- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секса?
абе за повечето от вас като гледам, секса е най-важното![]()
Гледам теми, за космите на гъза на гаджето, за това колко големи били циците, този го тресял хормона, искал да ебе, онзи отказал секс в кенеф и съжалява....
Според мен има мн по-важни неща от секса в една връзка, ако цялата връзка е само, заради едното му ебане, то тогава не е връзка...![]()
Прав си,само секс не е връзка,но понякога връзката не може без секс(когато 2мата го практикуват) А що се отнася до въпросите-ми питат си хората![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
В раздел СЕКС се коментира секса...![]()
е тва е тъпо, ама такива са повечето...Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
като изключим мен![]()
И аз повече харесвам раздел "Любов" : )
А тука че са загорели пубери е вярно. Май и аз съм така, ама имам прекалено други неща на главата, та на ми е жизненоважно![]()
Т.е. не съм яко загоряла, ама в близост до приятеля ми, който за съжаление е надалеко, постоянно искам някви плътски неща и ако може да го изям целия (страшно хубаво и секси момче)
Иначе си прав за връзките, има по-важни неща от тоя пуст секс. Аз съм над тия неща. (и винаги съм мислела така)
Навсякъде пише че няма добра връзка без добър секс. Според мен не е вярно. Аз бих могла да градя голяма духовна връзка с някого, дори физическите и първични неща да не са налице. Тези неща не трябва да се пренебрегват ама е добре да се надживеят. Да живее духовното
![]()
пп. Май не знам какви ги приказвам тази вечер, сори ако е неразбрано написано.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
to kat e razdel seks sqka6 ne pyskat temi ot roda na "moje li tazi pesni4ka"![]()
![]()
po v1prosa-seksa ne e nai vajen no prosto seki iska da se izkara za mn vejen edva li ne.......... ima i xora koito go pravqt za6toto naistina go iskat no tema ot roda na ":ve4e 3 sedmici sme gadjeta a o6te ne sme go praeli,pokazvat ak1la na avtorite si
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
ами влез в раздел любов и там няма да четеш само за това![]()
Cruel Intentions
То е ясно че в раздел "Секс" това ще са темите.А иначе за сериозната връзка ако знайте откога търся ама вече почти няма сериозни момичета.Тук там има някой и те ходят с някакви загубеняци.(загубеняци са защото тя ходи с тях а не с мен![]()
)
...
да права си,връзката не е само секс. но секса е едно от водещите неща,добрият секс спомага за добрите отношения,лошия секс създава напрежение между двама. +това се намираш в раздел ''секс'' за какво очакваш да пишат хората? има си раздел ''любов'' там се говори за чувства и прочие!![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
бтв, dude съмПървоначално написано от Rise_Against
![]()
о извинявай,не знаех,оточнявайте от време на времеПървоначално написано от assd22
![]()
е не, мн ме нарани, отиам да си режа вените...Първоначално написано от Rise_Against
![]()
Да,така е.Първоначално написано от Rise_Against
Но не само момчетата/мъжете ги вълнува мн секса(както казаха по-горе).Просто те го показват повече.
Ако беше така,зашо тогава има момичета които го правят още по на 12-13..?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и 2те страни ги вулнува еднакво,просто нзн защо някой девойки намират за много заинтригуващо да се правят на моралистки! няма нищо неморално в секса,каквото и да е,стига да е свързано с човека,който обичашПървоначално написано от _Kristin_
то, че няма, няма...мисълтя ми е, че всички поставят секса пред всичкоПървоначално написано от Rise_Against
хора,които поставят секса на 1во място имат партниори,които също расъждават така. аз не мисля,че всички мислят само за секс,с приятеля ми не сме спали от 6 месеца,но сме супер уникално щастливи заедноПървоначално написано от assd22
![]()
да съм казал, че няма.Казвам, че болшинството са такаПървоначално написано от Rise_Against
![]()
разбирам те напълно бе! това са индивидуалнни ценности,жалко е че са такива,но кво пък.. да се е*ът кат животни,да раждат бебета на по 16-17 и да си акат въху живота,някой ден ще се появи поколение,което ще си вземе поука от нашето и ще си наложи морално ценности,поне силно се надявам да е такаПървоначално написано от assd22
emi nali se namirame v tema sex na foruma 6tom sme tam mislq 4e trqbva da obsujdame vuprosite svurzani s nego
обичам теПървоначално написано от jghgh
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
+1Първоначално написано от gryyym
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Първоначално написано от assd22
\/ Napulno si prava