- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля за съвет.наистина ми е много нужен...
Еми историята ми е много дълга,но ще се опитам да я разкажа съвсем кратичко.Преди около година много харесвах едно момче,с което в последствие тръгнахме.Той обаче ме заряза много гадно.Първото момче което ме е оставяло.Много трудно го преживях.Той се държеше просто отвратително с мен,много ме нареждаше и прочие.Прес лятната ваканция бях в друг град и като се върнах той спря да ме убижда.Някак се беше променил.Просто стоеше и ме гледаше безмълвен.Аз обаче минавах покрай него с високо вдигната глава,а щом ме видeше той навеждаше своята.Преди няколко дни ме отблокира от skype и започна да ми прави комплименти,да се държи страшно мило.Така все едно ме харесва.На другата вечер ми каза "не си мисли нищо аз не те харесвам".Днес отново се държи страшно мило и незнам какво да си мисля.Той е малко странен и е много слобен.Държи се ужасно към всички момичета а сега се държи толкова мило към мен и го харесвам толкова много.Дайте ми съвет какво да направя..?
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Spored men se opitva da te narani oshte poveche, kato te manipulira zdravo.
Moqt suvet: Visoko vdignatata glava da ne e samo kato minavash krai nego. Budi silna. Ostavi go, i produlji napred. Uspeh!![]()
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
Има две възможности:
1. Да е осъзнал глешката си, че те е обиждал и сега да иска да си оправите отношенията, но чисто приятелски и за това ти казва да не си мислиш, че те харесва, за да не ти дава надежди.
2.Да е осъзнал глешката си, че те е обиждал и сега да е осъзнал, че те е изгубил и ... че те харесва още и да иска да си те върне и затова ти прави комплименти. А това, че ти казва че не те харесва може да иска да ти покаже обратното или както сама казваш е странен и да е някаква защитна реакция.
Ако се окаже 2рото и има някаква възможност да стане нещо между вас ... сама помисли имаш ли сили да му простиш и дали той наистина се е променил и дали ако отново те зареже ще имаш сили да преминеш през обидите и болката, защото ако ти казва, че няма да ги има не е гаранция за това, а само начин да те спечели.![]()
... s1glasna s1m s Звездичка ... vse pak toi te e naranil i ti nemoje6 da zabravish tova tolkova lesno ... :-D
Може пък да се е променил и да си е спомнил хубавите моменти с тебДа е осъзнал че ти си се държала страхотно с него, обичала си го, а той се е държал отвратително. Предполагам се чуства виновен, това можбе да не значи непременно че си е върнал чувствата... ама уважението си остава нали така
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
...
Продължи напред, каквото било, било! Не му се хващай на изтърканите комплименти и милото, но същевременно лицемерно държание! Той НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА, А НА ТЕБ ТАКЪВ ЧОВЕК НЕ ТИ Е НУЖЕН, ПОВЯРВАЙ МИ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ТИ ГО КАЗВАМ! БЯГАЙ ДАЛЕЧ ОТ НЕГО, НЕ ДОПУСКАЙ ЕДНА И СЪЩА ГРЕШКА 2 ПЪТИ! Успех и само НАПРЕД!![]()
![]()
![]()
Не му се връзвай! Пък и щом ти е казалм, че не те харесва... Какво очакваш? Държи се мило с теб, а никой, който не е искал да сте двойка ли не го е правил? Просто не си позволявай сама да попаднеш отново в лапите му.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Честа промяна на настроенията ... Хммм .. друса ли се ?!![]()
Понеже сте свикнали всички "нежни" половинки да ви охажват постоянно, и някой като ви обиди веднага се оплаквате.. пффПървоначално написано от kiss me baby
![]()
Първоначално написано от zaraaa
![]()
Бай Тоя е съгласен.
Само не го бийте!![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Няма го биим ще го кастрииирвамеПървоначално написано от Bai Toq
![]()
Toq e malko lud,kak moje da se durji taka s momi4eta?!Taka de toi se opitva da se po4uvstva6 zle,taka 4e nai dobre spri da se zanimava s nego,dori da go blokne6.Hi4 ne se zalugvai i go mahni ot jivota si
и аз съм съгласна с Звездичкамила,той не те заслужава щом се е държал така с теб.вярно,може да се е променил,но не е единствен.пожелавам ти да си намериш момче което истински да те обича и да е мил с теб винаги,а не през ден-два
![]()
Пфф след такива като него остават разбитите сърца, аз не бих тръгнала с него, а ти ако имаш достойнство и проявиш разум би трябвало да направиш същото и все пак успех с избора![]()