.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Град
    софиитъ
    ба.. много писание за 1 лайно в нечия уста.. ба.. да им сера в устата на копрофилите аххаха ЛЕВСКИ ШАМПИОН, В ГЪЗА С ТАМПОН
    www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Attila_The_Hun
    Не точно. Копрофили са хора - фетишисти, които си падат по фекалии. Не са болни или луди, те са точно толкова нормални, колкото и тези, които харесват дамски чорапи или високи ботуши. Ама наистина за хора като нас, които не сме фетишисти си е гнусно.
    Така ли мислиш? "Не са болни или луди". Не са луди, ама са болни. Копрофилията е вид сексуално извращение. Както садизма, мазохизма, пикаенето по партньора, педофилията, педерастията, наркофилията, геронтофилията и тн. и тн. Това са психични разстройства, които вероятно биха могли да се лекуват ама никой не се занимава с това. Въпрос било на личен избор. Да така е. Дори да се разболееш от рак пак е въпрос на личен избор, защото ти си този, който избира начина си на живот. И си носиш последствията.
    Много крайно мнение и много остаряло мислене.
    Хората нито са болни, нито са луди. Много по-гнусно е да съдиш някого заради сексуалните му предпо4итания.
    Аз съм мазохистка и дори и на мен самата понякога ми е 4удно какви неща харесвам и какво ми носи удоволствие. Странно? Да. Но болест - категори4но не.

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Не точно. Копрофили са хора - фетишисти, които си падат по фекалии. Не са болни или луди, те са точно толкова нормални, колкото и тези, които харесват дамски чорапи или високи ботуши. Ама наистина за хора като нас, които не сме фетишисти си е гнусно.
    Така ли мислиш? "Не са болни или луди". Не са луди, ама са болни. Копрофилията е вид сексуално извращение. Както садизма, мазохизма, пикаенето по партньора, педофилията, педерастията, наркофилията, геронтофилията и тн. и тн. Това са психични разстройства, които вероятно биха могли да се лекуват ама никой не се занимава с това. Въпрос било на личен избор. Да така е. Дори да се разболееш от рак пак е въпрос на личен избор, защото ти си този, който избира начина си на живот. И си носиш последствията.
    Много крайно мнение и много остаряло мислене.
    Хората нито са болни, нито са луди. Много по-гнусно е да съдиш някого заради сексуалните му предпо4итания.
    Аз съм мазохистка и дори и на мен самата понякога ми е 4удно какви неща харесвам и какво ми носи удоволствие. Странно? Да. Но болест - категори4но не.
    Не съдя никого заради изборите, които прави. То си е за тебе в крайна сметка. Какво значи "остаряло мислене"? Аз не разсъждавам според приетите норми на времето. Утре може да е нормално и напълно в реда на нещата да се боцкаш... Не те виня за нищо, това си е твоя работа, изразих моето мнение, което има своите научни и психологически обяснения. Даже още Фройд класифицира различните видове сексуални разстройства и посочва, че това, което по принцип изглеждат противоположностти, са всъщност две различни проявления на един и същи проблем. Пример: след време може един мазохист да стане садист и обратното. То е едно и също, макар да изглежда противоположно. Живей както си искаш и вярвай в каквото си искаш! Нямам претенциите да бъда съдия и да определям кое е редно и кое не. Извинявай, ако съм те обидил.

O, tempora! O, mores!
    Amantes amentes

Град
    софиитъ
    ......
    направо може и някое лайнце да гризне
    www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    О,Боже!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

божичко...видя нещо интересно и реши да го покажеш и на останалите ли? сега няма да мога да спя от погнуса
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

"па вкус и цвет тавариш ниет"......хора всякакви...вече нищо не може да ме учуди

tui e ebahti izvratenoto

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си