Здравейте
Предложете ми шампоан за коса, от който сте останали доволни. Знам, че всеки шампоан влия различно на всяка коса ... но все пак да не купувам на сляпо.
Косата ми е средно дълга и не си правя никаква прическа. Като я измия, през същия ден стои идеално, на другия - сравнително добре, но на третия ден трябва пак да се изкъпя ... прекалено разхвърляна е. От доста време ползвам Clear като сменям различните им видове, тъй като иначе косата ми привиква и не седи добре. Та целта ми е да сменя въобще марката шампоан и да видя дали резултатът няма да е по-добър ...
Благодаря ви предварително за отговорите![]()
Az haresvam shampoanite na Elseve, sega go ima s cink.
Тео ботаникъл рулз![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ми аз от много време (може би година две) си ползвам само Head&Shoulders и съм страшно доволна![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от scoobydors
![]()
И аз съм сравнително доволна от Elseve,но моят е с витамини някакъв.
Сменям го от време на време с Herbal Essences и косата ми си стои добре.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
и азПървоначално написано от scoobydors
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз ползвам на Еlseve и съм супер доволна![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Има и по-евтини ... напълно излишни са тия аромати в тояПървоначално написано от Dessynka
... в една подобна тема също много препоръчваха Elseve. Най-добре напишете и конкретната серия/вид, който ползвате. А това, че е с цинк какво ще рече - че подхранва повече косъма ли ?
ПП: На Head&Shoulders съм пробвал два вида ... не ми влияят добре на косата. Даже и пърхота си остава :\
Ми на всеки различноПървоначално написано от FL1rT
лично на мен ми действа и нямам проблеми вече никакви
ОБОЖАВАМ СИ КОСАТА
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
emi az saam mn dovolna ot shauma (nz dali to4no taka se pi6e de) pozvam go ot 1-2 god i sam mn dovolna probvala sam toq zleniq s kivi ,rozoviq za podhranvane i sega v mom sam s kafeviq deto e za grija i vyztanovqvane (ot nego sam nai dovolna)s kokos e mn qko miri6e
![]()
Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)
+1Първоначално написано от bonbon4e_1
Schauma определено![]()
Дааа, мирише страхотно и ми действа страхотно на косата. Така, де, действаШЕ, май привикнах към него и ще го сменям. Замислям се за Елсев, много хора го препоръчватПървоначално написано от LeVski_fen
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Казваш, че е разхвърляна - отиди на фризьор да ти пооправи прическата, а иначе Елсев с цинк![]()
Често ходя на фризьор, но не е от самата прическа ... просто косата седи нещо средно между смачкана/разрошена ... и по никакъв начин не може да се оформиПървоначално написано от pinky_shine
Ще прегледам по-късно всички отговори и ще преценя какво да си купя ( към Elseve и Shauma май клони избора засега ).![]()
аз съм със много къдрава коса и използвам clear оформя ми я перфектно clear-ice cool![]()
To infinity and beyond.
бегай бе,тва е колко да не ти е мръсна косатаПървоначално написано от Dessynka
![]()
тфа,че на твоята коса не се отразява добре не значи,че и при мен е такаПървоначално написано от бръм
Суетата.Моят любим грях.
![]()
ползвам от една година само пантен
ии аз така ..розовия и оранжевияПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
+Първоначално написано от Nadelina
![]()
Първоначално написано от бръм
![]()
Wash&Go определено.Пробвала съм и съм останала доволна от:Пантен,Билка,Дева.
шаума...кафявия...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...