.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Тя, момчето и аз...

Еми с 2 думи...най-добрата ми приятелка харесва 1 момче (супер свестен, а у) и имаха някфа игра, обаче той днес ми писа и започна да се държи много странно вика ми "искам те тебе" тфа онова и аз не знам как да реагирам...режа го, отменям темата, но не знам дори как да й кажа...знам че ще й стане много гадно моля ви дайте съвет, кво да правя

п.с. преди време аз му бях метнала око първа и й бях споменала че е супер сладък и т.н., но той й писа по скайп на нея и оттам тръгна играта им...

ами тя попита ли те нещо,дали ще се разсърдиш ако тръгнат някви танива..все пак щом е знаела ,че изпитваш нещо към него.Чесна казано ако ей така изведнъж я смени с най-добрата й приятелка(ти) много ясно,че ще и стани кофти.Питай я дали изпитва силни чувства към него,защото все пак не си заслужава да си развалте приятелството заради едно момче,с което може и дабъдеш 1 месец само примерно

а ти извинявай сега харесваш ли го ,че не разбрах

Град
    Париж
    1во: Кажи й!
    2ро: Ако ти каже,че го харесва,не се занимаваи с него!
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от lolip0p
    а ти извинявай сега харесваш ли го ,че не разбрах
    Да,кажи ни

не...смисъл, хубаво момче е, не отричам, супер свестен, но не е да имам чувства и глупости..
    аз й казах той кфо ми говори и тя се смее, ма знам че вътрешно й е гадно...дори и показах че го режа направо ми е супер тъпо че съм намесена и че става така

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от BlackRainbow__
    не...смисъл, хубаво момче е, не отричам, супер свестен, но не е да имам чувства и глупости..
    аз й казах той кфо ми говори и тя се смее, ма знам че вътрешно й е гадно...дори и показах че го режа направо ми е супер тъпо че съм намесена и че става така
    Ми за тва че си и казала - Браво!
    Нормално е да и е гадно,но не си ти виновна.Ще и мине.
    С него по добре не се занимавай повече (щом не го харесваш)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си