- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любим спорт
Моля ви да напишете минимум 1 спорт който тренирате, хатесвате или искате да тренирате. Аз много обичам да играя тенис, и много бих искал да тренирам волейбол.![]()
![]()
тенис на корт и волейболи плуването изглежда интересно :P
Cruel Intentions
Скейт скейт скейт скейт и плуване![]()
Тренирам от 8год плуване и мога да кажа че това е спорта .![]()
phah
ами аз тренирам лека атлетика от 1 година и ще си продължавам![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Искам да тренирам волейбол и плуване,но за жалост,нямам време и за товаИначе съм тренирала спортна гимнастика като малка
![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
тренирала съм худ.гимнастика,плуване и волейбол,но за съжаление спрях.сега мисля пак да плувам,но не на уроци,ами сама без треньор,но не мога да намеря къде.все са с треньори.ако някой знае някъде в надежда или по центъра има,моля да ми пише на лс.(и да е закрит ако може
)
Сега тренирам баскет и много ми харесва, тренирала съм народни танци, но не ми допадат особенно много ... 3-4 години тренирах спортни танци и модерен балет - това беше за мен спорта, който обожавах, но се наложи да спра иии от година - две не съм танцувала изобщо, дори и на дискотеки не обичам да ходя![]()
Преди тренирах тенис на маса - беше ми доста интересно, но трябваше да спра... Иначе харесвам и плуването.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
От всички спортове, които съм тренирала, най-много ми харесваха модерния балет и гимнастиката, а от тези, които гледам по Тв много ми харесва фигурното пързаляне.
тренирах художествена гимнастика ..но се наложи да спра![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Браво. Браво. Напълно сам съгласен с тебе.Първоначално написано от mystery`girl
![]()
Тренирала съм тенис на маса горе-долу 1 година, но спрях, щото ми омръзна.
От 6-7 месеца карам скейтборд и много се гордея с това хР супер готино е и мога да кажа, че тва ми е любимият спорт.
Също съм тренирала футбол и художествена гимнастика. Футболът много фалове ми правеха, цялата бях в синини и имах счупен крак заради него, и затова родителите ме отписаха О...О ама ще направя всичко възможно пак да тренирам!! Художествената гимнастика я тренирах като бях 2ри класискаха ме в националния отбор за деца ТТ.ТТ ама много мразех този спорт и затова отказах
![]()
![]()
Иначе в училището играя баскетбол и волейбол, ама определено не са ми от любимите спортове.![]()
And I am not afraid to die.
My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
I'm cutting trying to picture your black, broken heart.
Love is not like anything,
Especially a fucking knife!
Амиии тренирала съм плуване,бойни изкуства,но прекратих за съжаление и ако имам възможност пак бих ги практикувала![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
9 години съм тренирала Лека атлетика!Но поради жестока контузия се наложи да спра и от тогава не ми позволяват да тичам много .. Иначе го обожавах тоя спорт .. донесъл ми е десетки наградиСамият факт, че треньора на Тереза Маринова искаше да ме тренира е голям знак за мен..
Обичам волейбола и играя в училище .. ходя и на тренировки (:
Неописуемо харесвам тенис на корт![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Харесвам худажествената гимнастика, но за сажаление не тренирам![]()
амии аз не тренирам такива спортове ... само модернен балет![]()
![]()
![]()
иначе обичам баскетбола...плуването и футбола.. макар че съм момиче![]()
![]()
Винаги съм се занимавала с танци - модерен балет и хип хоп. Това е страстта ми, обожавам ги. Иначе с удоволствие бих се занимавала с бадминтон и фигурно пързаляне. Тези 2 спорта също ми харесват адски много
Fuck you You fucking Fuckers
ами тренирам плуване![]()
![]()
![]()
:}
Винаги съм харесвала баскетбола.
тренирала съм плуване, спортни танци, балет, худ. гимнастика, модерен балет, тенис на корт, бадминтон, волейбол, лека атлетика и др.![]()
![]()
![]()
най-много ми харесваха плуването и тениса, а и танците ставаха де, но в интерес на истината плуването е спорта - ако си момиче - гръбчето ти става много изправено
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не обичам да спортувам... и да гледам спорт не обичам, само от време на време се заглеждам по фигурното пързаляне и съм ходила на баскетболни мачове на бившето ми училище, ама там беше от солидарност към отбора.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.