- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много искам да разбера повече за Scene style..!
Вие и двете/двамата сте маса глупави не знам дали знаете![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Според мен всеки трябва да е себе си , а не да се прави
на нещо където не е .![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Всички тъпи лапета сте яко зле..
Научи малко граматика и правопис,вместо да се чудиш как да бъда по-смешна и банална!!
Ти+насето сте прости като идолите си.
Вместо да си измисляш нови думи с неясно значение и прякори на приятелката ти (която сигурно наричаш Джеси, защо името й е нещо от рода на Пенка или Цура), направи нещо полезно - самоубий се! Така светът ще се отърве от поредната празноглава лигава позьорка, нарекла нещо грозно и тъпо стил, която си слага аватари на секси задници, а в действителност прилича на премазана от камион жаба и тежи приблизително колкото бебе хипопотам. Жалки сте! Толкова отчаяно искате някой глупак да ви обърне внимание, че сте готови да ходите като клоуни по улицата.Първоначално написано от sexy_beach
Първоначално написано от lo0s3r
![]()
![]()
Ахахахахахахахха!
"Хвани ма Минке за шнуура, хвани ма Минке за к**ра!"Тая "песничка" ми се НАБИ в главата.
Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
Тъпа,мега тъпа,хипер тъпа,тера тъпа,тъпа на 4 степен направо ти си СТРАШНО МАЛОУМНА.Скинарите били емота.Добре ли сиПървоначално написано от Vampire Blood
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чичко Гугъл знае всичко...Пък и на емотата и сиин им мина модата отдавна![]()
бахти смешните са тез подобия на шарени емота-въобще не искам да разбирам кво представлява стилът им...
Ква е тая мода всеки да е някакъв?!
drun-drun!,мисля,че Vampire Blood има в предвид,че за скинарите хората са 2 вида-емота или не(щот те бият и правят мизерии на създания,които са емота или пък мязат на такива)не е точно така-не познавам скинари,че да говоря кои зн колко компетентно,ама специално варненските гърчат всеки,който не им хареса-независимо дали е пънк,емо,фешън,гей и там всичките др работи.
Абе не ме бърка,стига да продължават да не ме закачат![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Ако някой смята да става емо,нямам нищо против.Само че 95% от емотата и сийновете са позъори и само другите са истина.А колктоо до тези моди акто цяло - и това ще отмине.Емото седя 3-4 месеца и позьорите се оттеглиха.
P.S.:Научи се да пишеш![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Parvo scene style ne ozna4ava da hodi6 vseki den topirana...
Vtoro trqbva da ima6 sobstven stil ,a ne da se opitva6 da prili4a6 na nqkogo ,za6oto nai-mnogo da stane6 sme6na...
Treto adski tapo e da se izlaga6 v tozi sait...
No ina4e ako iska6 si badi scene style tvoe re6enie ,az samo si izkazvam mnenieto i az imam podoben stil ,no si e moi i ne se opitvam da prili4am na nikoi ,prosto nosq kakvoto mi haresa...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
всяко нещо с времето си.само дето тая мода сега започва и няма да отмине скоро а след няколко години..само че аз съм къдрав и немога да сам емо иначе мн искамПървоначално написано от NamelessRomantic
![]()
![]()
![]()
искам да сам scene или емо![]()
Sinan Sakic rulzzz
Ей бати злето съм, не знаех какво е scene style :S ... добре че е чичо гоогле.....
ПС. има някои хубави такива :> момичета..
The Spark
Аз също съм SCENE KID.
Ми ако искаш да разбереш нещо повече напиши в гугъл How to be a scene girl и после само си го преведи.
Дано да съм ти помогнала..![]()