Виждам, че има правило заглавията да са на кирилица, но не смятате ли, че трябва да се забрани да се пише на латиница, изключително грозно и неподредено седят постовете на латиница с тия 4ки вместо ч и 6ци вместо ш, все пак е български форум и е редно да се пише на български език.
И аз съм на това мнение.. Даже преди малко направих забележка, че в азбуката има буквата Ч!
Това е дъвкано,дъвкано....не е за първи път,много се коментираше и се пускаха теми,администраторите последният път помня че казаха че до края на годината могло да се въведе....като цяло и аз съм "За" защото е отвратително и грозно да видиш камоли да четеш теми на латиница....![]()
Темата е обсъждана много пъти. Вече знам, че нищо няма да се направи по въпроса, така че просто не чета постове на латиница.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ползвай АБВ Кирилизатора -http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.phpПървоначално написано от tqnkо
Защо не се сложи във форума един кирализатор така тези които нямат на компютъра да ползват този във форума, честно да ви кажа аз мненията на латинаца ги пропускам ебати мъчението да се мъча да им чета 4ките 6ците и прочее, нека някой админ вземе мнение и да каже кво що![]()
От такъв, че си българин и пишеш в български форум !Първоначално написано от tqnkо
Първоначално написано от Lucho
Ами ако пишеше в турски форум може и да пишеше на турски.
Закакво да се занимава обслужващия екип на форума (как го казах) с въвеждане на това правило при положение че тенденцията от 1-2 години е постепенно само по себе си всеки да почва да пише
Преди 1-2 години на латиница пишеха 90% от посетителите,без правила и т.н.т в момента си е рядкост да се види писане на латиница
Всичко с времето си.. въвеждането на това правило ще трябва да ги принуди да дебнат вски коментар,който не е на кирилица
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
имаше 1 потребител дето всяка буквичка му е различен цвят..
така пишеше.. и всяка буква различен цвят.. даже използваше [size][/size] командата
Бахти за да напише 1 пост сиг му трябват 30 минПървоначално написано от Lil' Dizz
Добре де като можеш да пишеш на кирилица, защо пишеш на латиница ?Първоначално написано от tqnkо
Ти вярно много си се мазнел на администрацията, обаче!Първоначално написано от Lucho
![]()
Аз съм твърдо ЗА ! Омръзнало ми е да чета постове на лигави пубертети с латински букви.Относно Hit 2 Fit коментара ти,еми миличка някой имат повече акъл и могат да изразяват мислите си по-подредено и адекватно.Първоначално написано от Hit 2 fit.
Не умея да губя !
За разлика от мен, нали? Естествено, аз съм най-неграмотното същество в този форум, мислите ми са толкова разбъркани, тотален провал!Първоначално написано от Redo
![]()
Да ве,деба...ебати хората сте...човек неможе да си изрази мнението,и веднага да не ревне някой че се мазня....епа писна ми !Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()