.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

той ми иска време ........

e както ми казахте се опитах да се получи нещо с въпросното момче И.излязохме в понеделник и вс беше супер-разхождахме се,прегръдки милувки и в романтична обстановка ме целуна..абе беше невероятно.но на другия ден ми каза че нещо забързал темпото,било му малко кофти и му трябвало малко време за спре да мисли за тази Е.даже излязохме с нея обаче взе нещо да се зарибява с нея пред очите ми и нз дали нарочно или несъзнателно.даже тогава пусна песента на която се целунахме като си мислеше че Е. не знаеше за какво става въпрос.и накрая щах да се разплача и почти избягах.той продължил да ме гледа след това и ме кара да се замислям.някои хора след тва ми казаха че е можело пък да изпитва нещо към мен..нз.не сме излизали оттогава..само сме се засичали и говорили.малко ми е кофти и объркано,но пък щом ми иска време значи иска нещо между нас да се получи.някак си ми е странно и незнам какво да правя.не мога да си обясня защо направи вс това прекрасно и после ми кава че иска време,а и доколкото го познавам не е някакъв гадняр.някои ми казват да го оставя а други да се опитам да го разбера и да му повярвам..и аз нз вече..
    според вас какво е станало и какво може да стане..я да не сте ясновидци и не го познавате но просто имам нужда да споделя и да ми дадат съвет и доколкото е възможно откровено мнение .дали си заслужава да му вярвам и да го изчакам за това което ме помоли
    КфО стАъ бЙе : Ми - ЦуН , гУш и ПоСлЕ мУш
    ** ** **

МуШ , ВъХ уБи мЪ ... ОфФ , тАс цИлИвИзАцИя ..

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и на мен са ми казвали "дай ми време,имам нужда от него" и накрая така и не се събрахме ... не искам да те отчайвам,защото нали знаеш-разни хора,разни идеали.изчакай още малко и виж какво ще стане,но щом се е зарибявал с нея ... кофти
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Колкото и да ти е неприятно,не се занимавай по-добре.Не си заслужава

Град
    у вас
    Slaаuranke неможах да прочета кво си написала, ама ти мустаци ли имаш ве или снимката е кофти.

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Slaаuranke неможах да прочета кво си написала, ама ти мустаци ли имаш ве или снимката е кофти.
    Ти пък .. Момичето има проблем , доста по голям от мустаците и така че, това сега не е най-важното !!!

Според мене , миличка, изобщо не му давай време и не се занимавай повече с него !!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: той ми иска време ........

Цитирай Първоначално написано от Sladuranka :)
    e както ми казахте се опитах да се получи нещо с въпросното момче И.излязохме в понеделник и вс беше супер-разхождахме се,прегръдки милувки и в романтична обстановка ме целуна..абе беше невероятно.но на другия ден ми каза че нещо забързал темпото,било му малко кофти и му трябвало малко време за спре да мисли за тази Е.даже излязохме с нея обаче взе нещо да се зарибява с нея пред очите ми и нз дали нарочно или несъзнателно.даже тогава пусна песента на която се целунахме като си мислеше че Е. не знаеше за какво става въпрос.и накрая щах да се разплача и почти избягах.той продължил да ме гледа след това и ме кара да се замислям.някои хора след тва ми казаха че е можело пък да изпитва нещо към мен..нз.не сме излизали оттогава..само сме се засичали и говорили.малко ми е кофти и объркано,но пък щом ми иска време значи иска нещо между нас да се получи.някак си ми е странно и незнам какво да правя.не мога да си обясня защо направи вс това прекрасно и после ми кава че иска време,а и доколкото го познавам не е някакъв гадняр.някои ми казват да го оставя а други да се опитам да го разбера и да му повярвам..и аз нз вече..
    според вас какво е станало и какво може да стане..я да не сте ясновидци и не го познавате но просто имам нужда да споделя и да ми дадат съвет и доколкото е възможно откровено мнение .дали си заслужава да му вярвам и да го изчакам за това което ме помоли
    Дай му 10 секунди
    и после момичетата на късмета
    и айдееее....колелото
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Spored men samo se ebava s teb.Istinata sig e,4e iska da e i s dvete i da vi vurti na malkoto si prust4e.Zareji go

Маймуната нали се държи с едната ръка за едното клонче преди да се хване за другото-затова е така

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Заеби го

Мисля, че не иска нищо с теб, а това да му дадеш време, е по-мек начин да ти го каже.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не си заслужава да продължаваш с него,няма смисъл

Не се занимавай повече с него! Ако иска нещо повече за в бъдеще,сам ще те потърси. Успех.

Мисля че ще е най-добре да го отрежеш!

Противно на мненията до тук аз си мисля,че тои изка да изчакате малко да се поопознаете..Разбираш ли,,даи му малко време и след това виж какво ще стане..Нищо не ти пречи да опиташ : )) Упех!

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Противно на мненията до тук аз си мисля,че тои изка да изчакате малко да се поопознаете..Разбираш ли,,даи му малко време и след това виж какво ще стане..Нищо не ти пречи да опиташ : )) Упех!
    Точно!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    и на мен са ми казвали "дай ми време,имам нужда от него" и накрая така и не се събрахме ... не искам да те отчайвам,защото нали знаеш-разни хора,разни идеали.изчакай още малко и виж какво ще стане,но щом се е зарибявал с нея ... кофти
    Мъжът ми като поиска време, след 3 дни сам ме целуна и вече 4 години сме заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си