.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet

не ме пускат в чужбина....

Znam,4e sum o6te malka,za da mislq za tova(8 klas sum),ama ne moga li da si napravq planove za po natatuk?Taka de v soifq u4a sroitelstvo i arhitektura i iskam sled 12 klas da otida v ispaniq,durjavata na arhitekturata,6toto tam po lesno se vliza i polu4ava6 po dobro vis6e obrazovanie.No problema e maika mi-ne iska da me pusne tam.Iska da kandidatstvam v universiteta tuk,KUDETO(zabelejete)PRIEMAT NE POVE4E OT 29 4OVEKA.Az ne sum ot zubarite i nqq na4in da vlqza.Zaboga az edva butam 5 po BEL.Znam 4e kat zavur6a sredno obrazovanie nqq da moej maika mi da mi kazva ko da pravq i ko ne NO trqq li da q poslu6am?Obiknovenno tq postoqnno se pritesnqva za men i mi iska dobroto...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    na purvo vreme ne e zle da nau4i6 4e Ispaniq e durjava,a ne grad,kakto ti si napisala?!?!?boje,boje....

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    sr,mn burzo pi6eh i ne sum zabelqzala dori mn sum zle

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    aaaa,taka ve4e e dobre.po temata-ne mislq,4e ot sega trqbva dase tormozi6 s tozi vupros,za 5god mn voda 6te izte4e

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Ако майка ти наистина ти мислеше доброто щеше да те пусне.

Мега фен Аватара на mynichka
    абе чакай за къде бързаш ..има толкова време разбивате ме ..и се смея и се смея
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Може би не иска да се разделя с теб ( ) Но ти може след това да се върнеш, след като завършиш... Абе моя съвет е да направиш това, което искаш, за да не съжаляваш един ден,че си послушала еди-кой си
    Stay with me Don't let me go...

За 5 год все ще можеш да я убедиш според мен

Едвам буташ 5 ли бе? Големи изказвания правите.

Хех. Еми според мен майка ти просто иска най-доброто за теб, но е твое решение дали ще я послушаш или не. Също може би не иска да се разделите и ще й липсваш - може това да й е причината. Иначе има много време, 5 години. То като минат може или ти да си намерила по-добра държава, или майка ти да си промени решението. Има много време. Сега просто гледай да успееш да завършиш като хората, щото с 4ки и 5ци по български...^^
    And I am not afraid to die.
    My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
    I'm cutting trying to picture your black, broken heart.
    Love is not like anything,
    Especially a fucking knife!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Нормално е да не те пуска, все още си 8- ми клас и тя не може да си представи, че ще прати детето си само в чужбина. И моите не искаха, но... след време осъзнаха, че това е най- доброто за мен. Не се притеснявай още от сега, след няколко години положението ще е променено.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен
    Предлагам да забравиш за това и след 4-5 години отново да я попиташ и пуснеш темата.
    Don't worry, be happy!

Само ще ти кажа, че в Испания образованието е на много по ниско ниво отколкото тук в България.След време пак попитай майка ти.И ако толкова искаш да учиш там намери малко инфо и материали за тва даскало и убеди майка ти.УСПЕХ!!!

Град
    ФъФф КлубЪъ
    Цитирай Първоначално написано от pinky_shine
    За 5 год все ще можеш да я убиеш според мен [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си