Ами преди седмица бях на един купон, на което беше и момчето, с което миналото лято си бяхме доооста близки,но успях да го превъзмогна след доста перипетии и отчаяния.И какво става-по време на целия купон,не ми каза нито дума.Последните 20тина минути дойде и започна да ми се натиска така да се каже,а пък да речем че е бил пиян,не беше пил изобщо.След купона останахме заедно за известно време,през което той постоянно ме прегръщаше и ми говореше много милички неща.На другия ден ужасно настояваше да излезем и да се видим,видяхме се,пак същото-държеше се ужаааасно мило и сладко.На другия ден ми се обади да излезем и отново всичко беше чудесно,седяхме си и се гушкахме с часове,говорехме си... всичко беше като от приказка до последната секунда,в която бяхме заедно.Аз летях в облаците,залята от щастие и любов отново,изпълнена с надежди...нямах търпение да дойде вечерта за да излезем отново,но той нито влезе в скайп,нито се обади.По-късно вечерта му писах,а той сякаш не беше същия-държеше се странно,някак си отдалечено и може би дори леко грубо.Казах си,сигурно му е криво за нещо,нека го оставя на мира.Но днес отново е така...когато се опитам да му кажа нещо мило,той мълчи и се прави,че нищо не е ставало,изобщо не ме слуша.99% сигурна съм,че един идиот му е говорил разни неща,защото като ни видя онзи ден си прилича че му е гадно,а и ме харесва от много време. Не знам какво да правя,сега отново съм отчаяна и съсипана,защото ми отне ужасно много време да го забравя и няколко секунди да възвъзна чувствата си.А и като се сетя какви мъки изпитвах докато се опитвах да го зачеркна от живота си,направо не ми се мисли.... Моля ви,кажете ми какво да правя...