iskam suvet,kak da go zabravq i istoriqta e...predi 4 god se zapoznah s edno mom4e,o6e togava mn go haresah,ama bqhme deca,v edno daskalo bqhme i hoihme na lager tam my predlojih da tragnem toi otkaza,sled 1 god toi si prizna,4e me haresval togava,i taka vremeto lete6e i az se premestih v dr dsk,i pak go vijdah de,vseki put kat go vijdah surceto mi topte6e,predi 2 god na Sv.Valenton my bqh pisala pismo v koeto pi6e6e,4e mn go har,toi mi napisa,4e ne me har.,az bqh 6okirana,ide6e mi da se zabiq v zemqta,ne mojah da go zabravq,minalata godina go vidqh i toi me pregurna be6e prekrasno,no edin fr go drupna i toi tragna,be6e strahotno,ot togava se vlubih v nego bezumnno,i taka 4-5 meseca ne se vijdahme,i az ne spirah da mislq za nego,dokato ne go vidqh,az se stupisah,a toi se ysmihna i az su6o,toi vinagi e s negovi fr i az ne moga da govorq nasame s nego vlubena do polyda v nego prosto...na 15 sept. izlqzah na kafe s dvama priqteli i go vidqh s edno momi4e toi ne me vidq,ama mi stana otvratitelno gadno,s tolkova mn mom4eta sam bila,no ne moga da go zabravq,probvah vsi4ko,nemoga,molq daite suvet,neizdurjam,mn go obi4am molq nedeite pi6ete,gadni komentari v momenta ne mi e do tova mersi na si4ki,koito pro4etaha temata