- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- космите ;[[[
много ме притесняват космите по пениса ... и дупарата.... с кво да ги махам..... по пениса чак по ствола иам нагоре... махал сам ги с бръснача ... обаче стават все по гъстиа напоследък ги скубя... ама чак нагоре по ствола растат
как ги махате вие
![]()
Oтиди на коламаска. Няма страшно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ааааа кола маска на дупарата сам си правил ... ама на к...а ...неможе ли нещо в домашни условия
![]()
аааа аз съм сериозен и вие искам да сте сериозни в отговорите си![]()
не говоря за ГЪза пич а за пениса![]()
...
по пениса чак по ствола иам нагоре... махал сам ги с бръснача ... обаче стават все по гъсти Mad а напоследък ги скубя... ама чак нагоре по ствола растат Shocked как ги махате вие Surprised![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
kupi si krem veet namaji go iz4akai 5 min i go izmii i gotovo :P :P :P
...
...
...
Аз пък мисля...Първоначално написано от gryyym
И аз това щях да предложаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Студена кола-маска.
Sasho1988
Варна..
NeNoRMaLNiKa, с това, че не било мъжествено да си махнеш космите от ануса ме уби направо. Аре за да сте мъжествени ходете с косми до ушите, кво ви пука за естетическата гледна точка, важно е всичко да крещи "тестостерон".
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
с крема нито ще те боли нито нищо аи мажи и готово защото 99 % няма да си направиш кола маска![]()
![]()
:P :P
Депилатор ще е най-добре, ако не искаш много усилия. Братле, с ножчето под душа си е направо тегава работа. Аз ще се удавя докато стане работатаПък с крема, мажеш и до 2-3 мин минаваш с кърпа, или тоалетна хартия и си чист като бебе
Сгъстяването и острите новопораснали косми, обаче са неизбежни! Примири се!
![]()
Първоначално написано от djago
Че голям праз,и аз иам шубраци по гъза и по хуя.Бръснеш си уя чат пак и нема се плашиш.
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Браво на тебе!
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
ako re6i6 da si mine6 onas ralta s epilatora imai na predvid 4e 6e umre6.... osobeno sled si4koto tova brusnene![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Абе аз съм момиче ама ще предложа кола маскаНе знам при кой как са космите след това ама при мене лично стават по-редки и по-тънки след всяко махане.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..