- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да я накарам да говори
Споделяш ти,когато бръснеш на баща си топките в банята и пеете на душа песните на нстъпените хамстериПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
Такам,слушай сега малко малолетен спихарняк такъв!Никво право нямаш да обиждаш народа тука,тва че на теб ти е изкривена психиката е друго!Първоначално написано от nasko_kaulitz
Ако имаш нужда от внимание,ходи в клуб на пенсионера или седни с бабите в градинката и ще обсъждате,ама каквото си досадно,едва ли ще те изтърпят много време и ще те заблъскат в непълнолетната ти кратуна,като кьорав кон у гробища!
![]()
![]()
тоя е от мойте, така че ше те боли дупарата манец, по спокойноПървоначално написано от lo0s3r
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
mii spe4eli doverieto i![]()
![]()
![]()
Нас слабо ни интересува кой клюкариш и кой не ти е обърнал внимание.
P.S. th sux![]()
Ех..има един същия като тебе в моя клас.Постоянно пита другите за това, за онова.Даже миналата година си правихме елиминации като в Биг Брадър.Ебати и детските гъзове бяхме! Поне таз година се оправихме.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
наскоо наско вече се убедих, че си бахти малоумния лигльо
Изчетох останалите отговори.. Какво да кажа... Всеки може да слуша каквото си иска...Просто малко странно се получава, че хора влюбени в Бил не разсъждават особенно...После, за момичето, мисля, че не бива да я тормозиш така, сигурно е наплашена от някой даскал... Земи се вразуми малко![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
По принцип от опит знам че има някои неща които не бива да се казват...Но това са редки случаи.И все пак нарочно да клюкариш за този и за онзи е долно,да не говорим че при такива "обмени на информация" нерядко се пускат слухове който нямат и най-малък допир с истината.Така могат да те посрамят пред цялото даскало за неща които не само не са истина ами са и пълен абсурд като цяло.