.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

има ли HOUSE маняци.. ;]]

Напишете вашите любими HOUSE парчета....... :P

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka

Мега фен

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Мии аз не обичам много "хаус",но една песен ме кефи много:
    "Ismael Rivas - luxtro"
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Темата ти не е за тук.
    Не забеляза ли по-надолу раздел "Музика и ТВ"?

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

омг ..

James Mowbray ft D Ramirez - I Choose Anger

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    poslednata takava tema e ot predi 2 dni!

Град
    soмэwhэrэ..
    sidekick - deep fear

Град
    София
    аз не разбирам...ама иначе е готино =]

Град
    Shove IT
    Не разбирам от недвижими имоти

имам мнооого любими house тракчета и сетове
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Град
    Непостоянно
    ae ti tup/a li si...
    kaji ae pod house kvo razbirash...ili iska6 nekoi ti kaje par4e za za shvane6 sama ti kvo e tva a ?!
    .!.

манЯци вика
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

house ТВА МУЗИКА ЛИ Е ????

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Бай Хихон-колко цял бидон
    house ТВА МУЗИКА ЛИ Е ????
    mi opredeleno ne e ne6to za piene!

епа който не разбира хауса , епа да не влиза в темичката
    deso & andrez - vegas waits (original mix)

Нещо по- така
    Missy May - Party in gear (2-4 Grooves Remix)
    Trance/House Only in my heart..

Повече от фен
    Град
    Видин
    само house

Град
    Шумень
    Ще използвам тая тема да ви попитам какво ви харесва във хаус 'песните'. Не стига дет са най-малко 7-8 минути ами почти през цялото време е едно и също - тъп си, тъп си, тъп си (сиреч тупци, тупци, тупци) туко се включи една дето изпява едно изречение със електронен глас и после го повтаря 17 пъти (броях ги на една песен) Звученето ми напомня на влак на мене... Нито можеш да затананикаш, нито носи някво послание така наречената 'песен' ...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    Бургас
    Inna-Hot [ Horatio Club Mix ]
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    Ще използвам тая тема да ви попитам какво ви харесва във хаус 'песните'. Не стига дет са най-малко 7-8 минути ами почти през цялото време е едно и също - тъп си, тъп си, тъп си (сиреч тупци, тупци, тупци) туко се включи една дето изпява едно изречение със електронен глас и после го повтаря 17 пъти (броях ги на една песен) Звученето ми напомня на влак на мене... Нито можеш да затананикаш, нито носи някво послание така наречената 'песен' ...
    Просто неможеш да надникнеш в музиката.Решил си , че е тъпа и си изслушал една и естествено пак си си казал ТЪПО Е! Пък нали и се сещаш , че всеки слуша различна музика , всеки му харесва различно нещо от другия.Пример - мразя чалга и за мен тва е сУпер тъпа музика ама пак си има чалгарчета.. ?!

House Boulevard feat Samara - Set me free
    Trance/House Only in my heart..

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    SI.SI.Paco.Maroto.@.MERCI.27 - 02-05
    DJ Doncho - Spring 2008 (Colours Of Love) Part 1
    >>> House Music <<<

Mark Mendes - Beneath you
    D-Formation - Inbound
    Radio Slave - Grindhouse(Dubfire remix)(като чуя оня звук все едно излизат триподи и се счупвам напрао...ХахахАХ на Метрополис го пусна и всичко беше във въздуха)
    KOS - Tam Tam(добро е)
    FPS - Mist(тва скоро го намерих...много ме надъхва)
    Audiofly - Are we there yet
    Christian Duran - Monsta(Dimas mix)
    Mark Mendes-Baditude mix(това дори не съм сигурен дали се пише точно така...чух го веднъж дваж и ме накефи ужасно много,ама не мога да го намеря)
    ПС:Айде да се направи една тема,в която да си пишеме и за тракове и за партита и за dj-i и абс всичко останало...Не всяка тема ,свързана с електронна музика да е "Търся тоя хаус туп туп туп уаааааау...сетихте ли се...пишете ми щото съм голям хаусър" или пък да се флуудва от някви дето си нямат идея за кво иде реч и в общи линии темите на разговор да са"Ти си нямаш идея кво е хаууууусие","Даааа бе,имам сет на Калдерон","Ама на партита не си ходил...а и си чалгар...а ако слушаш хаус тряа да друсаш и да мразиш чалгата"...(Жалкото е,че не прекалявам изобщо и наистина думата хаус вече е един символ на мода и начин на живот...ама кво се спарвам и аз...)

Desaparecidos vs Walter Master J - Ibiza (Marchesini And Farina Remix)
    "В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    vuprosa ti e bezsmislen.ne si dlujna da rabira6 tazi muzika,nito da q haresva6.az naprimer puk ne doumqvam kak moje nqkoi da slu6at t.nar. pop folk-peva4kite sa praveni po kalup(est s ednakvi friziori i grimoieri,nqmat nikakva individualnost,luhat na evtino,otdelno pesnite sa ne pove4e ot 3-4min i v tezi jalki minut4ici se pee osnovno za 3 ne6ta:
    1.ah,razbi mi surceto,kak da ti prostq(moje bi 6te si sreja venite)
    2.pesni tip "ku4ka sum,no ne tvoqta"-absolutna boza
    3.tq 6te mu otmusti za6toto toi q e naranil
    i tezi 3 temi4ki sa v ceeeliq "janr" muzika i tekstovete sa ednakvi,abe...ne e tuk mqstoto za takiva vuprosi!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си