.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Вие и двете/двамата сте маса глупави не знам дали знаете
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Според мен всеки трябва да е себе си , а не да се прави
    на нещо където не е .
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Всички тъпи лапета сте яко зле..
    Научи малко граматика и правопис,вместо да се чудиш как да бъда по-смешна и банална!!
    Ти+насето сте прости като идолите си.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от sexy_beach
    Стига сте обиждали Джесито бе уръфляци ... !!!....Т'ва че не харесвате даден стил ....не значи че трчбва да уплювате тези които до харесват ...Ако ще обиждате...по-добре не си показвайте тъпотията в тая тема ...

П.П. Бич те Джи
    Вместо да си измисляш нови думи с неясно значение и прякори на приятелката ти (която сигурно наричаш Джеси, защо името й е нещо от рода на Пенка или Цура), направи нещо полезно - самоубий се! Така светът ще се отърве от поредната празноглава лигава позьорка, нарекла нещо грозно и тъпо стил, която си слага аватари на секси задници, а в действителност прилича на премазана от камион жаба и тежи приблизително колкото бебе хипопотам. Жалки сте! Толкова отчаяно искате някой глупак да ви обърне внимание, че сте готови да ходите като клоуни по улицата.

Цитирай Първоначално написано от lo0s3r
    моля те, моля те кажи ми, че няма момчета, които се правят така
    Ахахахахахахахха!

"Хвани ма Минке за шнуура, хвани ма Минке за к**ра!" Тая "песничка" ми се НАБИ в главата.

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    и с неясно значение и прякори на приятелката ти (която сигурно наричаш Джеси, защо името й е нещо от рода на Пенка или Цура), направи нещо полезно - самоубий се! Така светът ще се отърве от поредната празноглава лигава позьорка, нарекла нещо грозно и тъпо стил, която си слага аватари на секси задници, а в действителност прилича на премазана от камион жаба и тежи приблизително колкото бебе хипопотам. Жалки сте! Толкова отчаяно искате някой глупак да ви обърне внимание, че сте готови да ходите като клоуни по улицата.

Цитирай Първоначално написано от Vampire Blood
    Ама ти наистина можеше да си потърсиш в дядо Гугъл. Айде аз ще ти обясня с горе-долу 2 думи: Скинарите са емо позьори Смисъл, обличат се като емота, но всъщност са happy-go-lucky type of people. Аз иначе съм чела, че често вместо ето така пишат етто таака, щоото обиичали да слагатт поввече буквии , поне повечето хР също тук-таме като фешъните пиШшелиИ иЗгЪъзаРено Аз лично съм си твърдо против скинарите - или си емо, или не си
    Тъпа,мега тъпа,хипер тъпа,тера тъпа,тъпа на 4 степен направо ти си СТРАШНО МАЛОУМНА.Скинарите били емота.Добре ли си

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Чичко Гугъл знае всичко...Пък и на емотата и сиин им мина модата отдавна

Град
    Between The Hell and The Heaven
    бахти смешните са тез подобия на шарени емота-въобще не искам да разбирам кво представлява стилът им...
    Ква е тая мода всеки да е някакъв?!
    drun-drun!,мисля,че Vampire Blood има в предвид,че за скинарите хората са 2 вида-емота или не(щот те бият и правят мизерии на създания,които са емота или пък мязат на такива) не е точно така-не познавам скинари,че да говоря кои зн колко компетентно,ама специално варненските гърчат всеки,който не им хареса-независимо дали е пънк,емо,фешън,гей и там всичките др работи.
    Абе не ме бърка,стига да продължават да не ме закачат

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ако някой смята да става емо,нямам нищо против.Само че 95% от емотата и сийновете са позъори и само другите са истина.А колктоо до тези моди акто цяло - и това ще отмине.Емото седя 3-4 месеца и позьорите се оттеглиха.

P.S.:Научи се да пишеш
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Parvo scene style ne ozna4ava da hodi6 vseki den topirana...
    Vtoro trqbva da ima6 sobstven stil ,a ne da se opitva6 da prili4a6 na nqkogo ,za6oto nai-mnogo da stane6 sme6na...
    Treto adski tapo e da se izlaga6 v tozi sait...
    No ina4e ako iska6 si badi scene style tvoe re6enie ,az samo si izkazvam mnenieto i az imam podoben stil ,no si e moi i ne se opitvam da prili4am na nikoi ,prosto nosq kakvoto mi haresa...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Ако някой смята да става емо,нямам нищо против.Само че 95% от емотата и сийновете са позъори и само другите са истина.А колктоо до тези моди акто цяло - и това ще отмине.Емото седя 3-4 месеца и позьорите се оттеглиха.

P.S.:Научи се да пишеш
    всяко нещо с времето си.само дето тая мода сега започва и няма да отмине скоро а след няколко години..само че аз съм къдрав и немога да сам емо иначе мн искам
    искам да сам scene или емо
    Sinan Sakic rulzzz

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ей бати злето съм, не знаех какво е scene style :S ... добре че е чичо гоогле.....

ПС. има някои хубави такива :> момичета..
    The Spark

Red face

Аз също съм SCENE KID.
    Ми ако искаш да разбереш нещо повече напиши в гугъл How to be a scene girl и после само си го преведи.
    Дано да съм ти помогнала..

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Цитирай Първоначално написано от hardcore_baby Виж мнението
    Аз в момента съм начинаеща Scene....в смисъл такъв,че все още не съм разбрала всичку за този стил......например тарся приятели,коиту да са Scene момичета и момчета.......ако сте Scene моля ви многу искам да се запознаем.......пишете ми на скайп: d_j_e_s_i ......може това да звучи смешно,но се опитайте да ме разберете....!....аммм...искъм да сподела,че има много груби хора по този свят.....мога да ви дам пример:

Нали в този стил трябва да си топиран (демек да имаш голям обем в косата).....е с най-добрата ми приятелка казва се Ели с нея се топираме и постоянно ни викат или БУХАЛИ или РОШАВИ.....многу е неприятно така.....дори и оставалите ни приятелки по едно време ни обиждаха по същия нaчин.......явно го правят поради причината,че ни завиждат или незнам вече и аз........(съжелявям,че се отклоних малку от темата)
    Хахаха!Ти сериозно ли?Да ви завиждат, защото приличате на табуретки в главата?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си