- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Откъде да си купя суичър?
Нинджи има на Илиенци.. има черни, електрикови сякви![]()
Първоначално написано от ClockworkOrange
от аптеката!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^К'во ти е?!
И аз ще питам откъде да си взема суичър хах
Искам някакъв тъмен цвят, без много (всъщност без никакви) щампи по него, да бъде втален и ДЪЛЪГ (до средата на дупето някъде). Все ми е тая дали има качулка, цип или не, само да е дълъг и втален.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
emi do ndk ima edin metal shop tam prodavat i takiva sui4ari kakvito iska6
и не си намерил... явно нещо не си обиколил както трябва..
Виж по бебешките магазинчета
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Да не правя нова тема,търся чисто черни суйчъри с качулка(не нинджа) и без ципове...(може да е с джоб).Не знам как да го обясня,имам такъв във вкъщи,но е със щампа,трябва ми по спортен модел,ще ги използвам за бягане фитнес,това-онова.![]()
Eдин приятел си купи миналата седмица як сив суичър от CCS на 2рия етаж където са NIKE и PUMA имат общ магазин (мисля че бяха NIKE и PUMA).
Що за тъпоглаво копеле си ти ? Човека та пита колко пари даваш да ти намери и ти му отговаряш за колко пари ? ....Първоначално написано от stn
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
ми некви борд шопове бе браааат Break Point , Insomnia , магазините на BAS са добро решение , даже в тъпия Sabotaje ще си намериш хаха G-wear-и глупости , радикал , сумати магазини .... сумати шоколади
който търси - намира . ^^
а ти, велики мислителю не погледна ли датата на поста?Първоначално написано от LiLGrizzly
Първоначално написано от Alhimikat
Не може да няма... Влез в някой скейт шоп, пълно е с елементи, ди си-та, етнеси, зиро-та, волкоми и т.н. Аз лично съм голям фен на елемент - имам 5 суичара и 3 тениски елемент, много са им качествени и готини нещата.
Айде сега точно пък в София няма как да не си намерил/а един обикновен глупав суичър ?
От магазина.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
из цяла софия да не си намериш... маи си мн претенциозен
cropp town![]()
Продавам 2 суичъра.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...asc&highlight=