.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: секса?

Град
    ФъФф КлубЪъ

секса?

абе за повечето от вас като гледам, секса е най-важното
    Гледам теми, за космите на гъза на гаджето, за това колко големи били циците, този го тресял хормона, искал да ебе, онзи отказал секс в кенеф и съжалява....
    Според мен има мн по-важни неща от секса в една връзка, ако цялата връзка е само, заради едното му ебане, то тогава не е връзка...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Прав си,само секс не е връзка,но понякога връзката не може без секс(когато 2мата го практикуват) А що се отнася до въпросите-ми питат си хората
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Нали си в раздел "секс" какво може да се обсъжда тук освен самия секс..

...hate my nickname

В раздел СЕКС се коментира секса...

Разбира се,че има много по-важни неща в една връзка,но за съжаление за повечето момчета секса е най-важното

Град
    ФъФф КлубЪъ
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Разбира се,че има много по-важни неща в една връзка,но за съжаление за повечето момчета секса е най-важното
    е тва е тъпо, ама такива са повечето...
    като изключим мен

И аз повече харесвам раздел "Любов" : )

А тука че са загорели пубери е вярно. Май и аз съм така, ама имам прекалено други неща на главата, та на ми е жизненоважно
    Т.е. не съм яко загоряла, ама в близост до приятеля ми, който за съжаление е надалеко, постоянно искам някви плътски неща и ако може да го изям целия (страшно хубаво и секси момче )

Иначе си прав за връзките, има по-важни неща от тоя пуст секс. Аз съм над тия неща. (и винаги съм мислела така)
    Навсякъде пише че няма добра връзка без добър секс. Според мен не е вярно. Аз бих могла да градя голяма духовна връзка с някого, дори физическите и първични неща да не са налице. Тези неща не трябва да се пренебрегват ама е добре да се надживеят. Да живее духовното

пп. Май не знам какви ги приказвам тази вечер, сори ако е неразбрано написано.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    to kat e razdel seks sqka6 ne pyskat temi ot roda na "moje li tazi pesni4ka" po v1prosa-seksa ne e nai vajen no prosto seki iska da se izkara za mn vejen edva li ne.......... ima i xora koito go pravqt za6toto naistina go iskat no tema ot roda na ":ve4e 3 sedmici sme gadjeta a o6te ne sme go praeli,pokazvat ak1la na avtorite si
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами влез в раздел любов и там няма да четеш само за това

Cruel Intentions

То е ясно че в раздел "Секс" това ще са темите.А иначе за сериозната връзка ако знайте откога търся ама вече почти няма сериозни момичета.Тук там има някой и те ходят с някакви загубеняци.(загубеняци са защото тя ходи с тях а не с мен )

да права си,връзката не е само секс. но секса е едно от водещите неща,добрият секс спомага за добрите отношения,лошия секс създава напрежение между двама. +това се намираш в раздел ''секс'' за какво очакваш да пишат хората? има си раздел ''любов'' там се говори за чувства и прочие!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    ФъФф КлубЪъ
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    да права си,връзката не е само секс. но секса е едно от водещите неща,добрият секс спомага за добрите отношения,лошия секс създава напрежение между двама. +това се намираш в раздел ''секс'' за какво очакваш да пишат хората? има си раздел ''любов'' там се говори за чувства и прочие!
    бтв, dude съм

Цитирай Първоначално написано от assd22
    бтв, dude съм
    о извинявай,не знаех,оточнявайте от време на време

Град
    ФъФф КлубЪъ
    бтв, dude съм
    о извинявай,не знаех,оточнявайте от време на време
    е не, мн ме нарани, отиам да си режа вените...

секса е едно от водещите неща,добрият секс спомага за добрите отношения,лошия секс създава напрежение между двама. +това се намираш в раздел ''секс'' за какво очакваш да пишат хората? има си раздел ''любов'' там се говори за чувства и прочие!
    Да,така е.

Но не само момчетата/мъжете ги вълнува мн секса(както казаха по-горе).Просто те го показват повече.
    Ако беше така,зашо тогава има момичета които го правят още по на 12-13..?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    секса е едно от водещите неща,добрият секс спомага за добрите отношения,лошия секс създава напрежение между двама. +това се намираш в раздел ''секс'' за какво очакваш да пишат хората? има си раздел ''любов'' там се говори за чувства и прочие!
    Да,така е.

Но не само момчетата/мъжете ги вълнува мн секса(както казаха по-горе).Просто те го показват повече.
    и 2те страни ги вулнува еднакво,просто нзн защо някой девойки намират за много заинтригуващо да се правят на моралистки! няма нищо неморално в секса,каквото и да е,стига да е свързано с човека,който обичаш

Град
    ФъФф КлубЪъ
    Да,така е.

и 2те страни ги вулнува еднакво,просто нзн защо някой девойки намират за много заинтригуващо да се правят на моралистки! няма нищо неморално в секса,каквото и да е,стига да е свързано с човека,който обичаш
    то, че няма, няма...мисълтя ми е, че всички поставят секса пред всичко

Да,така е.

то, че няма, няма...мисълтя ми е, че всички поставят секса пред всичко
    хора,които поставят секса на 1во място имат партниори,които също расъждават така. аз не мисля,че всички мислят само за секс,с приятеля ми не сме спали от 6 месеца,но сме супер уникално щастливи заедно

Град
    ФъФф КлубЪъ
    :
    да съм казал, че няма.Казвам, че болшинството са така

:
    да съм казал, че няма.Казвам, че болшинството са така
    разбирам те напълно бе! това са индивидуалнни ценности,жалко е че са такива,но кво пък.. да се е*ът кат животни,да раждат бебета на по 16-17 и да си акат въху живота,някой ден ще се появи поколение,което ще си вземе поука от нашето и ще си наложи морално ценности,поне силно се надявам да е така

Град
    Oazisa na Pustiniqta Bulgariq-Sofia
    emi nali se namirame v tema sex na foruma 6tom sme tam mislq 4e trqbva da obsujdame vuprosite svurzani s nego

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    И аз повече харесвам раздел "Любов" : )

А тука че са загорели пубери е вярно. Май и аз съм така, ама имам прекалено други неща на главата, та на ми е жизненоважно
    Т.е. не съм яко загоряла, ама в близост до приятеля ми, който за съжаление е надалеко, постоянно искам някви плътски неща и ако може да го изям целия (страшно хубаво и секси момче )

Иначе си прав за връзките, има по-важни неща от тоя пуст секс. Аз съм над тия неща. (и винаги съм мислела така)
    Навсякъде пише че няма добра връзка без добър секс. Според мен не е вярно. Аз бих могла да градя голяма духовна връзка с някого, дори физическите и първични неща да не са налице. Тези неща не трябва да се пренебрегват ама е добре да се надживеят. Да живее духовното

пп. Май не знам какви ги приказвам тази вечер, сори ако е неразбрано написано.
    обичам те
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от gryyym
    Какво толкова се чудите незнам, даже и да го отричате секса може да не е най-най-важната част от една (сериозна) връзка, но е една огромна част от нея.
    Ако сте с някой само защото се уважавате и можете да разговаряте за всичко - то вие сте просто приятели.
    +1
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Re: секса?

абе за повечето от вас като гледам, секса е най-важното
    Гледам теми, за космите на гъза на гаджето, за това колко големи били циците, този го тресял хормона, искал да ебе, онзи отказал секс в кенеф и съжалява....
    Според мен има мн по-важни неща от секса в една връзка, ако цялата връзка е само, заради едното му ебане, то тогава не е връзка...

\/ Napulno si prava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си