- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ! Как да му кажа, че го харесвам????
И така...познаваме се от 7 години и сме най-добри приятели...едно момче (друго) е моя източник на информация и ми каза, че въпросното момче, което харесвам също си пада по мен! Проблема е, че той е малко срамежлив и не вярвам да ми признае, така, че аз трябва да правя първия ходето сега разбрахте ситуацията така, че ПОМОООЩ - как да му кажа?
мерси предварително
Модерирано от Барби
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица![]()
i just dont care
emi dddz kaji mu go direktno ili kogato ste na nekvo kupon4e ili ne6to takovaapak ako ste sami nekade togava e idealniq moment da mu pokaje6 4e go haresva6
![]()
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>
Хващаш го като го видиш, че е сам казваш му - Искам да ти кажа нещо ... и така, пишете си по skype, SMS-и, и така. Аз невиждам смисъл да си мълчиш така нищо няма да стане. Успех ти пожелавам![]()
Първо му намекни веднъж - два пъти и после му го кажи направо.![]()
Или му кажи нещо то сорта:
ти: Яяя кажи кажи сега по коя си падаш?
той:По тебеТи?
ти: И аз по тебе![]()
ти: Яяя кажи кажи сега по коя си падаш?
той: М няма да ти кажа / Кажи първо ти
ти: По тебе![]()
той: И аз по тебе![]()
И сте готови за женене.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
ем пробвала съм го това - той просто казва тайна и не ме пита менеама ще пробвам МН мерси за съвета
i just dont care
Баси...Първоначално написано от boy-hunter
Ми питай го и ако ти каже тайна,кажи че ти харесваш него.
И той ще ти каже,че го е било срам да ти каже бля-бля и сичко ще се нареди
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
НАПИШИ МУ ЕДНА БЕЛЕЖКА АКО ТЕ Е СРАМ ДА МУ КАЖЕШ, НЯМА СРАМ В ТОВА.
КАЗВАШ МУ ТОВА: ЩЕ МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ПРОЧЕТЕШ ТАЗИ БЕЛЕЖКА
НАПИШИ НА БЕЛЕЖКАТА:
"ДА ЗНАЕШ ЧЕ ОТ МНОГО ВРЕМЕ МНОГО ТЕ ХАРЕСВАМ, НО СЪМ МНОГО СРАМЕЖЛИВА И НЯМАМ СМЕЛОСТ ДА ТИ ГО КАЖА В ОЧИТЕ НО ПЪК ИМАХ СМЕЛОСТ ДА ВЪЗПРИЕМА ВТОРИЯ ПЛАН КОЙТО Е ТОЗИ, ПИСМЕН И ДА ТЕ НАКАРАМ ДА ПРОЧЕТЕШ И РАБЕРЕШ"
СТАВА ВЕ, ОСВЕН АКО СИ НА +20 ШЕ ЗВУЧИ МАЛКО ТЪПО АМА СТАВА ЗА ЖЕНИТЕ СТАВА. НЯМА ПРАВИЛА ДЕЙСТВАЙ КВОТО СТАНЕ !! МЕГА УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ !
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
ок ще пробвам първо да му кажа лично ама ако не успея минавам на бележкатапп- на 13 съм така, че няма да е банално
![]()
i just dont care
АРЕ МЕГА УСПЕХ И НАПИШИ ЯКА БЕЛЕЖКА ...Първоначално написано от boy-hunter
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Ок аз обикновенно залагам на хумора според теб ще е уместно ли?![]()
i just dont care
Хммм ... да видим как да му кажеш , че го харесваш .. Пробва ли със "Харесвам те" ?!![]()
Ето така:Първоначално написано от boy-hunter
ХАРЕСВАМ ТЕ.
Разбираш?
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
++++Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
Nameri reklamata na sprait "Sprait iska da ti kaje ne6to!Nai-dobriq ti priqtel te jelae" vuv Vbox posle mu kaji 4e trqbva da mu kaje6 ne6to no te e sram i za tova iska6 sprait da mu go kaje i mu pusni reklamata ako ne razbere 6te trqbva da go kaje6 napravo, no pone 6te e zabavno!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
ок мерси на всички за помоща![]()
i just dont care
на някое купонче просто му го кажи![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ее този много потаен бреми като го питаш и не ти отговори му казваш например:
-знаеш ли аз по кого си падам?
и тка..дано стане или опитай нещо от този род или подхвърли на шега..а идеята за бележката е добро решение..преди време от срам и аз направих така защото не можах да го кажа в очите на един (подробност -беше на 18) дано се получи мацка
Успех!!! и после кажи
![]()
КфО стАъ бЙе : Ми - ЦуН , гУш и ПоСлЕ мУш
** ** **
МуШ , ВъХ уБи мЪ ... ОфФ , тАс цИлИвИзАцИя ..
ми и аз имам същият проблем. ма мен не само, че ме е срам да го питам, ми и нз нз и ако ми откаже кво да правя. после в даскало ше се чуствам като най-голямата идиотка.моля ви дайте съветче и/или някво споменче, с което да му го кажа по Skype. мс мн предварително
![]()
Когато на хубав човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е хубаво - това вече е чалга.
Темата е отпреди 4 месеца.. anjityy Риск печели, Риск губи! Преодолей срама!
Но ми е интересно авторката да разкаже какво е станало /ако е видяла, че темата и е в действие отново/ или ако има линк към това, което е станало някой да драска на ЛС![]()
просто му го казваш...Първоначално написано от boy-hunter
виж myNameIsImmortal, тва, че темата е от преди 4 месеца, означава ли, че не мога да пиша в нея. щото коментарът ти казва точно това!!!!![]()
Когато на хубав човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е хубаво - това вече е чалга.
Еее какъв е проблема просто да кажеш "Харесвам те..." ... а и щом знаеш че и той те харесва...По лошо е ако незнаеш нищо и се колебаеш... но в твоя случай просто отиваш и му го казваш... :P Айде приятно ви любуване ( и една идейка...кажи му преди Св.Валентин
) ... !!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Офф ти слабоумна ли си ?! Предложи му брак !