Мивалото лято аз и най-добрия ми приятел, с който не се бяхме виждали отдавна-тръгнахме. (той беше станал много секси )... Такаа, всичко беше 6, ама като свърши ваканцията-всеки си отиде в своят град и своето даскало, но все още ходехме. Тогава му казах-дай ако искаш да скъсаме, защото ще ни е много гадно далеч един от друг. Той вика-няма смисъл, целуна ме нежно и ме пита:Все още ли искаш да скъсаме(все едно ме подкупва, но беше възбуждащо). АЗ му казах-Не,не искам да късаме. После си писахме по скайп отначало, после той изобщо не ми пишеше и аз го заподозрях в изневяра.... писах му СМС, че скъсахме, а той "ИЗВЕДНЪЖ" се появи на скайп от 2 седмици и ми каза-"Кажи сега какво?". Излъгах го, че имам друг и той ми каза същото, даже ми прати снимка. Блокирах го. После го отблокирах и му се извиних, той ми каза, че това на снимката, всъщност е неговата братовчедка , и все още ме обича... . Но за сега не иска да сме заедно, аз постъпих хладнокръвно и му каза:"Ми аз не съм споменала за такова нещо".
Другото лято като си отидем на село и двамата, той ми каза, че може би пак ще се съберем.
Аз много плаках, с него бях преживяла най-красивите си мигове... Въпроса ми е: Другото лято да си продължим ли връзката?(при положение, че явно и двамата се обичаме)
Благодаря на тези, които прочетоха темата ми!