.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Кирилица

Голям фен Аватара на 24white24

Кирилица

Виждам, че има правило заглавията да са на кирилица, но не смятате ли, че трябва да се забрани да се пише на латиница, изключително грозно и неподредено седят постовете на латиница с тия 4ки вместо ч и 6ци вместо ш, все пак е български форум и е редно да се пише на български език.

Град
    Варна
    И аз съм на това мнение.. Даже преди малко направих забележка, че в азбуката има буквата Ч!

Мега фен
    Това е дъвкано,дъвкано....не е за първи път,много се коментираше и се пускаха теми,администраторите последният път помня че казаха че до края на годината могло да се въведе....като цяло и аз съм "За" защото е отвратително и грозно да видиш камоли да четеш теми на латиница....

Град
    Варна
    Ти за запетая чувал ли си?

Темата е обсъждана много пъти. Вече знам, че нищо няма да се направи по въпроса, така че просто не чета постове на латиница.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Темата е обсъждана много пъти. Вече знам, че нищо няма да се направи по въпроса, така че просто не чета постове на латиница.
    Imenno na koito ne mu haresva da ne chete i na men mi e kofti.. ama nqkoi ako kaje kak ste instalirva kirilica na Linux Ubuntu bih go cunkal..
    Ползвай АБВ Кирилизатора -http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Защо не се сложи във форума един кирализатор така тези които нямат на компютъра да ползват този във форума, честно да ви кажа аз мненията на латинаца ги пропускам ебати мъчението да се мъча да им чета 4ките 6ците и прочее, нека някой админ вземе мнение и да каже кво що

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Imenno na koito ne mu haresva da ne chete i na men mi e kofti.. ama nqkoi ako kaje kak ste instalirva kirilica na Linux Ubuntu bih go cunkal..
    Ползвай АБВ Кирилизатора -http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
    I ot kyv chep.. ?
    От такъв, че си българин и пишеш в български форум !

като цяло и аз съм "За",защото е отвратително и грозно да видиш,камо ли да четеш теми на латиница....

Ами ако пишеше в турски форум може и да пишеше на турски.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Закакво да се занимава обслужващия екип на форума (как го казах ) с въвеждане на това правило при положение че тенденцията от 1-2 години е постепенно само по себе си всеки да почва да пише
    Преди 1-2 години на латиница пишеха 90% от посетителите,без правила и т.н.т в момента си е рядкост да се види писане на латиница
    Всичко с времето си.. въвеждането на това правило ще трябва да ги принуди да дебнат вски коментар,който не е на кирилица

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Варна
    имаше 1 потребител дето всяка буквичка му е различен цвят..

Град
    Варна
    така пишеше.. и всяка буква различен цвят.. даже използваше [size][/size] командата

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    така пишеше.. и всяка буква различен цвят.. даже използваше [size][/size] командата
    Бахти за да напише 1 пост сиг му трябват 30 мин

Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Ами ако пишеше в турски форум може и да пишеше на турски.
    НеКа дА Се РаЗбЕрЕм Аз ПиШа На БъЛгАрСкИ нО с ЛаТиНскИ БуКвИ. ПоВеЧе Ме ДрЗнЯт ПиСачИ каТо ТоЗи ТеКсТ От КоЛкОтО latinicata.
    Добре де като можеш да пишеш на кирилица, защо пишеш на латиница ?

Това е дъвкано,дъвкано....не е за първи път,много се коментираше и се пускаха теми,администраторите последният път помня че казаха че до края на годината могло да се въведе....като цяло и аз съм "За" защото е отвратително и грозно да видиш камоли да четеш теми на латиница....
    Ти вярно много си се мазнел на администрацията, обаче!

Град
    anytime, anywhere
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Аз съм твърдо ЗА ! Омръзнало ми е да чета постове на лигави пубертети с латински букви.Относно Hit 2 Fit коментара ти,еми миличка някой имат повече акъл и могат да изразяват мислите си по-подредено и адекватно.
    Не умея да губя !

Цитирай Първоначално написано от Redo
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Аз съм твърдо ЗА ! Омръзнало ми е да чета постове на лигави пубертети с латински букви.Относно Hit 2 Fit коментара ти,еми миличка някой имат повече акъл и могат да изразяват мислите си по-подредено и адекватно.
    За разлика от мен, нали? Естествено, аз съм най-неграмотното същество в този форум, мислите ми са толкова разбъркани, тотален провал!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    стига си се заяждала
    Да ве,деба...ебати хората сте...човек неможе да си изрази мнението,и веднага да не ревне някой че се мазня....епа писна ми !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си