- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много искам да разбера повече за Scene style..!
Аз в момента съм начинаеща Scene....в смисъл такъв,че все още не съм разбрала всичку за този стил......например тарся приятели,коиту да са Scene момичета и момчета.......ако сте Scene моля ви многу искам да се запознаем.......пишете ми на скайп: d_j_e_s_i......може това да звучи смешно,но се опитайте да ме разберете....!....аммм...искъм да сподела,че има много груби хора по този свят.....мога да ви дам пример:
Нали в този стил трябва да си топиран (демек да имаш голям обем в косата).....е с най-добрата ми приятелка казва се Ели с нея се топираме и постоянно ни викат или БУХАЛИ или РОШАВИ.....многу е неприятно така.....дори и оставалите ни приятелки по едно време ни обиждаха по същия нaчин.......явно го правят поради причината,че ни завиждат или незнам вече и аз........(съжелявям,че се отклоних малку от темата)
боже мили, започна се с емо сега "scene style" моля те, моля те кажи ми, че няма момчета, които се правят така![]()
Ама ти си адски зле, знаеш ли? Първо има си гугъл и квито си поискаш други търсачки... пишеш, търсиш, прочиташ и ето те новоизлюпено сийн... Не се притеснявай, до мааксимум година, казвам максимум, ще ти омръзне и ще решиш, че искаш да ставаш стрейт еджърка или хаусърка и ще питаш отново... По- добре не си прави труда... Да ти кажа малко отчаяна ми се виждаштолкова ли искаш да принадлежиш към няква субкултура и всички да те харесват. Ми не става така... Колкото до тва, че те обиждат, когато се правиш на нещо, което всъщност не си е много възможно, също зависи и от обкръжението ти! Като гледам правописа не си и от най- големите...
П.С.- благодарим, че ни разясни какво значи да си тУпиран.
Пак ли се почва с тия лапешки простотии .. emo,scene нз си кво.Пф смешно еБъдете себе си,толкова ли е трудно?
ех този свят няма да се оправи ... защо трябва да сте или емо или scene![]()
![]()
тъпи сте
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Na 11/12 scene......a kato stanee6 golqqqma,golqqqma (na 13 ) stani houserkamn e moderno
ahahaahaha...
Btw: basi zleto si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Хмм.. Както казва един много уважаван от мен човек
"Гледам и не вярвам на ушите си"![]()
![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Много искам да разбера повече за Scene style..!
Аз пък не искам.![]()
PS Успех в образоването ти на тема как да изглеждам като палячо и как да пиша правилно.
Don't worry, be happy!
Ами май е подобно на емо, само че не истинско емо което си реже вените, а само се облича като емо и има якия бритон![]()
Емо обличащо се като клоун.С коса в различни цветове и пак 1 тон черен моливПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
по неграмотното ти писане разбирам колко акъл имаш в главата ..
хайде правете се на клоуни но след това ще съжалявате... някаква вчерашна пикла била ''начинаещу scene''
малее колко простотия има по тоя свят... айде моля ти се... момиче жалка си.. я по-добре си помисли на какво се правиш и осъзнай ( макар че ще ти е трудно ) че така освен ще приличаш на цирков герой по външност нищо чудно от толкова правене на фешънка да се стигне и до самоубийство.. то от такива като вас всичко може да се очаква![]()
Ама ти наистина можеше да си потърсиш в дядо Гугъл. Айде аз ще ти обясня с горе-долу 2 думи: Скинарите са емо позьориСмисъл, обличат се като емота, но всъщност са happy-go-lucky type of people.
Аз иначе съм чела, че често вместо ето така пишат етто таака, щоото обиичали да слагатт поввече буквии , поне повечето хР
също тук-таме като фешъните пиШшелиИ иЗгЪъзаРено
Аз лично съм си твърдо против скинарите - или си емо, или не си
![]()
And I am not afraid to die.
My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
I'm cutting trying to picture your black, broken heart.
Love is not like anything,
Especially a fucking knife!
Аз един ден съм емо, друг сийн, отвреме на време съм метал, но най-често съм фешЪн.Защо се ограничавате в един стил?Бъдете като мен.![]()
Ей такива като теб ги наричаме ПОЗЬОРИ @__@ Поздрав за хора като теб с песента The Used - I'm a fake, и се вслушай в текста и го приеми от твоята гледна точкаПървоначално написано от plmn``
![]()
![]()
Ти въобще знаеш ли какво е метъл, какво е фешън, кво е чалгар, кво е скинар!?? Боже, такива като теб много ги мразяфешъните са типични чалгари, а няма как да си и чалгар, и метъл. Според мнението ти разбирам колко акъл имаш в главата
![]()
Важното е да бухнеш като кифла
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от Vampire Blood
Ама и ти не си от най- умните да ти кажа...щом не можеш да схванеш смисъла на мнението
А къде аз съм казала, че съм гений?Първоначално написано от 'nerD
![]()
Боже, ти НОРМАЛЕН ли си?Първоначално написано от Vampire Blood
![]()
Аз се бъзикам с тъпата тема, тоя почна да ме храни.
![]()
![]()
Еми ти не си казала, ама реших че щом ти можеш да преценяваш кой тъп кой умен и аз мога
Браво, за пръв път виждам някой да чете scene като скинарПървоначално написано от Vampire Blood
![]()
![]()
Вместо да образоваш другите вземи ти погледни какво е СКИНАР и какво е scene, a?
![]()
Първоначално написано от Vampire Blood
Малееее колко си злееее! Малка, тъпа, грозна поза!![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Стига сте обиждали Джесито бе уръфляци ...!!!....Т'ва че не харесвате даден стил ....не значи че трчбва да уплювате тези които до харесват ...Ако ще обиждате...по-добре не си показвайте тъпотията в тая тема ...
П.П. Бич те Джи![]()
нА ВсЯкаа Малka пикла дет0 мiii zAвижда...
на мАйка и в п****та ..бе3 да се 0бижДаа...
...тоест позаПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
Иначе,натУпирай си косата,обличай се като клоун и си сийн![]()
ПП:Тва със скинара направо ме разби![]()
![]()
Лигло тъпа ща размажа маПървоначално написано от sexy_beach
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Koi 6e razmaje6 we.........VIP selqnin.....kon sas zasilka da ti g0 vkara !!!Първоначално написано от INSANE™
![]()
нА ВсЯкаа Малka пикла дет0 мiii zAвижда...
на мАйка и в п****та ..бе3 да се 0бижДаа...