- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато той говори за бившите си:
Ми момчето,с което съм сега никога не е споменавало за бивши
mi toi ne si pozvolqva da govori zasvoite bivshi po skoro na men mi e po interesnoprosto mu kaji moje bi che ne iskash v momentite kogatoste zaedno toi da ti razpravq za starite mu
![]()
![]()
![]()
ами разбира се,че е гадно .. ,но моят приятел спря да говори ...![]()
той попринцип няма желание да говори, но аз го карам да ми разказваинтересно ми е понеже преди е бил ''bad boy'' и се е подигравал с много момичета, да не говорим на колко е разбивал сърцата :P
интересно ми е и защото така слушайки го какво е правил преди си давам сметка, колко много се е променил и колко ме обича![]()
![]()
Ами имала съм приятели които нон стоп са ми говорили за бивши и да ти кажа честно не е особено приятно,твоето момиче да слуша случки с бившата...някак си не е удачно въобще да се подхваща тази тема![]()
По-скоро аз питам, отколкото Той сам да ми заговори, иии ми е ставало кофти след това, но понякога просто искам да знам разни неща. Ей така. За себе си.
Но никога не задавам въпроси, чийто отговори не съм готова да чуя...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз пък много искам да знам всичко за бившите му и потоянно го разпитвам но той не обича да говори много за тях и се дразни като го разпитвам и за тва съм решила да престанаа иначе много се радвам че не ме сравнява с тях,щот брат му ходи с най-добрата ми фр и 4мата излизаме заедно по принцип и брат му постоянно сравнява приятелката ми с бившите си и на нея и става кофти...а то наистина си е гадно
![]()
![]()
Ем на мен не ми пречи осебено стига да не прекалява,защото тогава става леко досадно.
На мен ми е любопитно какво е правил с тях ,някои тяхни случки да слушам. :P
Naskoro edno mom4e koeto be6e hodilo dosta vreme s momi4e ot moq klas me svalq6e. Postoqnno me sravnqva6e s neq za nai malkoto ne6to. Naprimer "ti pone ne si kato neq tq vinagi kazva6e edi-kakvo si a ti si edi-kak-si" i tova mnogo me drazne6e naistina. Nqmam absolutno ni6to protiv neq,tq mi e edna ot svestnite momi4eta v toq klas, no prosto mrazq da me sravnqvat s nqkoi. Zatova mom4eta, kogato se opitvate da svalite nqkoe momi4e ne govorete za biv6ata si v nikakav slu4ai! Ako trugnete i se zadurjite dulgo tova e neizbejno,no vse pak ne e nujno da kazvate kolko ste q obi4ali,kolko hubavo vi e bilo s neq i t.n
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ами определено не ми е приятно да слушам за бивши, но какво да се прави.. поне сегашния ми приятел не говори за тях![]()
То аз обикновено говора за Симеон (бившия ми)А той се хили...ама и той говори за неговата бивша...
Тогава аз се хила
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
хах до скоро бях в същото положениеПървоначално написано от sextazy_baby
in defense of our dreams...
Ами...зависи какво говори за тях...
Ако е нещо лошо...не ми прави впечатление...ама ако ми разправя нещо...къде как са били,вече се дразня
до сега никой не ми е говорил за бившите си...просто е гадно...или като почнат да те сравняват с онази другата...или че с нея е бил повече от колкото с теб само показва,колко я е обичал и не е приятно да разбереш,че си на 2ро място...или 3то или 5то или което и там да е.нали сега е стеб?кфо те интересуват неговите бивши?да се позамисли малко ;д
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
той най-много да е споменал веднъж за някоя бив6а и ми беше интересно,НО аз на няколко пъти споменавам бив6ия и се чуствам гузно (въпреки че и той е питал за него)