- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Копрофилите?
И азПървоначално написано от darla_f
![]()
Мм, да, гнусно е. Но и смешно. Бахти тъпачките ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
sutiaciata zamirisa na ....![]()
Не точно. Копрофили са хора - фетишисти, които си падат по фекалии. Не са болни или луди, те са точно толкова нормални, колкото и тези, които харесват дамски чорапи или високи ботуши. Ама наистина за хора като нас, които не сме фетишисти си е гнусно.Първоначално написано от assd22
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Оффффффффффффффффф това вече беше ужасноБлаааааааа
![]()
Това никогааааааааа
![]()
![]()
Ах,мамка му...Неска ядох палачинка със шоколадов сладолед...И преди съм го гледала т'ва.Найстина е гнусно...
Още не съм го гледалада видим колко време ще издържа без да любопитствам
абе тъпо еПървоначално написано от the_hottie
а на тая лайното й е с някъв супер кофти цвят.. бахти светлото лайно о.0
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Няма да го гледам :P
ъхъ и аз така....Първоначално написано от angel_love_
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
не ме кефи
Абе то и аз не съм от гнусливите, обаче от тва направо ми идеше да повърна. Всеки с предпочитанията си, ок, ама тия трябва да са някви психопати е!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Все се хиля кат го вида тва клипче,то даже май има още в техния сайт.![]()
![]()
абе написах, който е гнуслив, да не гледа, кво се оплаквате?
тфа е да се працакаш тоталноо...
накратко направо се преебаваш ...дори само да гледаш клипа..![]()
in defense of our dreams...
Първоначално написано от Bellatrix
Ужасно е!![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
абе да ви кажа честно бих се изтропал в нечия уста, ма на мен да ми серат няма да стане..... но ако аз пускам ексрементите май няма да имам против.. стига после да не ме цапа... хахах
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
Колкото и да не си гнуслив,не може да не ти се повдигне,като го изгледашПървоначално написано от assd22
Ужасно е,не знам как на някои хора им харесва.Ама..хора всякакви
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ужас!!!!!!! отвратително е как може да има такива хора![]()
![]()
![]()
И преди съм го гледала. Хора всякакви. Аз лично никога не бих го направила, камо ли да ме възбужда като го гледам .. Но различни хора - различни предпочитания.... А и малко на смях ме избива като ги гледам тия ...
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Така ли мислиш? "Не са болни или луди". Не са луди, ама са болни. Копрофилията е вид сексуално извращение. Както садизма, мазохизма, пикаенето по партньора, педофилията, педерастията, наркофилията, геронтофилията и тн. и тн. Това са психични разстройства, които вероятно биха могли да се лекуват ама никой не се занимава с това. Въпрос било на личен избор. Да така е. Дори да се разболееш от рак пак е въпрос на личен избор, защото ти си този, който избира начина си на живот. И си носиш последствията.Не точно. Копрофили са хора - фетишисти, които си падат по фекалии. Не са болни или луди, те са точно толкова нормални, колкото и тези, които харесват дамски чорапи или високи ботуши. Ама наистина за хора като нас, които не сме фетишисти си е гнусно.![]()
Amantes amentes
Нещо не мога да им се изкефя, а клипчето нямам никакво желание да го гледам.![]()