.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74

Град
    Е там...
    тая тема е яко актуална...

хаха

You know you're a bulgarian when you:

Go crazy every time you watch a football game.

Always have your hands in the air when partying.

Get so high that you forget you're not in Bulgaria and ask the clerk for "Banica".

Know the lyrics to the national anthem since 3 but you still don't know the anthem of the country you're in.

Always outdrink everyone untill they pass out and drink some more.

Have perfect marks in class even though you've skipped the last 2 months of school.

Get so high that you teach everyone how to dance horo.

Swear at everyone in your own language when you're mad, even thought they don't understand any of it.

Kick ass in football without playing for years.

Try to turn everything you see into a bussiness or a way to make money from.

Have a party at home even though you're by yourself.

Луд съм, луд.
    Бахти тъпия подпис имам

номер 92 е за Darkkiss където и да живееш, българското си остава в тебе

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Смешно е, макар че някой са наистина да те е срам, че си българин, но вече свикнах с това чувство, за съжаление.

Цитирай Първоначално написано от Sarge
    Кристо, вземи се спри малко бе, смешен ставаш с тоя див патриотизъм. В глобализиран свят живеем и това родолюбие не е толкова важно. Съгласен съм с тебе единствено за комунизма.
    Точно защото живеем в глобализиран свят трябва с всички средства да се борим с чумата на глобализма. А само национализма може да пребори тази разрушителна за националността и държавността идеология, служеща на богатите за сметка на бедните.

Защото глобализма означава точно това- система за световно грабителство и разрушаване на всички морални и национални устои на народите по света.

То всеки говори и плюе обаче никой не прави нищо по въпроса. Тва всичкото е в нашите ръце, нали ние сме поколението което ще трябва да се оправя с грешките на предишните. А най-голямата от тях е да си затваряме очите.

Всички са навити за преврати и кво ли не обаче айде да видиме колко са готови примерно да хванат една гъба и да измием паметници примерно.

Ше кажат ма то няма смисъл и кво ли не, а никой не го възприема на сериозно.

Има много начини чрез които можем да се преборим с тези проблеми, няма нужда да сме в парламента за да ни видят и чуят.

По темата, стига сте се нервили, просто сатира е тва.
    Бахти тъпия подпис имам

Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    То всеки говори и плюе обаче никой не прави нищо по въпроса. Тва всичкото е в нашите ръце, нали ние сме поколението което ще трябва да се оправя с грешките на предишните. А най-голямата от тях е да си затваряме очите.

Всички са навити за преврати и кво ли не обаче айде да видиме колко са готови примерно да хванат една гъба и да измием паметници примерно.

Ше кажат ма то няма смисъл и кво ли не, а никой не го възприема на сериозно.

Има много начини чрез които можем да се преборим с тези проблеми, няма нужда да сме в парламента за да ни видят и чуят.

По темата, стига сте се нервили, просто сатира е тва.
    В случая съм изцяло съгласен с твоето мнение. Това за превратите вече отдавна е ясно, че са инфантилни приказки, на които вярват само силно заблудените. Както видяхме имаше преврати на 10 ноември 1989 и на 10 януари 1997 и какво толкова се промени? Не, на първо място трябва да се промени мисленето ни, манталитета ни. Не може 80% от младото поколение да слушат чалга, да се захласват по ВИП Брадър, кеча и други подобни и да искаме активност и правилна гражданска позиция от тяхна страна. Пътя към излизането от блатото е на първо място чрез просветата(тоест образованието), също така да се научим да бъдем съпричастни едни с други и да се обединяваме, като си помагаме и чак след това може да се стигне до някакво действие, което да доведе до реален ефект. Също така както предлагаш трябва да се захванем на първо място с малките проблеми, които на пръв поглед смятаме за нищожни и маловажни, а реално от тях започва цялата схема на затъването ни.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Еми малко е жалко това.. Смешни са някои от тях, ама е тъпо да се смеем на себе си..
    Някои от тези са вярни и не ме е срам от това, но някои са само простащина!
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Цитирай Първоначално написано от gal_fon
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    Аз пък не мисля, че е "cool".
    И аз!

121. You think something is stupid when you
    don't understand it.
    мхъхъхъх

хахаххаха добре казано :Р
    за да покажеш,че си повече от прочетеното,трябва да умееш да се надсмиваш над грешките си..иначе си за никъде..
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

Град
    Дръстър
    О,изобщо не ме интересува на кого как ще му прозвучи тази статия,защото е адски вярна и до огромна степен откроява нашата народопсихология.

24. Your mom tells you not to sit on cement or your ovaries will freeze.
    25. There is a slab of fat in your fridge called 'slanina.'
    29. When your grandma insists that farting is healthy.
    35. When you can always smell garlic on your parents breath and they insist that is kills bacteria.
    65. Your grandma always insists on rubbing rakia on your back when you have a cold.
    73. Your family thinks that foreign cuisine is bad and unhealthy, but they still eat lard, "slanina" and "djumerki/pruzhki" and drink questionable home-made alcohol.
    74. You like roasted sunflower seeds.
    81. You'd try to fix something yourself, despite having no idea how to do it, rather than call a technician.
    83. You don't buy fruit and vegetables because you grandparents produce them, even though they live a 100 km away from you.
    93. You immediately start swearing when you hear the word "Gypsy".
    102. You have at least one relative called Ivan or Maria.
    108. You say "tz" instead of "no".
    109. You put words such as "be", "ue" and "ma" at the end of the sentences.
    112. You believe that Macedonia is not a country and Macedonian is not a language.
    122. You know how to make "rakia" at home.
    124. Your biggest fear is having to pay more for something than others.
    129. You believe that everyone except for you should share their possessions.
    139. You eat "shkembe chorba" for breakfast.
    140. You believe "pacha" is tasty.
    155. You always vote for the Balkan nations at Eurovision, despite actually hating them.
    157. You need to wear make up even if you just go out to throw out the rubbish.
    158. You believe that being hairy is a sign of masculinity.

