- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Антибиотици и съвсеееем малко алкохол!
Искам да ви питам нещо импортънт..значи взимам антибиотик , а забравих ,че го взимам и пих около 20 мл водка докато се усетя ,че взимам антибиотикта искам да знам дали това ще повлияе на организма ми или няма да има проблем..
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Зависи от организма ти, коко кг си, колко е силен антиобиотика и дали реагира остро с алкохол, ако си го бил непосредствено (преди след алкохола).
Най-вероятно нищо няма да ти стане, ако съдя по аватара ти![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
...
абе немога да ти кажа дали ще ти стане нещо защото то наистина зависи от организмати но попринцип е мн вредно и друг път внимавай ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ами по принцип не е най-хубаво да се пие алкохол по време на лечение с антибиотици ама 20 мл немогат въопще да навредят,най-много да се възпрепятства въздействието на медикамента,но и това е почти изключено в тази доза алкохол,но в по големи не само спира въздействието на антибиотика,но и реакцията на организмът може да докара натравяне а не рядко и смърт