- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex - posleden den ot cikyla
Pravite li sex po vreme na cikyl, momicheta? Ako sym v posleden den ot cikyla si, moga li da pravq sex? S priqtelq mi ne sme go pravili ot cqla sedmica, veche se pobyrkvam. Shte se vidim dnes i sigurno shte poludeq ako ne go napravim. Kakvo moje da se sluchi?
Ми не,не правя секс по време на цикъл ...
Между другото,защо си мислиш,че не можеш да правиш секс по време на цикъла си?!Или по-точно в последния ден?! ... Щом на теб и на приятеля ти не ви е неприятно от кръвта ... ми правете сиА иначе ако наистина решите да го правите нека поне е под душа или във ваната
Така поне няма да се изцапате с кръв (все пак може да ти е последен ден,но едва ли си се изчистила напълно).Айде успех в случай,че се решите да го направите
![]()
Ами аз не правя секс по време на цикъл, но ако ти и приятелят ти се чувствате комфортно нищо не ви пречи да го направите.Но го правете с презерватив, защото рискът от инфекция е по-голям.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
...
аз веднъж правих секс в последния ден и беше кофти..него не го притесняваше и затова се съгласих...не потече въобще кръв,но...мн ме болеше...и просто беше ужасно...не ти го препоръчвам
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
em 6tom kruvta ne vi pre4i ok pravi si go ama pone slojete edna havliq da ne e okepazite 4ar6afite....
аз съм го правила по време на цикъл и ми беше много хубаво....Но никой не е казал,че неможе да се прави секс докато си неразположена,стига да искате и да ползвате презерватив... :P
И аз го правя пъврвите и последните дни. Не ме боли, даже ми е доста приятно. Иначе няма нищо опасно.
И аз съм го правила когато съм била неразположена...на мен също ми беше много Якууу ... нз може би защото го правихме в банята ли...незнам... но просто бях на седмото небе..и мисял пак да го направя![]()
![]()
![]()
![]()
nqma ni6to lo6o da go pravite prosto polzvaite prezervativ![]()
Можеш да го правиш, да. Иначе аз съм го правила, макар и рядко. На мен трябва да ми свърши след 2-3 дни, но все пак го направих. Не е фактор, който ми пречи.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
shtom nqma da ti e nepriqtno i smqtash che shte se chuvstvash dobre davai ..![]()
az lichno mn mn ne udobrqvam sex-a po vrene na cikal no tva e lichno moe mnenie
![]()
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
абе направете го стига да няма мацанициаз никога не издръжам до края на цикъла ми и го правим на последния ден
кв0 да прайш заг0ряла раб0та
![]()
![]()
are are p0dpis shi pisha ;P
Правим го ... Даже тогава ми е най-кеф , защото свършвам в приятелката ми и ми е едно такова безгрижно и спокойноИ досега сме нямали голями "аварии" с кръвта
не е препоръчително по време на цикъл да се прави секс лично на мен са ми го казвали,не защото е нещо гадно,а защото не е полезно за отганизма .... щом сте издържали цяла седмица ще издържите още ден два така че не поемай такива рискове щото после може да съжаляваш само и да има да си блъскаш главата в стената и да си задаваш въпроса:"Защо го правих,а не изчаквах?"
Nie ne go pravim po vreme na cikala mi, no e vseizvesten fakt, che po tova vreme na jenite im se iska nai-mnogo. A pyk prez poslednia den ot cikala ne mislq, che moje dori da izcapash neshto, pravi si go.
е,да всеки си е различен.оБщо взето ако те боли през самия цикъл ще си те боли и по време на секс,но пък ще му доставиш удоволствие на него,ако не те боли или те боли само 1-вия ден значи си го прави спокойно-сау с презерватив![]()
мда...Първоначално написано от sexita
![]()