.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

За първи път!!

Искам да ви питам как се чуствахте като го направихте за първи път. И като свършихте какво направихте(пр. Изпуших 1 цярка , Хапнах си шоколадец )

Град
    Paradise
    Ми радвах се, беше ми яко и бях много щастлива. Гушкахме се с гаджето и си говорихме дълго дълго

А,мога ли да попитам защото е по въпроса...Споделете някой друг "номер" в леглото който момчетата харесват...или направо момчетата да си признаят
    Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)

Град
    ФъФф КлубЪъ
    Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_1
    А,мога ли да попитам защото е по въпроса...Споделете някой друг "номер" в леглото който момчетата харесват...или направо момчетата да си признаят
    оф, не всеки обича едно и също.разпитай го за неговите фантазии, туй-онуй и ще си измислиш нещо сама...

Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_1
    Еми защото при всеки е различно 1 обичат кат свър6ат и да си запинат по живо, по здраво др обичат да ударят 1 дрямка и ми стана интересно и да ва питам :Д

sled parviq mi pat...pomnq 4e bivi6iq mi sede6e do men, a az se xilex po4ti isteri4no, ne znaex za6to se xilex i sega ne znaq. posle zaspaxme pregarnati, ne 4e mn spaxme de, no kakto i da e.

Град
    в мечтите ти
    След първия път ли-чувствах се тъпо и странно.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    След първия път ли-чувствах се тъпо и странно.
    Аз също. И определено беше тъпо и нелепо сефте с адски неподходящ човек. Сякаш съм го преживяла, но от време на време се замислям колко се изкривих след отношенията ми с въпросния "отваряч".. и след първия път изобщо.
    Е, нямам настроение за самосъжаления днес. Добре че и по принцип нямам, та си продължавам напред. : )

Беше на дивана в нас, кратко (много кратко) и тъпо, той имаше след 20мин. влак, станахме, закопчах се и тръгнахме да бързаме за гарата. Купих му кутия цигари и не говорихме хич за това. Изпратих го на гарата, хвана си влака.
    Прибрах се и не мислих много за това. По-точно не исках. Махнах си го от главата...
    Беше нелепо, без чувства и подготовки (от негова страна) с най-неподходящия човек за мен.
    Бях малка и наивна. Направо фатална история.

Голяма хвалба е за първи път! Йе!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ши ви кажа скоро

Град
    in my world!
    ми нз малко ми беше странно само си играех с члена му мн му се радвах,ам то не беше и мн дълго щото адски ме заболя и не можах да издържа и бяхме принудени да спрем,ми след това и двамата се целувахме непрестанно не си говорихме мн мн апък аз все го критикувах че ме е боляло,общо взето беше забавно и то мн след тва
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    ...само си играех с члена му мн му се радвах,ам то не беше и мн дълго...
    Ем ела при мене

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ревах...паникиосах и моя приятел..беше просто страхотно!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Pri mene ne pomna mnogo ;D Samo pomna 4e kato i go turnah posledva golemata radost ot sefteto i sled okolo 4as i 20 minuti svurshih v kaputa, vurzah go i v kofata . Sled tva si polafihme, pogushkahme se i q izpratih da si hodi

Град
    in my world!
    vaseto0o имах предвид акта неговия си му беше идеален
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Plovdiv
    ...х
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

мен ме болеше само в началото...после не изпитвах нищо. След това се гушкахме и си говорихме...най-хубавото беше, когато ми каза, че ме обича...Тогава се убедих, че не съм сгрешила
    Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи...

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    ti me ubi

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от {P}{ViK$s$}{P}
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    ti me ubi

ujas miliq 4ovec 100%e iskal da bqga zad granica a za moq parvi pat iskahme da zaspim gu6nati no nemojahme da sprem da se celuvame i pregrra6tame i ostanahme taka posle me zakara do nas .
    lelele 4e e ligavooo ujas
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Хммм при моя първи път след като го направихме (добре че не ме боля изобщо както очаквах че ще боли ) се изкъпахме заедно и лежахме прегърнати и си приказвахме за какво ли не...

Голям фен
    Пияна история едвали ще ви хареса

При мене пък беше две вечери първата вечер аз колкото се бях панирала милото ми,ми изтърси "Маниче много ме е страх да не те заболи!" и аз още повече се притесних и ме болеше много и всъщност нищо не направихме Втората вече боли не боли изтърпях,само си виках на ум "Нека да свърши по-бързо" после се погушкахме и той ми каза че ме Обича и аз естесвено,после си говорвхме цяла вечер гушкахме се до 8 часа сутринта след това ядохме в леглото и така беше супер яко никога няма да го забравя и знам,че е с най-обичания и най-обичащия ме човек на Земята

аз в началото много се притеснявах да не ме боли,но много лека болка усетих.....Много хубаво беше и се радвам,че го направих с човек,който наистина ме обича и знае какно искам

Повече от фен Аватара на LDto
    izpushih cigara i se podkefih

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Правихме каквото правихме, после се прегръщахме после аз заспах а като се събудих видях че съм прегърнала възглавницата и си викам "Ох, какво става тук, аз май пак съм сънувала" и после той излезна от банята мокър,мокър и...

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Правихме каквото правихме, после се прегръщахме после аз заспах а като се събудих видях че съм прегърнала възглавницата и си викам "Ох, какво става тук, аз май пак съм сънувала" и после той излезна от банята мокър,мокър и...

хубави сънища сънуваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си