.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: ?

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    може би е искал да ти каже здрасти,а може би си те е представял гола
    пхахаха
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

А може би просто не е от тези, които си затварят очите, когато се целуват, и погледът му случайно е паднал върху теб. Може би имаш нужда от малко личен живот, който да обуздае в известна степен фантазиите ти. Може би, когато те е поканил пак да излезете, просто е искал да се покаже любезен пред теб заради гаджето си. Може би не трябва да се вкарваш чак толкова много във филма, че скоро вече и плочките в банята ще почнат да те гледат и ти пак ще ни питаш какво ли точно искат от теб.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    На "?" бих отговорила с ".".

Ако просто иска да излезете като приятели, ок, и аз съм излизала с гаджето на най-добрата ми приятелка така, докато нея я нямаше в града. Но тя знаеше, така че непременно трябва да осведомиш своята приятелка за ставащото. Ако той е сметнал за излишно да го спомене пред нея, вече ще си прецените как да действате оттук нататък.
    А ти наистина не се филмирай толкова. Дори не си споменала на колко си...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Ах ти пък в какви филми си се вкарала тихо малко ... Какво казваше погледа му : " Всяка вечер, докато я ч*кам си представям че си ти " или "Ай ве п*тко заспала, няма ли да се разкараш?"

По-скоро беше първото...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си