- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- протокол по физическо
Във вашето даскало какъв документ ви искат , за да не играете физическо!!! Защото на мен ми искат протокол и казват, че е така по закон !!!![]()
![]()
![]()
Имам право на 3 пъти родителска бележка или документ от лекър с причините поради които не мога да играя физе . Това е е![]()
phah
Ако питаш за цялата година мисля,че трябва да минеш през специална комисия от лекари или поне така съм чувала...
А иначе ако е за 1-2 седмици бележка от личния лекар
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Защото моя лекар е дал зелен талон, защото нямал протоколи.Макар че и на зеления талон си има подписи и печати от комисията.А на мен ми правиха проблем, че трябвало да е ПРОТОКОЛ !!!
![]()
Ами обясни на учителя си по физкултура това...Щом си има печати и подписи и т.н би трябвало да се приеме
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Хаха.мне.Даже при директора ме заведоха да ми дрънкат за тоя скапан протокол !!!Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
на нас портокал ни искат...![]()
Raise your fist!
Интересно какви са тия протоколи?Никога не съм чувала,че трябва нещо такова.В предишното ми училище имаше едно момиче,което си имаше причина да не играе физе.Майка й просто говори с госпожата и се разбраха!Не са й искали никакви протоколи,подписи и печати.![]()
минава се комисия от 3ма лекари и се пише молба от родител до директора-поне в моето даскало е така![]()
Аз не играя от 2 класВ началото на годината ми вземат бележка от няква комисия и после я давам на учителя по физическо
![]()
![]()
![]()
![]()
:}
може ли да попитам по какви причини не играете физическо?![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Винаги са ми давали протокол. Друг е въпроса, че миналата година ме бяха пропуснали в списъка на освободените и учителката буча като за световно... Върви при лекарката си и и кажи! Нейна работа е да ти изготвя документите все пак. Или и дай номера на секретарката на даскалото да я пита лично, като не ти вярва.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Как какви,бре,моме !Здравословни.Нали се сещаш,че не всички са в добро здраве.Някои хора имат проблеми с тегло,с капачките и много други.Първоначално написано от gabi_94
мм дам или ако си била оперирана,ако имаш астма или дископатия...
За пръв път чувам за протокол..на нас ни искат медицинска бележка с диагнозата на лекаря и ако се одобри от директора-не играеш във часа
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Да и при нас искат протокол с лекарско решение.След това трябва родителя да напише молба до директора с искане да те освободят от часовете по физическо и след това и ти трябва да напишеш молба до учителя по физическо за да ти възложи какво да правиш по време на часовете.Попитай класния си ръководител,той трябва да знае.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Аз съм освободен от две години. По принцип, първо трябва да отидеш на ортопед, който ще те прати на лекарска комисия от трима души. Там ще те питат за причините, по които да те освободят и ще ти издадат протокола на място. После го предаваш на класния или медицинската сестра заедно с молба за освобождаване от часовете по ФВС до директора от родителя и това е![]()