Здравейте!
Историята е следната..веднъж излезнах с една позната..щеше да ме запознава с едно момче (гаджето и щеше да го доведе)..дойде само гаджето и...другото моче било отишло но рок феста..както и да е..като дойде гаджето и започнаха да се целуват и през това време той гледаше мен..Въпроса ми е..какво е искал да ми каже с тези погледи..?
Мерси предварително !
Предполагам , че с поглед е искал да ти кажа , че в този момент си била излишна![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
може би е искал да ти каже здрасти,а може би си те е представял гола![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мисля 4е ние можем да ти отг на този въпрос
питай го др път
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
може би "няма ли да се махнеш"![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
И според мен е искал да ти намекне да си тръгваш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
аз ли бре?Първоначално написано от DeCuTo0
..днес искаше пак да излезем,но му отказах,защото имах работа. .![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от DeCuTo0
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Зависи как те е гледал..
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Щом е искал пак да излезнете,според мен е искал да ти намекне,че те харесва или нещо такво , зависи от това как точно те е гледал.. Но ако бях на твое място,щях да си помисля добре дали наистина ме интр как ме е гледало гаджето на приятелката ми и защо ???![]()
+954Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Била си излишна! Мама му стара, почнете да се усещате...
Животът е адът описан в Библията!
Не се филмирай,и той не знае какво е искал да ти каже.
ili te e haresal ili e iskal da ti kaje,4e si izli6na
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от DeCuTo0
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Или това или - да ти каже,че иска да си на неиното място.Първоначално написано от marjesa
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Че иска да те цъка.Първоначално написано от MiSs_Na_BiSs
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+++Първоначално написано от marjesa
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
"Гледаше ме" е много относително понятие...ние от къде може да знаем как точно те е гледал!?
Зависи за какво "Гледаше ме" говориш,може да се е опитал да ти каже че си излишна,пък може би не обича толкова много приятелката ти и е искал да създаде някаква интрига между вас т.е. да ви скара.Кой знае следващия път го питай!![]()
ThE gReaTeSt tHiNg yOu’ll eVeR LeaRn iS JuSt tO loVe aNd bE loVeD[!][!][!]