- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да я накарам да говори
da,be,qsno kolko ti e best fr i do kolko spodelq "vsi4ko"!A na kolko si naistina,6tom ne iska nqma da ti kaje kvo mislii,ti za kakuv se ima6????Първоначално написано от nasko_kaulitz
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
+1Първоначално написано от mmm_sweet
![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
naskooo, абе ти баща нямаш лиаз, ако го вида това нещо на снимката закачено на стената на сина ми ще го изхвърля от нас
+1Първоначално написано от lo0s3r
![]()
![]()
хаха какво общо има тати с токио хотел-дори покрай мен и той им се кефи и като влезе в стаята ми пее с мен и тяхПървоначално написано от didivid
не всички бащи са стари комплексари като вас и вашите
![]()
Слушай какво, умнико! Не смей да говориш за баща ми!!! Той поне не е изкукуригал фен на тая тоалетна хартия кат тебе!![]()
оо да много е комплексарско баща ти да не иска да се обличаш като педераст, да се гримираш и да слушаш някакъв хибрид между мъж и женаможе да съм комплексиран, но повечето хора не ми натякват, че съм педал и че съм ненормален
![]()
а и в крайна сметка дори баща ми не може да ми каже какво да правя и как да се обличам и ходятва че вие сте.............оф няма да серазправям повече с неадекватни хора, много под нивото сте ми, вие сте ненормални
Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tи и ниво ли имаш даже бе![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Мале, мале тежко ни с тва ниво ей ненормалници... ама да знаеш хич не е лесно
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Абе хашиш малък, само на Супер Марио може да ти е по-високо нивото от моето. Кефи се на група педераси и пуска глупави теми... тъпо недорасляче
Jebem te u usta, jebem te u oko
марио и луиджи да не ги забърквате в темата на пропадналото лаиненцеПървоначално написано от FernandoTorres`fan
забелязал съм те феновете на таз група са наи ве4е моми4енца на по 11-14г ....или са грозни или дебели...иииии много им знаии усти4ката....на много "оборотни" се праят и затва секи ги мрази
![]()
Ти си много тъп, всеки случай. Досега не видях и едно мнение, в което да не те наредят, псуват или обиждат и ти обаче продължаваш да досаждаш. Хубаво, очевидно няма как да ти оправим изкривената психика, но поне се разкарай от форума и върви в друг форум където има такива като теб.Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
Ми първо казваш че не можеш да я накараш да говори,а после че сте най-добри приятели от 4 години и си споделяте всичко ?Щом не говори не й се бутай...
+1000Първоначално написано от lone_wolf
![]()
![]()
![]()
68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.
Ясно колко ти споделя всичко...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ИменноПървоначално написано от BаllFace
Аз лично бих те плювнал говедо просто и ако може остави сестра ми на мира!!Тя не говори за другите зад гърба им както ти правиш!!Първоначално написано от nasko_kaulitz
Ах.. На тъпи хора и на тъпи въпроси не отговарям.![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...