- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бащите
Ми долу-горе... ма като му е криво... Всички са му виновни и винаги става така, че аз съм първият човек, който му се мярка пред погледа... и си го изкарва на мееен....Иначе си е свестен...
![]()
еlsy![]()
Баща ми е на моменти. В един момент е добър, а в друг е супер зъл, но аз съм му свикнала![]()
Съжалявам го това същество баща ми...
Не, не се разбирам с него въобще.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми да разбирам се ама тфа става мнооооооооооого рядко![]()
Ми...не много.Разбира ме се,ако праа тва дет той иска.Ако направа нещо на опаки и само мрънка и крещи. Чак гадже да не си имам... хаха я да бега.Кат разбра,че си имам и умре от яд... баси и идиота.Пффф
Ааа, моят тате е ненормален! Велик! Най-добрия тате! Супер много го обичам, супер добре се разбираме. Просто цял един живот няма да ми стигне, за да му се накефя.![]()
Мче ние с него почти не си говориме ,, Аз си говора п0вече с бащите на приятелките ми отколкото с моя ,, =/ Той е такъв характер и аз като съм се метнала на него .. Иначе се разбираме понякога ,,![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
amii rqdko se vijdam s bashta mi no da opredeleno se razbirame![]()
да , разбирам се с него, но затова пък с майка ми може да се избием![]()
повече се разбирам с баща ми от колкото с майка ми![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Разбираме се с баща ми много добре и си го обичам много, ама много. Разбира се има моменти, в които се караме ама това е за малко и в повечето случаи аз съм виновната де. Някой път ме дразни ама не е за дълго.
горе-долу зависи...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Баща ми е на моменти. Но въпреки това, някак си се разбираме.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
аз се разбирам много добре с моя баща и много си го обичам всичко му споделям![]()
![]()
![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Абе разбираме се,ама единственото внимание,което ми обръща е финансово - най-важното за него е да имам пари,а другото не го интересува
И аз такаПървоначално написано от varnen4e
![]()