Здравейте! Онзи ден се сбих и единия ме центрира в долната лява част на чейнето. Леко ми се отчупи последният зъб и сега като пия вода примерно ме боли.. някаква остра болка. Може би имам отворен нерв илии..? не знам и аздали ще се оправи от самосебе си?
abrakadabra i sa opraiПървоначално написано от shmekera
to ako e tei xaxaxaxa
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хаха значи трябва да отида да ми сложат коронка ли кво?
п.с. аз искам само да спре да ме боли тоя нерв ли е кво е..
А трябва ли да отида да ми "умъртвят нерва" ? Има ли въобще такова нещо?
Със сигурност нямаш отворен нерв. Оттук нататък не мога да гадая, защото не съм зъболекар, така че отиди при такъв, преди съвсем да си си прецакал зъба. Лично мое мнение, че след като ти се отчупило парченце от зъба, това място не е покрито вече с емайл и затова чувстваш тази болка. (Дано не съм написала някоя глупост, но според мен точно такъв е случаят). И пак ти казвам - иди на зъболекар.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Първоначално написано от amazonkata90
ще отида утре..
Спокойно! Няма да ти умъртвяват зъба. Само ще ти сложат малко фотополимер отгоре, ще го изпекат и ще си като нов. Няма нужда от коронки и други глупости. Е... предполагам че не си си отчупил целия зъб. Веднъж в едно пого така ме центрираха че предния зъб ми се отчупи и имах същия проблем но за нула време се оправих. Но иди на добър зъболекар, а не на някой измамник.
nqma da ti pravqt ni6to takova spok i nqma da spre da te boli prosto otidi na zubolekarПървоначално написано от shmekera
алекс, не не, само малка част е счупена![]()
мерси много, супер сте
мале много момичета има в този форум..
И на мен ми чупиха така зъб преди доста време и мен ме болеше но след месец два спря и ся нищо му няма само дету е на полвина![]()
малее как не съм го видял.. благодаря че ми казаПървоначално написано от Kallyn4eto
![]()
днес бях на лекар.. малеее тоя искал да ми счупи челюстта.. тц тц тц .. ще го убия
Що бе? Да нямаш обратна захапка? Заради един счупен зъб не се троши цялата челюст.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
хаха не не, имах в предвид, че тоя дето ме удари имал за цел да ми счупи челюстта. доктора каза, че затова ме ударил тамПървоначално написано от amazonkata90
Хаахахахах ми мн ясно чак сега ли се сети?Нали се сещаш,че ако ти я беше счупил директно падаш...Първоначално написано от shmekera
вие сте ебати побойницитев каква държава живеем
всичко трябва да се решава с насилие !?
![]()
нищо му нема на зъбо отиваш на зъболекар и с достатъчно парички болката изчезва![]()
![]()
и за кво се сбихте
![]()
![]()