.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82

Повече от фен Аватара на marjesa
    Недай си боже на сегашния ми приятел да се случи нещо аз го познавам твърде добре и знам , че той ще ме остави. Защото няма да се чувства пълноценно с мен и ще си мисли , че ме натоварва. Всъшност ако се случи нещо такова .. то няма да промени чувствата ми. Аз го обичам въпреки всичко и не смятам ,че нещо такова би променило отношението ми спрямо него.
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Ако приятелката ми е обезобразена-само от съжаление ще съм с нея и няма смисъл !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от mitakkka
    Ако приятелката ми е обезобразена-само от съжаление ще съм с нея и няма смисъл !
    A ako naistina q obi4a6,vsi4ko e idealno i tova se slu4i(to vinagi taka se slu4va) suvsem neo4akvano???
    A ako ne dai si Boje se slu4i na edin po-kusen etap i vuprosnata jena ne e priqtelkata ti,a saprugata ti?
    togava kak 6te postupi6?pitam ot lubopitstvo!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    A ako naistina q obi4a6,vsi4ko e idealno i tova se slu4i(to vinagi taka se slu4va) suvsem neo4akvano???
    A ako ne dai si Boje se slu4i na edin po-kusen etap i vuprosnata jena ne e priqtelkata ti,a saprugata ti?
    ок ако е съпруга и е майка на децата ми - тогава се променят нещата щото в брака вече любов няма и тогава и от уважение закъдето е родила и затова че имаме институцията брак ще остана с нея ще я подкрепям и ще се грижа за нея щото аз лично съм си грижовен.

Голям фен
    естествено че НЕ,все пак сме заедно повече от година вече и съм мн привързана към него и ми е все едно дали е мистър Вселена или има някакъв проблем.въпреки че съм сигурна че той би поискал да се разделим аз няма да се съглася.ОбиЧам Го и не искам да му се случи нещо от което ще страда

nqma da go ostavq!6te mu pomogna da go preodolee vupreki 4e toi 6te iska da skusame nqma da go ostavq!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ako go obi4am 6e my pomagam,6e buda do nego
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ок ако е съпруга и е майка на децата ми - тогава се променят нещата щото в брака вече любов няма и тогава и от уважение закъдето е родила и затова че имаме институцията брак ще остана с нея ще я подкрепям и ще се грижа за нея щото аз лично съм си грижовен.
    HAHAHAH!Ot maika ti i ba6ta ti li si nau4il,4e lubov v braka nqma?!??!Ako e maika na decata ti 6te si s neq,ako nqmate vse o6te- moje i da ne si!
    Nz moje bi filmite i dramite po tv sa ti v pove4e,no lubov v braka ima!Vsi4ko zavisi ot partniorite!

HAHAHAH!Ot maika ti i ba6ta ti li si nau4il,4e lubov v braka nqma?!??!Ako e maika na decata ti 6te si s neq,ako nqmate vse o6te- moje i da ne si!
    Nz moje bi filmite i dramite po tv sa ti v pove4e,no lubov v braka ima!Vsi4ko zavisi ot partniorite!
    Браво ти позна-разбира се че от разведените ми родители го знам и от на колегите и колежките ми в университета-техните семейства са разпокъсани и няма любов- във филм ще влезнеш ти ако ми кажеш че хората се обичат в брака-те се търпят а тези които не издържат се развеждат.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ami i az bqh s takova vpe4atlenie ot braka na svoite roditeli i otno6eniqta im sled razvoda,obe6tah si da dam vsi4ko ot sebe si edin den,kogato imam semeistvo da go zapazq.I za sega vsi4ko e normalno,imam brak i beb4e i ne moga v nikakuv slu4ai da potvurdq dumite ti,4e lubov nqma-ima q,dori ima mnogo pove4e ne6ta ot kolkoto predi braka-sega vsi4ko izglejda po-cenno i po-smisleno.deteto nqma kak da promeni otno6eniqta ni i da si omruznem,no...v kraina smetka i ti si prav,taka govorq sega,no nikoi ne moj da mi dade garanci,4e edin den vsi4ko nqma da se razpadne>Vajnoto e vseki ot nas da pravi neobhodimoto tova da ne se slu4i.

