- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Брат ми заминава ;(
Вторник брат ми заминава студент![]()
И това много ме натъжава, че ще се отдели от нас... Че няма да го виждам дълго време и само като си помисля започвам да плача... Толкова е весело когато е у дома а сега...
![]()
Не знам какъв съвет бихте могли да ми дадете, просто исках да споделя с някой моята тъга ;( Не мога да си представя,че след 2 дена като се прибера от училище той няма да е тук...
Stay with meDon't let me go...
![]()
ей не тъжи толкова,нали ще си идва ваканциите
![]()
![]()
![]()
![]()
Хей, по-спокойно. Не отива не заточение, а да продължи обучението си. Това е част от неговото развитие. След някоя и друга година и ти ще отидеш да учиш. Нормално е, няма смисъл да плачеш. Пък и ще си идва, когато може.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Брат ти ще си намери приятелка, ще отиде да живее някъде с нея и ще се виждате много рядко.
Първоначално написано от SK0RP10N
![]()
![]()
не я отчайвай допълнително
Спокойно момиче, брат ти ще се върне много скоро
ама така или иначе трябва да свикваш че той е вече голям и поема по свой път. Вече няма да е детенцето на мама и тати.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Сега ако ми кажеш , че той ще е във варненския свободен и ти си на 13..![]()
Не и не съм на 13Първоначално написано от _SilveR_MooN_
![]()
Говорете си по-често,ходи му на гости.Това,че заминава не е края на света.В началото ще ти е кофти,но после ще свикнеш.
Миличка, недей да мислиш само и единствено за себе си.
Мислиш ли, че за него раздялата ще бъде лесна...както ти си привързана към него и го обичаш, така и той към теб.
Но все пак от това зависи образованието му, изисква се да направи жертва, за да получи нещо наистина ценно.
Дръж се като голямо момиче и опитай да не страдаш толкова много.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Спокойно не плачи!Просто му кажи, че го обичаш , че съжаляваш за нещо лошо ако си направила.И го целуни.Разбирам те много добре!не плачи моля те!Ще се виждате ще си говорите по gsm.Не си мисли, че живота е свършил!!!!
Ех...замисли се че е за негово добро...+тва той вече е голям,нормално е да поема по своя път...колкото и да ти е тъжно,той не може винаги да е до теб...Пък и не е края на света пак ще се виждате...![]()
Ето тази вечер...Майка ми само плаче и това още повече меИначе горе-долу започнах да свиквам с мисълта... Утре когато ще тръгне аз няма да съм в нас,така че няма да се сбогуваме и по-добре щото няма да издържа
![]()
Дори сега се навечерях за 10мин защото не мога да издържа да го гледам и да гледам мама...
не се разделяте за цял живот бе...
спокс не е толкова страшно....ще свикнеш![]()
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
По-спокойно де.Ще го виждаш макар и по-рядко,ще се чувате по телефона,той ще си идва за ваканциите и така...
znam kvo ti e i az ne se bqh otdelqla za dalgo vreme ot brat mi no lqtoto zamina da raboti na moreto i mi be6e mn gadno bez nego-dori samo za tva 4e nqma6e s koi da se karam![]()
![]()
i sq pak 6te zaminava da u4i
da 6te mi lipsva no ni6to ne moga da napravq....a kolkoto do teb kaji na brat ti 4e go obi4a6 i 6te ti lipsva i sam sigurna 4e 6te ti otgovori s sa6toto
i prez vakanciite moje6 da mu hodi6 na gosti i 6te si izkarvate mn qko
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Е, не е кой знае какво, той пак си ви обича и ще се виждате. Колко хора дават всичко, за да се отърват от братята или сестрите си.![]()
Разбирам те напълно сестра ми учи в Германия от 1 годинание с нея много се забавляваме и ми е много тъпо защото се виждаме 2 пъти в годината
даже днес, след като беше в бг 2 месеца, си замина и аз не можах да я изпратя защото бях на даскало ;( а ти не се притеснявай ще свикнеш да го виждаш по рядко просто и всичко ще е ок
![]()
Meчтай - все едно ще живееш вечно !
Живей - все едно ще умреш утре ! .. ;]]
Скъпа, това аз го преживях преди 4 години, защото аз съм от Сф, а брат ми замина да учи във Търново. Беше ми страшно мъчно, аз бях 5-ти клас и ти казвам ревала съм с часове за брат ми. И той си идва най- мн 2 пъти в месеца ( преди и по- рядко), имало е случаи по 3 месеца да не се виждаме... трудно е, но се свиква, оправяме се някак... понякога му се обаждам по тела за някаква глупост, само за да му чуя гласа и после си мулчим по тела, щото сякаш има мнооого да си кажем ама и на двамата ми е супер трудно, а се разбираме в мълчанието си... и така... но ще свикнеш, няма да спре да ти липсва...Първоначално написано от zagrijena
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
минала съм през същото мн е гадно кака като замина да учи и аз толкова плаках,нямах търпение да си дойде с времето ще свикнеш апък ако има възможност и на гости можеш да му ходиш,аз така понякога ходех при кака,в предния пост пишеше че са се виждали на 3 месеца,апък аз кака я виждах 2-3 пъти в годината апък последната година нямах търпение да я видя не я бях виждала 1 година.....трудно е ама както казах се свиква......сега кака си живее в апартамент и я виждам 1-2 седмично и ми е мн гадно,все едно не ми е сестра и съм единствено дете,мн ми е странно и гадно![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Е помисли от хубавата страна, няма да се карате, компа ще е само за тебе и стаята (ако сте в една) ще е само за тебе![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Е помисли от хубавата страна, няма да се карате, компа ще е само за тебе и стаята (ако сте в една) ще е само за тебе![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]