.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

колебая се...

Здравейте! От 3-4 месеца имам приятел, който много го обича, уважавам, ценя и т.н. и до сега не сме го правили. И двамата сме на мнение, че не трябва да се бърза с това,а когато 2 ма души са готови да го направят и т.н. ., работата е там, че аз не знам какво искам ... когато съм с него той успява да ме предразположи за това и тогава не бих се поколебала мн мн да го направим, но когато не съм с него си казвам "абе аз с акъла ли съм си как ще го направя, не ми е дошло времето..." ту искам, ту не ... незнам какво искам... объркана съм от случващото се със мен... Дали в действителност не съм готова за това или просто съм оплашена и немога да приема, че може би съм готова и това е само уплаха и притеснение?

(знам, че само аз мога да знам дали съм готова или не и, че други не могат да ми кажат кое кое е, но просто искам да ми дадете съвет... да искажете мнение)

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    1во-на колко години си?
    2-ро -сама трябва да прецениш готова ли си..ама добре помисли за да не съжаляваш
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

сру, че не поясних.. на 16 съм (и съм детствена казано накратко ще ми е за 1 път.. )

Девствена*
    Думата не произлиза от "детство".

Ами може би е добре да не го правиш. Мисля, че като откачиш и почнеш да мислиш за това дори когато го няма до теб, тогава ще ти е идеалното време.
    Че после да не съжаляваш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на Scarface_
    според мен си готова...по принцип вие никога не сте готови ...страх винаги ще има,съмнения дали грешиш също! сама може да прецениш момчето дали е подходящо и сериозно...дали точно той е това което искаш ...говорим за характера му а не външния вид ...16 години е доста добра възраст на днешни времена...а и не правиш нещо лошо...важното е да го направиш с правилния човек !

ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЛЮБОВ ! ! !
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

abe hora mislite li 4e momi4eto gleda kak pi6e v smisal ne q kasae kakfi gre6ki e dopusnala prosto iska da si kajete mnenieto

Град
    ФъФф КлубЪъ
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Девствена*

Ами може би е добре да не го правиш. Мисля, че като откачиш и почнеш да мислиш за това дори когато го няма до теб, тогава ще ти е идеалното време.
    а откъде идва, че ми стана интересно?от девица ли?

Цитирай Първоначално написано от Scarface...
    според мен си готова...по принцип вие никога не сте готови ...страх винаги ще има,съмнения дали грешиш също! сама може да прецениш момчето дали е подходящо и сериозно...дали точно той е това което искаш ...говорим за характера му а не външния вид ...16 години е доста добра възраст на днешни времена...а и не правиш нещо лошо...важното е да го направиш с правилния човек !

ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЛЮБОВ ! ! !
    Не съм съгласна с това,че ние никога не сме готови и винаги щяло да има съмнения и т.н.
    Мен 1вия път нито ме бешестрах,нито се питеснявах,нито нищо
    и това е,защото бях напълно готова и си беше с равилния човек.
    Познавам мн момичета които също не са се притесявали изобщо..

А за авторката мисля,че още не си съвсем готова.
    Нормално е с него да ти е хубаво и да искаш да го направиш в дадения момент,но ако го искаше на 100 %,след това нямаше да се чудиш и да си задаваш въпроси.
    Изчакай още малко и ще разбереш,че си постъпила правилно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

според мен той не е човека за теб...ако наистина искаше да го направиш и той те привличаше исцяло щеше да го желаеш дори когато не си с него, а не да си казваш " аз с акъла ли съм си...." Според мен си готова за секс...нормално е се пак си на 16, но внимавай за да не сгрешиш с него и да съжаляваш после

приятелят ти да не е педерас?

Цитирай Първоначално написано от assd22
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Девствена*

а откъде идва, че ми стана интересно?от девица ли?
    от дева

Ако чувсваш , че го искаш го направи и ако си сигурна в човека , с който си . Ако не си сигурна само френска за някфо време докато сама не усетиш , че си готова за секс .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ot deva,be,4ovek!!!

opredeleno ne e pederas sigurna sam v nego za6toto e seriozen

Град
    ФъФф КлубЪъ
    Цитирай Първоначално написано от anonimkaaaa
    opredeleno ne e gey sigurna sam v nego za6toto e seriozen
    или го искаш, или не!
    Но щом не си убедена, по-добре не го прави, освен, ако не си някое курве, ей така просто за първия път

Град
    Hidden Village of Konoha
    Е, 16 си е добра възраст. Какво се чудиш, направи го!
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

изпадала съм в същото положение,ама точно същото! и разбрах-страх ме е от това,което би се случило (секса),но когато съм с него забравям притесненията си,защото той знае как да ме предразположи. давам ти съвет-не мисли за това много много като не си с него. остави се на момента прекаран с него и мисли тогава и само тогава и в скоро време това двоумение ще изчезне!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от gryyym
    Ако искаш той да ти е първия, защо не. Не си чак толкова малка.
    подкрепям .. не си малка след като има някой пиклички на по 13 години със "сериозни" гаджета до себе си
    .. TurN uP tHe mUsic And blOck ouT thE wOrld ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mislq,4e se pritesnqva6,za tova e cqlata rabota,v kraina smetka ti si re6ava6 i ti si pricenq6 dali si gotova,nie ne mojem da ti kajem,naprai go ili ne,ako go obi4a6 davai,ako ne si sigyrna iz4akai
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Софинка
    Ако чувсваш , че го искаш го направи и ако си сигурна в човека , с който си . Ако не си сигурна само френска за някфо време докато сама не усетиш , че си готова за секс .
    +1

Абе не знам според мен трябва да го направи6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си