.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Дългите женски крака?

Zdraveite e iskam da vi pitam kakvo mislite za jenite s dylgi kraka !? i li4no na vas tova haresva li vi (vaprosa se otnasq i do momi4eta i mom4eta ) I vse pak v dneshno vreme pove4eto niski momi4eta se ka4vat na tok4eta ...?! Samo za da podtisnat kompleksa si ot viso4inata (koeto e drazneshto ne mislite li ?! Zashtoto e hubavo da se priemash takav kakavto si) Az li4o sam sam visoka i ne se kompleksiram ot po niskite mi priqtelki :P A pri vas KaK e :P

Az sym s dulgi kraka Moga da kaja 4e nai mnogo si haresvam krakata ot tqloto :Pp

Естествено, че харесвам момичета с дълги и стройни крака. А колкото до ниските момичета, които носят токчета: Не всички ниски момичета са комплексирани от височината си. И няма нищо лошо в това да носиш високи обувки. Не разбирам кое му е дразнещото. И ти, АКО имаш пъпки и си комплексирана от това и ти ще се мацаш с фон дьо тен с тайната надежда, че ще се махнат, ама така не става. Всеки си се облича както си му харесва и всеки иска да изглежда добре.

Град
    По света и у нас :)
    И аз съм с дълги крака,не се дразня на ниските които носят токчета,не може всички да сме еднакви..
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Оо не .. и сега отново ще почнат безкрайните спорове кои са по-секси ниските или високите
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

За мен жените с дълги крака са секси
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Град
    L.A. \ Moscow
    важното е да има спортно дупе отгоре
    Raise your fist!

задължително ли е ниските момичета да са комплексирани,за да обуят токчета ?

дългите крака са секси,да,само мацките да не са прекалено слаби,щото причличат на щеки за ски..

Разбира се,че дългите крака са секси,стига да не приличат на два молива.

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    И аз това питам .Значи според авторката на темата аз би трябвало да съм комплексирана по отношение на височината си щом нося високи обувки.Е да,обаче тук не позна.Никога не съм се оплаквала от височината си :P.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    важното е да има спортно дупе отгоре
    голям човек си ти да знаеш..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    Разбира се,че дългите крака са секси,стига да не приличат на два молива.

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    И аз това питам .Значи според авторката на темата аз би трябвало да съм комплексирана по отношение на височината си щом нося високи обувки.Е да,обаче тук не позна.Никога не съм се оплаквала от височината си :P.

"I vse pak v dneshno vreme pove4eto niski momi4eta.." ima razlika ne me razbiraite pogreshno pove4eto ne vsi4ki .... ima nqkoi koito znaqt kakvo predstavlqvat i se haresvat takiva kakvito sa ...a drugi ne

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    S risk da prozvu4a grubo(ne ubijdam nikoi,prosto izkazvam mnenie),na pruv pro4it spored men avotrkata ima nqkakav kompleks,ne niskite momi4eta,makar i da ne znam kakuv to4no e toi.Vij sega,Az sum visoka,imam dulgi kraka,no vupreki tova hodq s visoki tok4eta.Ne vijdam problem i ne me draznqt nisi4ki momi4eta,koito hodqt na tok4eta.Bih kazala,4e me draznqt MALKI momi4eta na visok tok,no ne i nisi4ki.Ti sled kato kazva6,4e si si visoka,s dulgo kra4e,za6to e nujno da puska6 podobna tema i s kakvo to4no te draznqt niskite momi4eta na tok?Moje bi nosqt visoki obuvki,ne za da izglejdat po-dulgi,a za6toto kato cqlo silueta im pridubiva suvsem drug "smisul".Da,frozno e da vidi6 nisko i nabito suzdanie da se klati bukvalno na tok4etata,ima i takiva,no tova spored men ne trqbva da te trevoji tOOOlkova...hora vsqkakvi!ne razbiram draznenieto ti!

Град
    в мазето ;dd
    даа момичетата с дълги крака няма как да не ти превлекат окото.. но това не е най-важното
    гледат се многоо други неща
    ии момчетата какво? - ооо не тая няа дълги крака.. не е за мен

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от p0ps
    За мен жените с дълги крака са секси
    +1

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    S risk da prozvu4a grubo(ne ubijdam nikoi,prosto izkazvam mnenie),na pruv pro4it spored men avotrkata ima nqkakav kompleks,ne niskite momi4eta,makar i da ne znam kakuv to4no e toi.Vij sega,Az sum visoka,imam dulgi kraka,no vupreki tova hodq s visoki tok4eta.Ne vijdam problem i ne me draznqt nisi4ki momi4eta,koito hodqt na tok4eta.Bih kazala,4e me draznqt MALKI momi4eta na visok tok,no ne i nisi4ki.Ti sled kato kazva6,4e si si visoka,s dulgo kra4e,za6to e nujno da puska6 podobna tema i s kakvo to4no te draznqt niskite momi4eta na tok?Moje bi nosqt visoki obuvki,ne za da izglejdat po-dulgi,a za6toto kato cqlo silueta im pridubiva suvsem drug "smisul".Da,frozno e da vidi6 nisko i nabito suzdanie da se klati bukvalno na tok4etata,ima i takiva,no tova spored men ne trqbva da te trevoji tOOOlkova...hora vsqkakvi!ne razbiram draznenieto ti!
    Emi qvno ne sam formolirala dobre vaprosa,za da me razberete pravilno (sajelqvam za koeto no po otnoshenie na niskite momi4eta kakto ti kazvash : ".Da,frozno e da vidi6 nisko i nabito suzdanie da se klati bukvalno na tok4etata,ima i takiva" i az to4no za tova imam predvid ne 4e nqkoi niski momi4eta nemogat da nosqt visok tok az li4no sam zaobikolena ot takiva i az ne se kompleksiram nikak zashtoto i az nosq tok i mi e got ...bez zabeleshki A ima nqkoi koito prosto im utiva i sa sladki mini bonbon4eta

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ооо, да..определено дългите крака са секси. Тук във Франция всички момичета са късокраки и направо им взимам акъла на французите..

