- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я а тя.....
Харесвам едно момиче от новия ми клас...! Ракрих и чуствата си , но тя каза че иска да сме само приятели...![]()
,но всичките и приятели казват че ме харесва кажете к'во да прая,,,
![]()
![]()
![]()
тя ако те харесваше мислиш ли че щеше да ти каже "искам да сме само приятели" ?а пък ако слушаш "приятелките" и до никъде няма да я докараш
Щом не те харесва и да искаш,не можеш да промениш нищо.А ако те харесва сама ще дойде да ти го каже.Може би малко си избързал като си и казал.Все пак се познавате от скоро.Дай и малко време,опознайте се и тогава ти сам ще разбереш какво чувства към теб.Успех..![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Сори ама тя наистина явно не те харесва,щом ти е казала че иска да сте само приятели.А твоите приятели не ги слушай-те ти говорят така за да те надъхат и да ти вдигнат самочувствието!![]()
тцтц КУЧКА !!!![]()
Щом така ти е казала,значи е така...Няма причина иначе да те лъже.
Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
Пламене не се смей до ония ден зарибяваше чистачката на ДаскалоПървоначално написано от plmn``
![]()
Да...но тя предпочете метлата, имала по-твърда дръжка.Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
Това,че ти я харесваш,не означава,че тя трябва да ти върне жеста !
Не слушай приятелките й! Искаш да имаш отношения с нея, не с тях, нали?! Щом ти е казала, че иска да сте само приятели, значи, че няма да стане, братле.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Браво!!!Много добре казано!Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
Не беше ли Бай тоя .. ? Оня дето викаше да се събличатПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Аха, значи те е излъгала, че не те харесва, а като си е вкъщи, тайно си бие чикии на твои снимки![]()
Ако тя наистина те харесва и разбере от самия теб че и ти я харесваш не вярвам да те отреже така че не те харесва![]()