.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Град
    Пловдив
    Fuckin' retard

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от nasko_kaulitz
    За ваше сведение ми е бест фр от 4 години стоим на един чин и споделяме всичко
    da,be,qsno kolko ti e best fr i do kolko spodelq "vsi4ko"!A na kolko si naistina,6tom ne iska nqma da ti kaje kvo mislii,ti za kakuv se ima6????

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от lo0s3r
    ти педал ли си ?
    +1
    +1
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

naskooo, абе ти баща нямаш ли аз, ако го вида това нещо на снимката закачено на стената на сина ми ще го изхвърля от нас

Град
    Варна
    хахахахах ламееееер... боже

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    naskooo, абе ти баща нямаш ли аз, ако го вида това нещо на снимката закачено на стената на сина ми ще го изхвърля от нас
    +1

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от didivid
    +1
    хаха какво общо има тати с токио хотел-дори покрай мен и той им се кефи и като влезе в стаята ми пее с мен и тях не всички бащи са стари комплексари като вас и вашите

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Слушай какво, умнико! Не смей да говориш за баща ми!!! Той поне не е изкукуригал фен на тая тоалетна хартия кат тебе!

оо да много е комплексарско баща ти да не иска да се обличаш като педераст, да се гримираш и да слушаш някакъв хибрид между мъж и жена може да съм комплексиран, но повечето хора не ми натякват, че съм педал и че съм ненормален

Град
    Пловдив
    а и в крайна сметка дори баща ми не може да ми каже какво да правя и как да се обличам и ходя тва че вие сте.............оф няма да серазправям повече с неадекватни хора, много под нивото сте ми, вие сте ненормални

.............оф няма да серазправям повече с неадекватни хора, много под нивото сте ми, вие сте ненормални

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Tи и ниво ли имаш даже бе
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    Пловдив
    Мале, мале тежко ни с тва ниво ей ненормалници... ама да знаеш хич не е лесно

Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Абе хашиш малък, само на Супер Марио може да ти е по-високо нивото от моето. Кефи се на група педераси и пуска глупави теми... тъпо недорасляче
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Абе хашиш малък, само на Супер Марио може да ти е по-високо нивото от моето. Кефи се на група педераси и пуска глупави теми... тъпо недорасляче
    марио и луиджи да не ги забърквате в темата на пропадналото лаиненце забелязал съм те феновете на таз група са наи ве4е моми4енца на по 11-14г ....или са грозни или дебели...иииии много им знаии усти4ката....на много "оборотни" се праят и затва секи ги мрази

Тоя няма ли кой да го банне?

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    а и в крайна сметка дори баща ми не може да ми каже какво да правя и как да се обличам и ходя тва че вие сте.............оф няма да серазправям повече с неадекватни хора, много под нивото сте ми, вие сте ненормални
    Ти си много тъп, всеки случай. Досега не видях и едно мнение, в което да не те наредят, псуват или обиждат и ти обаче продължаваш да досаждаш. Хубаво, очевидно няма как да ти оправим изкривената психика, но поне се разкарай от форума и върви в друг форум където има такива като теб.

Град
    Долината На Идиотщината
    Ми първо казваш че не можеш да я накараш да говори,а после че сте най-добри приятели от 4 години и си споделяте всичко ?Щом не говори не й се бутай...

Цитирай Първоначално написано от lone_wolf
    Ти си много тъп, всеки случай. Досега не видях и едно мнение, в което да не те наредят, псуват или обиждат и ти обаче продължаваш да досаждаш. Хубаво, очевидно няма как да ти оправим изкривената психика, но поне се разкарай от форума и върви в друг форум където има такива като теб.
    +1000
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Ясно колко ти споделя всичко...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от BаllFace

Темата или е ебавка, или си мн тъпо лапе...кво ти пука?Ти демек само обсъждаш хората, зад гърба им...това е супер тъпо.Ти си големо комплексарче....
    Като казва "Нищо", значи "нищо", кое не ти е ясно?
    Именно

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

Re: Как да я накарам да говори

Значи в училище питам постоянно съучениците ми какво мислят за тоя, за ония, и всички казват мнението си без едно момиче.И аз понеже си падам "малко" клюкар ми е гадно.Викам "Какво мислиш за госпожа..." и тя "Нищо" Как да си задам така въпроса, че да ми каже а е невъзможно да не мисли нищо, просто я е страх като ми каже аз да не го разтръбя из даскалото
    Аз лично бих те плювнал говедо просто и ако може остави сестра ми на мира!!Тя не говори за другите зад гърба им както ти правиш!!

Град
    In Your Dreams...
    Ах.. На тъпи хора и на тъпи въпроси не отговарям.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си