.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ми момчето,с което съм сега никога не е споменавало за бивши

mi toi ne si pozvolqva da govori zasvoite bivshi po skoro na men mi e po interesno prosto mu kaji moje bi che ne iskash v momentite kogatoste zaedno toi da ti razpravq za starite mu

Супер фен Аватара на lyfche
    ами разбира се,че е гадно .. ,но моят приятел спря да говори ...

той попринцип няма желание да говори, но аз го карам да ми разказва интересно ми е понеже преди е бил ''bad boy'' и се е подигравал с много момичета, да не говорим на колко е разбивал сърцата :P
    интересно ми е и защото така слушайки го какво е правил преди си давам сметка, колко много се е променил и колко ме обича

Ами имала съм приятели които нон стоп са ми говорили за бивши и да ти кажа честно не е особено приятно,твоето момиче да слуша случки с бившата...някак си не е удачно въобще да се подхваща тази тема

По-скоро аз питам, отколкото Той сам да ми заговори, иии ми е ставало кофти след това, но понякога просто искам да знам разни неща. Ей така. За себе си.
    Но никога не задавам въпроси, чийто отговори не съм готова да чуя...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    аз пък много искам да знам всичко за бившите му и потоянно го разпитвам но той не обича да говори много за тях и се дразни като го разпитвам и за тва съм решила да престана а иначе много се радвам че не ме сравнява с тях,щот брат му ходи с най-добрата ми фр и 4мата излизаме заедно по принцип и брат му постоянно сравнява приятелката ми с бившите си и на нея и става кофти...а то наистина си е гадно

Ем на мен не ми пречи осебено стига да не прекалява,защото тогава става леко досадно.
    На мен ми е любопитно какво е правил с тях ,някои тяхни случки да слушам. :P

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Naskoro edno mom4e koeto be6e hodilo dosta vreme s momi4e ot moq klas me svalq6e. Postoqnno me sravnqva6e s neq za nai malkoto ne6to. Naprimer "ti pone ne si kato neq tq vinagi kazva6e edi-kakvo si a ti si edi-kak-si" i tova mnogo me drazne6e naistina. Nqmam absolutno ni6to protiv neq,tq mi e edna ot svestnite momi4eta v toq klas, no prosto mrazq da me sravnqvat s nqkoi. Zatova mom4eta, kogato se opitvate da svalite nqkoe momi4e ne govorete za biv6ata si v nikakav slu4ai! Ako trugnete i se zadurjite dulgo tova e neizbejno,no vse pak ne e nujno da kazvate kolko ste q obi4ali,kolko hubavo vi e bilo s neq i t.n
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами определено не ми е приятно да слушам за бивши, но какво да се прави.. поне сегашния ми приятел не говори за тях

Град
    СофиЯ
    То аз обикновено говора за Симеон (бившия ми) А той се хили...ама и той говори за неговата бивша... Тогава аз се хила
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Веднъж ходех с едно момче,но изобщо не ми пукаше за него и той си мислеше че като почне да ми говори за бившите си ще почна да ревнувам и ще го заобичам(уникално тъп човек) и на мен ми писна да слушам само за това и го зарязах
    хах до скоро бях в същото положение
    in defense of our dreams...

Ами...зависи какво говори за тях...
    Ако е нещо лошо...не ми прави впечатление...ама ако ми разправя нещо...къде как са били,вече се дразня

Град
    Русе
    до сега никой не ми е говорил за бившите си...просто е гадно...или като почнат да те сравняват с онази другата...или че с нея е бил повече от колкото с теб само показва,колко я е обичал и не е приятно да разбереш,че си на 2ро място...или 3то или 5то или което и там да е.нали сега е стеб?кфо те интересуват неговите бивши?да се позамисли малко ;д
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

той най-много да е споменал веднъж за някоя бив6а и ми беше интересно,НО аз на няколко пъти споменавам бив6ия и се чуствам гузно (въпреки че и той е питал за него)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си