.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Oчите?

Oчите?

Значи малко си внушавам че има диоптър на очите ... сега примерно като гледам филми си чета субтитритата смисл мога да го прочета ама не го виждам абсолютно перфектно и говоря за филм преди малко смисл може ли да виждам по зле заради уморени очи а й мисля че може да е заради светлината иначе мога да чета и много ситни надписи примерно в даскало нали ги знаете там ония дето са за България и Европейския съюз плаката мога този за европейския съюз да го чета от 4-4,5 метра срещу мене като е .... нз ..как мислите дали са ми наред очите?

naposledak i men vzeha da me bolqt o4ite i da vijdam razmazano .... po4nah da se pritesnqvam ... neiskam caisi :shock:

мене пък почнаха мн да ме сърбят

Град
    Ямбол
    И аз бях така не ги виждах перфекто субтитрите и отидах на очен и ми изписаха очила ама не беше фатално защото диоптара ми е само 0.75 и ги носих така около половин година и имам подобрение :P
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

и аз съм с 0.75
    Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
    2PAC Amaru Shakur

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    И аз бях така не ги виждах перфекто субтитрите и отидах на очен и ми изписаха очила ама не беше фатално защото диоптара ми е само 0.75 и ги носих така около половин година и имам подобрение :P
    само дето аз съм късоглед и на следващата година ми се овеличи астегматизма

Град
    ФъФф КлубЪъ
    е аз съм с диоптер 3, веда го ева, нося си лещи, и съм перфе

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    само дето аз съм късоглед и на следващата година ми се овеличи астегматизма
    Ооо... имаш и астегматизъм... майка ми има и постоянно се увеличават диоптрите - няма начин да се оправят очите ти Аз такова нямам слава богу и дано да ги изчистя тия 0.75

Ми то късогледството не се оправя, само може да си запазиш диоптъра

А далекгледството може да се оправи. Аз преди да стана късогледа бях далекогледа

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Ми то късогледството не се оправя, само може да си запазиш диоптъра

А далекгледството може да се оправи. Аз преди да стана късогледа бях далекогледа
    Оправя се

аз също имам очила ползвам ги като гледам телевизия-не е трагедия

Супер фен
    Отиди на очен лекар.Отначало пишат капки за премахване на спазмите на окото и акомодацията.Остане ли тъй,диоптъра ти е сигурен и връщане назад няма.Намали четенето освен уроците си.Слагай очила писани от лекар при четене на далечно разстояние.

Мене много ме болят очите! А за тези които ги сърбят по добре отидете на лекар защото един от класа го сърбяха и в момента носи очила с диоптер 0,5
    Don't worry, be happy!

Виж ся на твойта тема: Върви на лекар, един преглед няма да е излешен. Дори офтаматолог трява да се посещава 2 пъти годишно.
    Don't worry, be happy!

Ох, аз днес бях на очен... Била съм минавала в късогледство, дрън-дрън... Направо ми омръзна... Първо бях далекогледа, в пети клас пак сложих очила за далекогледство, но тъй като не мибяха изписани правилните, минах в късогледството и сега съм на границата да сложа очила... Тия лекари по-некадърни не мога да са... А и късогледството наистина се лекува, не ги слушайте лекарите, които все казват :"Късогледство не се лекува." -- Лекува се, още повече, че сме в пубертета. МОЖЕ да се лекува.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Отиди на преглед.И аз бях като теб и ми изписаха очила.

или от умора е или нещо с очите ти не е добре..и аз бях така и мрънках на нашите накрая се реших и отидох първия път нищо..после пак отидох другата год тъй като пак усетих такова нещо и ми сложиха 0.75..след 8 месеца- 1,25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си