- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега все едно нищо не е станало...
Ами преди седмица бях на един купон, на което беше и момчето, с което миналото лято си бяхме доооста близки,но успях да го превъзмогна след доста перипетии и отчаяния.И какво става-по време на целия купон,не ми каза нито дума.Последните 20тина минути дойде и започна да ми се натиска така да се каже,а пък да речем че е бил пиян,не беше пил изобщо.След купона останахме заедно за известно време,през което той постоянно ме прегръщаше и ми говореше много милички неща.На другия ден ужасно настояваше да излезем и да се видим,видяхме се,пак същото-държеше се ужаааасно мило и сладко.На другия ден ми се обади да излезем и отново всичко беше чудесно,седяхме си и се гушкахме с часове,говорехме си... всичко беше като от приказка до последната секунда,в която бяхме заедно.Аз летях в облаците,залята от щастие и любов отново,изпълнена с надежди...нямах търпение да дойде вечерта за да излезем отново,но той нито влезе в скайп,нито се обади.По-късно вечерта му писах,а той сякаш не беше същия-държеше се странно,някак си отдалечено и може би дори леко грубо.Казах си,сигурно му е криво за нещо,нека го оставя на мира.Но днес отново е така...когато се опитам да му кажа нещо мило,той мълчи и се прави,че нищо не е ставало,изобщо не ме слуша.99% сигурна съм,че един идиот му е говорил разни неща,защото като ни видя онзи ден си прилича че му е гадно,а и ме харесва от много време. Не знам какво да правя,сега отново съм отчаяна и съсипана,защото ми отне ужасно много време да го забравя и няколко секунди да възвъзна чувствата си.А и като се сетя какви мъки изпитвах докато се опитвах да го зачеркна от живота си,направо не ми се мисли.... Моля ви,кажете ми какво да правя...![]()
Просто го остави и продължи напред.Не си струва отново да изживееш всичко опитвайки се да го забравиш.Разбирам че си била изпълнена с нови надежди,но си припомни какво си преживяла докато го забравиш и си помисли дали предпочиташ да го изживееш пак или просто да гледаш напред
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
Поговори с него и го попитай за причината за поведението му.Има два варианта:Или се е подвел по думите на неговия приятел или просто си била поредната.Най-добре поговорете за да си изясниш за теб ситуацията.Късмет..![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Ами аз в момента съм в подобна ситуация като твоята с малко различия...Ако можеш опитай и поговори с него,а ако пък той се прави на недостъпен и т.н. ...по-добре и ти се прави,че нищо не се е случило и виж дали ще се опита да поговорите или да те потърси...Не те ли потърси просто си била за него пореднатаУспех
![]()
А ако тва с разговора не се получи спри да го търсиш и така.И за в бъдеще не се привързвай толкова много.
...
+1Първоначално написано от _sheherezada_
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
ПРОСТАК[/b]
Според мен само се гаври с теб. Поговорете, но не мисля, че ще има положителен ефект. Не си давай напразни надежди.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Поэнато ми е.
Не че при мен беше абсолютно същата история,но като цяло поведенчески моя човек направи същото.Само че аэ още не съм получила втори шанс.Няма и да получа.Просто иэведнъж стана студен.Не намерих обяснение.Нямаше и кога де.Както и да е.Не энам какво да ти кажа.Всъщност май само едно нещо ви идва на ум-бягай от тоэи.В противен случай ще те боли още и още...аэ например май няма да имам сили да иэбягам и пак ще си навлека мъка сама.Не прави като мен.Дано и аэ а не го направя де,но чувствам,че така ще стане.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Е,да не правя като тебе ама точно това правя... имам чувството че съм мазохистка.Вместо да бягам далеч,аз оставам там,просто нямам сили да се махна...живея с надеждата,че всичко ще се нареди,че ще е както преди...е хубаво-че ще се оправи всичко някога,така е.Ама дотогава какво правя? Седя,чакам и страдам. И аз нямам обяснение защо се промени така изведнъж /просто хипотези са това със онова момче/ . Всеки път като се опитам да поговорим и усещам колко студено се държи,нямам обяснение. Ох,не знам...благодаря за съветите,ще видим кво ще правя..Първоначално написано от EmanueLa^_^
![]()
стига разчита на скайп ..помоли го да излезете и да поговорите![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ама кой е казал че разчитам на скайпПо-горе просто споменах че не е влизал в скайп... а вие веднага
Да,мисля да го извикам навън да се разберем,но едва ли ще е днес или утре,защото просто няма начин.Може би чак вторник ще стане това,а дотогава...може да поговоря по телефона с него...или нещо такова... НЕ ПО СКАЙП! Къде го разбрахте тоя скайп
![]()
Явно е изтрезнял.Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
Или онзи приятел му е казал,
че си курва(ти ще кажеш,че не си,
тва е ясно).
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ясно, пича честичко става с гъза нагоре и целия свят му е виновен![]()
Животът е адът описан в Библията!