.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: есе

есе

здравейте.за домашно по английски имам да напиша нещо като есе:какво би казал/а на чужденец за теб и за България? но аз нямам никаква идея какво да напиша,може ли някой от вас да ми помогне поне с въпроси или ако знаете линк за подобна разработка да даде или ако някой поне няколко изречения да драсне не е нужно на АЕ...ще съм благодарна на всяка помощ [/url]

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Не очквай от нас да ти напишем домашното! А и как може да не се сещаш какво да кажеш на някой чужденец за РОДИНАТА си!! Страната ни си има своите достойнства и недостатъци (които в момента не обсъждаме..) Вземи природата, културните паметници... Близко е до акъла!

Супер фен Аватара на miShle
    Еми да .. започни с няколко реда за тебе .. Как се казваш,години и т.н. После за страната можеш да изпишеш толкова многоо .. говори за море,планини,реки ....
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    в мазето ;dd
    да наистина ние няма как да седнем и да ти напишем есето а ти да го препишеш на готово .. първо както казаха в горния пост напиши нещо за себе си.. например Казвам се ? и съм на ? години.Живея в красивия български град ? .. и започни да разгазваш първо за него например след това за другите забележителности на страната си.За край направи добър финал със заключение че се гордееш че си българка.
    за помощ - потърси в гугъл или в уикипедия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си