.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    А да попитам вие какъв разтвор ползвате, че моите очи са много чуствителни.Първо бях на Cy clean и в началото бях доволна, но на второто шишенце нещо адски започна да ми щипе и пари при поставянето на лещите и не ми понасяше, но след минути минаваше.Едвам го изтраях и после си навлякох ужасно възпаление, конюкнивит и очите ми бяха червени като на вампир.Да не говорим, че щом заплачех очите ми се възпаляваха още повече и направо не можех да си ги отварям.. Сега съм на Synergi и като чели съм по-доволна, обаче пък контейнерчето за съхраняване на лещите не ми харесва и си карам със старото .Та исках да попитам вие от кой разтвор сте най-доволни и как си съхранявате лещите, че това контейнерче за лещите, което ми е от новия разтвор е адки неудобно и за сега си карам със старото, но не знам до кога така...
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Az nosq o4ila. Diopterat mi e po4ti 3. Mislq da si slagam le6ti.
    Mojete li da mi kajete kolko struvat i ima li nqkakvo ograni4enie vav vazrastta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си