Да, да, да и да ПЪК!!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    стигнах само до 60 някои са забавни - да... ама
    139. You eat "shkembe chorba" for breakfast.
    140. You believe "pacha" is tasty.
    157. You need to wear make up even if you just go out to throw out the rubbish.
    аре да не се изхвърляме,а?не всички сме еднакви

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Много е готино!! Не мога да разбера какво толкова се връзвате, това сме си ние и не е необходимо да се ядосвате и да си мислите, че някой оплюва странатани.
    Не, не сме ние, това сте вие, вие, които оставихте България и избягахте оттука като мишки само защото живота ви тук бил "труден" и България нямало да се оправи. Напротив, ще се оправи, когато всички такива като вас, гъзоблизачи на Сащ и Западна Европа и въобще на чужбина и плювачи на България си разкарате оттука мързеливите и ревливи задници...
    Това е вярно!!! Цялото това беше написано от българи които са излезли в чужбина, пише за летищата и как пренасят ракии и т.н...Пък и ако беше за българи в българия нямаше да е на англииски...
    Българите в чужбина много често са най големите селяни. Помнят българия каква е била преди много време, и не гледат напред. В момента България е доста напред и вече всичките тези неща от списъка не важат за хората които живеят в българия, може за някой само от село или по старите... Не се заяждам, и аз съм в чужбина обаче не е по мой избор, родителите ми са направили грешката да заминат когато съм била малка- и те дори си признават че е било голяма грешка...

Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
    Много е готино!! Не мога да разбера какво толкова се връзвате, това сме си ние и не е необходимо да се ядосвате и да си мислите, че някой оплюва странатани.
    Не, не сме ние, това сте вие, вие, които оставихте България и избягахте оттука като мишки само защото живота ви тук бил "труден" и България нямало да се оправи. Напротив, ще се оправи, когато всички такива като вас, гъзоблизачи на Сащ и Западна Европа и въобще на чужбина и плювачи на България си разкарате оттука мързеливите и ревливи задници...
    Това е вярно!!! Цялото това беше написано от българи които са излезли в чужбина, пише за летищата и как пренасят ракии и т.н...Пък и ако беше за българи в българия нямаше да е на англииски...
    Българите в чужбина много често са най големите селяни. Помнят българия каква е била преди много време, и не гледат напред. В момента България е доста напред и вече всичките тези неща от списъка не важат за хората които живеят в българия, може за някой само от село или по старите... Не се заяждам, и аз съм в чужбина обаче не е по мой избор, родителите ми са направили грешката да заминат когато съм била малка- и те дори си признават че е било голяма грешка...
    пуснах темата защото има някои неща които са си вярни и са супер забавни! (поне на мен са ми забавни де!) ти какво си мислиш ? че я пускам темата за да се подигравам на бг?!?! изобщо МНОГО се лъжеш!!! България ми е родина и каквото и да правя където и да ИДА, ТЯ Е ЕДНА В СЪРЦЕТО МИ и не бих направила нищо с което да я нараня. аз също съм в чужбина но не е минало ден през които да не си помечтая как ще се върна и ще си заживея там!! темата е с цел да ни зарадва, нас имигрантите и да ни припомни за миналото а не да обижда народа !!!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Веселба

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от Cameo
    Много добро!! Повечето бяха доста вярни...
    +1

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от Cameo
    Много добро!! Повечето бяха доста вярни...
    +1
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

10. Your baba and diado live in your basement.

nice... хаахахах
    Say money bring bitches, bitches bring lies!

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
    пуснах темата защото има някои неща които са си вярни и са супер забавни! (поне на мен са ми забавни де!) ти какво си мислиш ? че я пускам темата за да се подигравам на бг?!?! изобщо МНОГО се лъжеш!!! България ми е родина и каквото и да правя където и да ИДА, ТЯ Е ЕДНА В СЪРЦЕТО МИ и не бих направила нищо с което да я нараня. аз също съм в чужбина но не е минало ден през които да не си помечтая как ще се върна и ще си заживея там!! темата е с цел да ни зарадва, нас имигрантите и да ни припомни за миналото а не да обижда народа !!!
    Ако визираш мен и този мой стар пост, който е цитиран тук, моля да ме извиниш, наистина съм се изказал малко крайно и реално погледнато не точно в мой стил. А и явно не съм разбрал точно замисъла на темата и поста ти, затова още веднъж, извини ме, не съм искал да те засегна и обидя. Понеже всеки от нас има вина за сегашното състояние на България и затова няма смисъл да се обвиняваме и да мерим делата си, за да докажем кой е "по-голям" българин измежду нас. Защото истинските българи и патриоти са тези, които могат да си простят и да си стиснат ръцете, да се обединят и да си помогнат взаимно- на себе си и на България. Как ще стане това- не е ясно, но това е единствения път.

Dude,that list is huge ._.
    I didnt read it all,but you proved your point on the 3rd point

Вярно, че някой не са вярни но к'во ти пука на мен ми хареса

Супер фен Аватара на someonerandom
    Your baba and diado

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Малко е на английски вика..

Супер фен
    Силно преувеличено на повечето.

Правила за публикуване