- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- окосмяването там...
Znam kak se pravi,spoko,ne e tova problemaProblema e 4e az ne moga da gi maham po4ti vseki den za da izglejdat perfektno,a ako pravq sex s mom4e,na nego nqq li da mu bode ili da mu dere? I ako e taka ima li dr na4in da ne staa taka?
![]()
Кола-маска.
Sasho1988
Варна..
и епилаторПървоначално написано от _CuCuTy_
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Boli samo purvite tri puti!
Krasotata iska jertvi!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
боли но си струва..Първоначално написано от mmm_sweet
Аз лично се епилирам само там..отгоре
защото надлолу умирам от болка..там с депилатор..ноо постепенно постепенно слизам и малко по-надолу..За кола-маска ме е срам..като порасна още малко,може би.За да разбереш дали те боли прекалено много с епилатор,трябва да опиташ,но ако хич не издържаш на болка не мисля,че ще успееш.Тряа да си нахъсана
![]()
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
не дере, ама ако си набола не очаквай да има целувки отдолу ; )
Хмм аз ги махам с крем и понякога минавам с епилатор след тфа , ама не е много приятно и тряя да внимаваш че може да се разраниш . . .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Съвършенството изисква жертви. Ако искаш да си перфектна "там долу" ще трябва да се потрудиш. Самобръсначка - на 2-3 дни максимум (не боли) , кола-маска или епилатор (боли , но ефекта е по-траен) , може и с крем да пробваш също има доста добър ефект.Първоначално написано от mmm_sweet
CucuTy
най добре с самобръсначка..аз ги махах с епилатор, ся ходих и на кола маска...am ми излезнаха едни пъпкии,ужасниииии.,от кола маската ли нз и аз от кфо...нз как ше се оттърва....само да не ми останат белези![]()
:@ :@ някой да знае някъв крем или нещо др???
крем здравеПървоначално написано от ..eNa..
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
набола, обрасла, who cares? Малкият-голям не пита..важното е да шиба там.. Where,the fuck is the problem?
махай си ги с коло-маска иначе със самобръсначка ще станат много дебели, а с коло-маска стават по-тънки![]()
Аз пък нямам нищо против момичето да има окосмяване там, достатъчно е да се подрязват косъмчетата, така че да не са прекалено дълги и всичко е 6. Предпочитам го 100 пъти пред някоя бодлива шкурка.
Първоначално написано от ЛаСт!К
Само не разбрах защо те е срам с колаа маска??
Щото някой друг ше ми я прави май не искам да се осакатяПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Абе не съвсем, зависи от гаджето й.. на моя не му прави впечатление като не съм перфектно гладка.. пък и аз си карам само на самобръсначка щоту адски боли с епилатор и после остават едни червени точици .. абе не, кофти еПървоначално написано от baby_bitch
![]()
Баш пък да се осъкътиш едва лиПървоначално написано от ЛаСт!К
![]()
Пинцета ! Ако имаш нерви
Поне няколко пъти , докато ти изстънеят и после отивай на кола маска.
Аз се пробвах един път, ама нямам нерви да се занимавам , иначе става.
СЪветвам те да отидеш на кола маска първите 3-4 пъти и после вече можеш и сама ако имаш смелост. Боли само в началото! Аз вече не изпитвам почти никаква болка. Докато си разменим 2-3 приказки с козметичката съм готова.
kola maska ili epilator vse 6te e bolezneno no krasotata iska jertvi![]()
az puk mislq,4e zabelqzvat,ina4e s ostanaloto sum suglasnaПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!