Ami i az bqh s takova vpe4atlenie ot braka na svoite roditeli i otno6eniqta im sled razvoda,obe6tah si da dam vsi4ko ot sebe si edin den,kogato imam semeistvo da go zapazq.I za sega vsi4ko e normalno,imam brak i beb4e i ne moga v nikakuv slu4ai da potvurdq dumite ti,4e lubov nqma-ima q,dori ima mnogo pove4e ne6ta ot kolkoto predi braka-sega vsi4ko izglejda po-cenno i po-smisleno.deteto nqma kak da promeni otno6eniqta ni i da si omruznem,no...v kraina smetka i ti si prav,taka govorq sega,no nikoi ne moj da mi dade garanci,4e edin den vsi4ko nqma da se razpadne>Vajnoto e vseki ot nas da pravi neobhodimoto tova da ne se slu4i.
    Щом имаш брак и дете ти пожелавам на тебе и на семейството всичкото щастие на света много весели моменти -винаги къща пълна с пари и всичко най най

Цитирай Първоначално написано от pinky_shine
    Еми зависи колко време сме били заедно, в кви отношения сме и т.н.
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Град
    Дълбините на канала :D
    леле пепел ти на езика...а по темата емии в такъв момент си проличава колко истински са чувствата-не бих го оставила,а и знам ,че в такава ситуация и той не би ме оставил

Не бих, определено. Красотата е временна... и когато си с един човек и остарееш с него, то идва един момент в който му се появяват косми в ушите и носа, за сметка на тези на главата, които падат... лицето му се сбръчква, изгърбва се, не може да ходи без бастун, носи си ИЗКУСТВЕНОТО чене и си лягате в 7 часа след филма в 6... дали ще се обезобрази преждевременно или с времето е без значение.
    В такива моменти се разбира дали двама души се обичат истински. И ако се разделим, то няма да е заради някоя катастрофа, недай Боже, която го е приковала към инвалидната количка, а заради проблеми в самата ни връзка.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ако не го обичам истински,в смисъл не изпитвам нужда от него всеки ден,не ми липсва,не значи нещо по -специално за мен,от човек с който взаимно си запълваме времето не бих останала с него като гадже,бих му била опора,приятел,на който може да вярва,на който може да разчита..бих била до него ,когато има нужда и.т.н.,но до тук.А ако сме имали връзка много време и наистина го обичам,едва ли това би имало значение за мен...просто самата нужда да си с този човек надделява над това,че е сляп,или че е обезобразен или не знам си какво..имаш нужда от него и нищо друго не те интересува.
    i got a little Secret for ya..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Всички мнения прочетох, всички почти казвате, че не бихте... Дали ? ... Не знам как да отговоря, наистина. Вероятно ако много, много го обичам не бих го оставила... Знам ли и аз

Животът е адът описан в Библията!

Мии трудно е да се каже Акоо връзката е многоо силна естествено ,че не бих го заебала ! Нооо ако и само доо физическо привличане ....
    if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!

Град
    somewhere over the rainbow
    Не,освен ако не се промени коренно като човек.Все пак след такива инциденти обикновено човек не е същия като преди-тоест да стане по-затворен,да започне да страни от близките си,да ги пренебрегва и да ги кара да се чувстват зле,само защото на тях не им се е случило нещастие.Шокът може да доста силен психически и тогава не бих могла да го направя.

Град
    Plovdiv
    моето момче ми е най-ценното в живота...обичам го и не ми пука от нищо и никой....обичам го заради човекът който е...стане ли нещо (дано никога не се случи де,да чукнем да дърво) никога няма да го оставя....
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Град
    United States Of Love
    Ако истински го обичам, няма да го оставя, но все пак нека нищо не се случва
    Somebody told you how much i love you!!!
    Everything's fine, so fine

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ne mislq 4e bi mi popre4ilo po nqkakuv na4in da si produljim otno6eniqta.dori da e slqp vsi4ko 6te si produlji po staro my dori moje bi 6te stanem o6te po blizki v nqkoi otno6eniq tui kato 6te se nujdae otna4alo ot pomo6t.ne mislq oba4e 4e ne6ty 6te ni pre4i na socialniq jivot.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от gryyym
    А моето мнение е, че човек не може да знае как ще реагира в такава ситуация. Може да си мисли, че знае, обаче не е така.
    И аз така мисля . . и някак си ми се струва ,че . . не знам.И аз си мисля ,човек ,който обичам ,не бих го оставила ,ама . . мисля ,че ще ми е много трудно така.И все пак няма да е - днеска се случва това и от утре повече той не ме вижда - толкова безсърдечни хора не зная дали има

Град
    град добрич
    kakvi sa tez temi
    колкото и добре да живеем рано или късно ше умрем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си