.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Счупен зъб

Здравейте! Онзи ден се сбих и единия ме центрира в долната лява част на чейнето. Леко ми се отчупи последният зъб и сега като пия вода примерно ме боли.. някаква остра болка. Може би имам отворен нерв илии..? не знам и аз дали ще се оправи от самосебе си?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Счубен зъб

Цитирай Първоначално написано от shmekera
    Здравейте! Онзи ден се сбих и единия ме центрира в долната лява част на чейнето. Леко ми се отчупи последният зъб и сега като пия вода примерно ме боли.. някаква остра болка. Може би имам отворен нерв илии..? не знам и аз дали ще се оправи от самосебе си?
    abrakadabra i sa oprai to ako e tei xaxaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

хаха значи трябва да отида да ми сложат коронка ли кво?

п.с. аз искам само да спре да ме боли тоя нерв ли е кво е..

nai dobre otidi na zabolekar da ti go izgradi otnovo

А трябва ли да отида да ми "умъртвят нерва" ? Има ли въобще такова нещо?

Град
    паралелно
    Със сигурност нямаш отворен нерв. Оттук нататък не мога да гадая, защото не съм зъболекар, така че отиди при такъв, преди съвсем да си си прецакал зъба. Лично мое мнение, че след като ти се отчупило парченце от зъба, това място не е покрито вече с емайл и затова чувстваш тази болка. (Дано не съм написала някоя глупост, но според мен точно такъв е случаят). И пак ти казвам - иди на зъболекар.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Със сигурност нямаш отворен нерв. Оттук нататък не мога да гадая, защото не съм зъболекар, така че отиди при такъв, преди съвсем да си си прецакал зъба. Лично мое мнение, че след като ти се отчупило парченце от зъба, това място не е покрито вече с емайл и затова чувстваш тази болка. (Дано не съм написала някоя глупост, но според мен точно такъв е случаят). И пак ти казвам - иди на зъболекар.
    ще отида утре..

Спокойно! Няма да ти умъртвяват зъба. Само ще ти сложат малко фотополимер отгоре, ще го изпекат и ще си като нов. Няма нужда от коронки и други глупости. Е... предполагам че не си си отчупил целия зъб. Веднъж в едно пого така ме центрираха че предния зъб ми се отчупи и имах същия проблем но за нула време се оправих. Но иди на добър зъболекар, а не на някой измамник.

А трябва ли да отида да ми "умъртвят нерва" ? Има ли въобще такова нещо?
    nqma da ti pravqt ni6to takova spok i nqma da spre da te boli prosto otidi na zubolekar

алекс, не не, само малка част е счупена

мерси много, супер сте
    мале много момичета има в този форум..

алекс, не не, само малка част е счупена

мерси много, супер сте
    мале много момичета има в този форум..
    за ко мислиш, че се регнах

Цитирай Първоначално написано от Lood
    за ко мислиш, че се регнах

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    abrakadabra i sa oprai to ako e tei xaxaxaxa

Град
    у вас
    И на мен ми чупиха така зъб преди доста време и мен ме болеше но след месец два спря и ся нищо му няма само дету е на полвина

иди на заболекар пише се счупен, не счубен

Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    иди на заболекар пише се счупен, не счубен
    малее как не съм го видял.. благодаря че ми каза

днес бях на лекар.. малеее тоя искал да ми счупи челюстта.. тц тц тц .. ще го убия

Град
    паралелно
    Що бе? Да нямаш обратна захапка? Заради един счупен зъб не се троши цялата челюст.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Що бе? Да нямаш обратна захапка? Заради един счупен зъб не се троши цялата челюст.
    хаха не не, имах в предвид, че тоя дето ме удари имал за цел да ми счупи челюстта. доктора каза, че затова ме ударил там

хаха не не, имах в предвид, че тоя дето ме удари имал за цел да ми счупи челюстта. доктора каза, че затова ме ударил там
    Хаахахахах ми мн ясно чак сега ли се сети?Нали се сещаш,че ако ти я беше счупил директно падаш...

вие сте ебати побойниците в каква държава живеем всичко трябва да се решава с насилие !?

нищо му нема на зъбо отиваш на зъболекар и с достатъчно парички болката изчезва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си