Не виждам нищо лошо едно ниско момиче да носи високи обувки. Стига да му отиват. Може да е на 14 и да му отиват, може да е на 16 и да не му седят добре. Аз примерно бях видяла едно много нисичко момиче, хубавичка, но се беше покатерила на сигурно 15-сантиметров ток. Е, на мен ми приличаше на малко лапенце, сложило обувките на майка си. Но НЕ при всички е така!!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от srebyrna
    Emi qvno ne sam formolirala dobre vaprosa,za da me razberete pravilno (sajelqvam za koeto no po otnoshenie na niskite momi4eta kakto ti kazvash : ".Da,frozno e da vidi6 nisko i nabito suzdanie da se klati bukvalno na tok4etata,ima i takiva" i az to4no za tova imam predvid ne 4e nqkoi niski momi4eta nemogat da nosqt visok tok az li4no sam zaobikolena ot takiva i az ne se kompleksiram nikak zashtoto i az nosq tok i mi e got ...bez zabeleshki A ima nqkoi koito prosto im utiva i sa sladki mini bonbon4eta
    A ima nqkoi koito prosto im utiva i sa sladki mini bonbon4eta
    kato mene nali valii :P

Цитирай Първоначално написано от sarityy
    Цитирай Първоначално написано от srebyrna
    A ima nqkoi koito prosto im utiva i sa sladki mini bonbon4eta
    kato mene nali valii :P
    Dam to se otnasq samo za tebe sar4e :*

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Ооо, да..определено дългите крака са секси. Тук във Франция всички момичета са късокраки и направо им взимам акъла на французите..

Не виждам нищо лошо едно ниско момиче да носи високи обувки. Стига да му отиват. Може да е на 14 и да му отиват, може да е на 16 и да не му седят добре. Аз примерно бях видяла едно много нисичко момиче, хубавичка, но се беше покатерила на сигурно 15-сантиметров ток. Е, на мен ми приличаше на малко лапенце, сложило обувките на майка си. Но НЕ при всички е така!!
    saglasna sam

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    хаха..ми едни имат дълги крака,други не но пък имат големи гърди абе едно е за сметка на другото.Има си теми клуб на високи и клуб на ниски момичета и беше тъпо мн спорове имаше.А и.."за тези ниски момичета,които се поклащали" не виждам кво грозно има момиче на токче.А и да въпроса ми кви са тес изрази "ниските момичета се поклащат и са грозни на ток" или добре ще кажете "ти не ме разбра имах предвид не всички,а само някои " и не се опитвай да ме убедиш че само ниските момичета се поклащали щото не можели да ходят на ток!Виждала съм и много високи момичета ,които също са се "поклащали" щщото не могат да ходят на ток тъй че..и аз ония ден видях една висока жена която +това си беше обула висок ток и съм сигурна че беше над 190 ама кво?тря ли да ме дразни че стърчи над мен???

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз имам дълги крака , и са хубави, всъщност много си ги харесвам, но определено не намирам нищо секси в тях
    алелуя.

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    "Големите са за апарат, малките за креват " :P :P :P
    Аз съм 1.58см и по- принцип ми харесват ниските момичета, някакси по- компактни изглеждаме (нямам нищо против високите). Най- малкото, заради което нося токчета е височината.
    Направи добро- яж л***о !

Re: Дългите женски крака?

Ей някой като ми каже, че съм комплексирана заради ръста ми иде да му обърша 2 шамара. Айде пробвай да носиш официална рокля с... маратонки. И като съм ниска не мога да нося високи обувки, защото видиш ли, комплекс било. Не че попринцип нося, ама има случаи, когато се налага. А висока жена с високи обувки да не е много хубаво? Особено като щръкне 20 санта над мъжете...
    Впрочем ниска съм и спрямо тялото си имам дълги крака. Хубави са, харесвам се така.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Plovdiv
    of.... ами да го кажа така,аз съм ниска,161-2 съм. тялото ми е напълно съразмерно и се харесвам такава. нося и ниски и високи обувки... обаче някак си вече се изтъркаха тия теми за размерите...ама толкова примера мога да дам и за ниски и за високи неугледни от към пропорции и вид момичета и съответно множество примера за адските мадами-отново и ниски и високи.... в интерес на истината като се замисля познавам една мацка която е към 187 висока....ама уникална е... но от друга страна имам една приятелка,която е малко по-нисичка от мен и е най-харесваното момиче в даскалото си...стига сте мерили размери...глупаво е по-важна е душата на човек,не обвивката му

п.с сега пък се сетих за една от класа ми....ем да висока е ,с дълги краци мясащи на щеки,защото е слаба...ама същевременно няма никакъв бюст и има коремче,нима е супер секси заради едните крака? всичко е до комплекс от качества,не опира само до някой размер лека вечер
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    хаха..ми едни имат дълги крака,други не но пък имат големи гърди абе едно е за сметка на другото.

искаш да кажеш , че високите момичета нямат гърди , а ниските имат ?

ПП. Аз съм от високите с дългите крака (според чуждо мнение .. аз лично напоследък се чувствам ниска .. и с огромни крака .. ) , но не мисля , че ръста отдава особено значение .. все пак има ниски момчета за ниски момичета и високи момчета за високи момичета (: аз лично познавам страшно много момичета на който им казват "миньончета" а иначе са хипер сладки и все пак мисля ,че средното си е най-добре (: нито 1.50 на табуретка нито 1.90 без токчета

peace :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си