- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бащите
MRAZQ GIIIIIIIII
Първоначално написано от darla_f
np
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ами НЕ !!! В смисъл, във видимо добри отношения сме , но всъщност ...![]()
Попринцип най- много ме дразни , като почне с това как да се обличам, с кой да излизам и тн , но неска замина за няколко месеца и съм FREEE
![]()
Хах, уж се разбираме като сме заедно. Което се случва най-много веднъж на десетилетие, защото просто се е наложило... иначе не се интересуваме един от друг.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да, много по-добре отколкото с майка ми.
![]()
Робинята на Quench
moq ne sym go vijdal ot 18 godini
inache dobre se razbirahme![]()
Моля ?!
Да мн добре се разбирам с баща ми![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
да разбираме се но сигурно защото се виждаме два пъти в месеца за около 5-10 мин (развот...)
мииии не знам точно винаги си повтарям че трябва да си обичам бащата ама.... като имам предвид че е идвал на общо 2 мои рожденни дни (след мнооого спорове с майка ми ) аз съм на 16 вече и се виждаме сууупер рядко не ми се мисли особено![]()
еми сравнително се разбираме...макар, че на моменти дразни доста xD
Не.
Бе аз и с майка ми и баща ми моа да се разбарим горе-долу ама зависи за кфо стаа дума... [Леко тъпо се изразих...]
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
аМии да разбираме сее не абсолютно винаги но няма как
![]()
Моя е мн пич... Пием си заедно и е мн пичага.... Само дето се засичаме рядко вкъщи шото той работи до късно, а като се прибере аз вече съм излезнал....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Ако го чуя по скайп казвам му квото иска да чуе и тва е. Виж с пастрока ми е друга работа. С него супер много се разбирам)
Не се разбираме, супер много ме дразни напоследък,ама се случва и да съм в добро настроение и сме си перфе. Кво да се прави - пубертет..
пфф мии.. не... щото винаги се дрънкаме за нещо и по някой път страшно мн мн ме дразнииии..иам чувството че по някой път нарочно се заяжда с мен...![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Ами понякога да,понякога не.По принцип сме в добри отношения,но понякога мноого ме нерви![]()
mi maika mi i ba6ta mi se razvedoha kogato bqh na 5 ili 6 sega sam na 15 ne me e potursil prez si4kite tezi godini zatova pak imam strahoten vtori ba6ta koito mi ugajda na vsi4ki iskaniqa i v kraina smetka za men toi mi e ba6ta a ne biologi4niq mi toest da
KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!
абе баща ми май е единствения човек с който се разбирам идеалноот малка съм луда по него и винаги ми е давал верни съвети..
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Строг и справедлив - как да не се разбираш с такъв човек ;]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
еми то нашите са разведени и баща ми все е извън България (той и преди като си бяха заедно пак беше се извън България) и го виждам рядко на 2-3 месеца за по 2-3 дни ама добре се разбираме то като се виждаме рядко![]()
Ми моя баща е много готин почти винаги,ама някой път така ме дразниииииПуу
Докато имах гадже само се заяждаше,че закъснявам после като скъсах с него той взе,че тогава го хареса
Ужас
Ся пък се заяде,че съм слагала много черен молив и ми се бил размазвал
Иначе,когато реши да е готин няма равен
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..