.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    там където мечтите стават реалност

Студентски заем?!?Има ли?Регистрация на МПС в друг град?

Значи водя се безработен,в смисъл не работя държавна работа или нещо с договор.Искам обаче да изтегля заем,трябват ми още 2000лв за да си купя една кола,симпатична,икономична ,по-точно трябват ми още 1500лв,но не искам да цепя стотинката.Заема мисля,че ще мога да го върна без да се напъвам още следващата година,пък иначе може и по-бързо,ако се хвана да бачкам друга работа.Не искам да взимам пари от нашите обаче,има ли някакъв студентски заем,например за срок от 1-2 години и без големи лихви,трябват ми само 2000лв още.
    Също така се интересувам ще получавам ли бележки, сметки,писма и т.н. на стария си адрес.Просто не искам наште да разбират,че съм теглил заем,не за друго ами защото не искам да разбират и че кола съм си купил и т.н.
    Също така мога ли да си взема регистрация от града къдеот живея на квартира,въпреки,че там не ми е постоянния адрес а съм на квартира?

Студент съм,безработен се водя,напълно правоспособен водач на МПС,така че моля само сериозни мнения от хора които разбират!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Не виждам изобщо как ще стане фокуса със заема без трудов договор от поне минмум 6 месеца и то с що-годе голям доход...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Изкарай си адресна регистрация за настоящ адрес в другия град?
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Голям фен Аватара на 24white24
    Има студенски заеми за тях не се изисква да имаш работа последните 6 месеца както при потребителските, а за да не ти отиват извлеченията от заема на стария адрес си направи нова адресна регистрация там където живееш сега (само не казвай София...)

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    http://www.student.bg/detail.php?id=500 <-- Тука има за всяка една банка, малко по-надоло в страницата.И аз искам да тегля студентски кредит, ама на мен ми трябва наистина, за да уча, а не да си купувам кола, за това не мога да ти кажа дали ще ти дадат такъв.

Град
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    http://www.student.bg/detail.php?id=500 <-- Тука има за всяка една банка, малко по-надоло в страницата.И аз искам да тегля студентски кредит, ама на мен ми трябва наистина, за да уча, а не да си купувам кола, за това не мога да ти кажа дали ще ти дадат такъв.
    Мерси и все пак може ли да ми обясниш по-конректно?
    Също така колко струва ваденето на адресната регистрация?

п.п.Май нищо няма да тегля,навсякъде искат родители или поръчители,няма кой да ми свърши тая работа...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Също така колко струва ваденето на адресната регистрация?

п.п.Май нищо няма да тегля,навсякъде искат родители или поръчители,няма кой да ми свърши тая работа...
    Без поръчител много трудно ще изтеглиш 2 000 без трудов договор.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Бих ти обяснила, ако знаех нещо повече. Твоя случей просто е по-особен.Мога да те насоча, ако този заем ти трябваше наистина за обучение, но в случея не знам какво трябва да направиш. Ако си разгледал офертите на всяка банка, които са в сайта, може да видиш коя те устройва най-много, да отидеш в банката и да разпиташ. Там ще ти дадат най-точна информация.

Град
    Бих ти обяснила, ако знаех нещо повече. Твоя случей просто е по-особен.Мога да те насоча, ако този заем ти трябваше наистина за обучение, но в случея не знам какво трябва да направиш. Ако си разгледал офертите на всяка банка, които са в сайта, може да видиш коя те устройва най-много, да отидеш в банката и да разпиташ. Там ще ти дадат най-точна информация.
    Четох,но не видях заем да се дава някъде без поръчители...
    Е явно ще чакам по-добри дни,когато ще имам парите в брой или ще спечеля от тотото.И този път няма да си купя това което искам,но такъв е живота понякога...Благодаря ви все пак!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си