.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Съвет моля...

Значи искам да ми препоръчате някой добър фдт до 20-30 лв
    преди използвах 1 на avon но не съм доволна използвала съм и ето този

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    на Импала (Impala) също са много добри и са под 5 лева
    in defense of our dreams...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    на Импала (Impala) също са много добри и са под 5 лева
    и аз имам на Импала и съм много доволна,защото на ,ене естествения ми тен е малко по тъмен и ми е много трудно да си намирам близки до моа тен фдт и пудри

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Бе за мен тия на Импала са пълни буклуци,пробвала съм ги,но просто седят като маска Аз съм се спряла на един на Avon вече 3 опаковка ползвам и съм много доволна !

Град
    СофиЯ
    Aз ползвам анти-бактериална пудра на Манхатън,11 лв е и съм мн доволна
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Az polzvam na vichy i sam mn dovolna.Izob6to ne si li4i i mn prikriva
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от -savE-mE-
    Бе за мен тия на Импала са пълни буклуци,пробвала съм ги,но просто седят като маска Аз съм се спряла на един на Avon вече 3 опаковка ползвам и съм много доволна !
    Кой на Avon използваш?

Град
    Ми Avon Personal Match се води.. иначе в новата брушура го няма :/ и си поръчах някъв друг и другата седмица трябва да го получа

Az pak sam nai dovolna ot Dior ,za6oto tezi na impala kakto kazaha po nazad sedqt kato maska...Vqrno na dior sa po skapi ,no parite si zaslujavat...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Велико Търново
    Абе вие нормални ли сте да си купувате някви фдт за 5 лв...Изобщо бърка ли ви на кво ще ви заприлича кожата послее??? Значи на Clinique са много хубави.Майка ми има фдт и пудра и аз понякога ползвам пудрата и,но много рядко.Та много са хубави и има всякакви тонове и не са чак толкова скъпи-40-50 лв.Предпочитам да дам толкова за един хубав фдт отколкото след тва да се оплаква,че кожата ми не прилича на нищо...

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Абе вие нормални ли сте да си купувате някви фдт за 5 лв...Изобщо бърка ли ви на кво ще ви заприлича кожата послее??? Значи на Clinique са много хубави.Майка ми има фдт и пудра и аз понякога ползвам пудрата и,но много рядко.Та много са хубави и има всякакви тонове и не са чак толкова скъпи-40-50 лв.Предпочитам да дам толкова за един хубав фдт отколкото след тва да се оплаква,че кожата ми не прилича на нищо...
    Айц айц тука мн се изхвърли .. И къде е разликата между фдт от 5 и 40 лв освен в цената?

Град
    Скъпите фдт седят по естествено,а по ефтините седят като маска.Но това в никъв случай не значи ,че ако използваш скъп фдт той не вреди на кожата ти.Напротив..Дали ще използваш от 50 лв или от 5 или от 10 или от 20 ..вреда има ;]

Аз си търся коректор,който да не си личи,така че и аз чакам с нетърпения отговорите,след малко тряа да ходя да си купувам.

Град
    Добрич :o)
    Моя е на Гоудън Роуз;] Доволна съм особено като съчетая с пудра...мм
    А че и от тоя на Ейвълин съм чувала добри отзиви и като свърши моя ще си взема такъв.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Айц айц тука мн се изхвърли .. И къде е разликата между фдт от 5 и 40 лв освен в цената?
    Разликата не е само в цената!Седи по естествено,знаеш,че марката е хубава, няма да вреди чак толкова много на кожата(+ това фдт попринцип не е хубаво да се носи през целия ден,а само вечер или ако е през деня 6 часа максимум,все пак порите се запушват).А и попринцип фдт е направен за ЖЕНИ над 25-30-35 годишна възраст всички са различни.А сега като гледам някакви на моята възраст 13-14-15 със един тон некачествен фдт,които седи като маска и е различен цвят на кожата.От всеки грим има вреда,но ако си купиш хубава козметика ще съхраниш кожата си хубава за по-дълго(е винаги зависи и от начина на употреба).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си