.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от Бай Хихон-колко цял бидон
    house ТВА МУЗИКА ЛИ Е ????
    mi opredeleno ne e ne6to za piene!
    Аз доколкото знам от каките и батковците,хаусът е музика...или поне е бил някога Щото наистина,преди време
    си беше зарибявка,ама истинският хаус.Сега цялата тая мизерия,дето всички я харесвате...Съжалявам,но за мен не струва.Поне повечето.Сигурна съм,че има и такива,които слушат стойностни тракове на велики диджеи,но няма как да не се съгласите,че повечето е купчина диско хитс с разлигавени женски гласчета....Хаус-да бе,ама някой друг път.На мен тва ми е ужасно.Толерантна съм към хората и предпочитанията,ама айде стига вече..."Хаус манЯци има ли"...Иииима бе,не са на свършване,спокойно...Сори,ч не пиша като отговор на темата това,което ти искаш,ама мога да изкажа мнение,в крайна сметка (:

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Прави ми впечатление,че от толкова коментари само няколко човека са си играли да изброят любими тракове...Всичко останало спори за адските глупости.Поне 10 човека изказват мнение по тая ГРЕШНО НАПИСАНА тема,а май знаят само за Tiesto(има си хас да не го знаят де,ама той няма почти нищо общо с хаус музиката)...Хитовете с "разлигавени женски гласчета",които пускат по сити и да войс пък изобщо да ги няма...Вчера точно си взех новия брой на DJMag и в него пишеше някви неща как в западна Европа тоя стил музика(или по точно минимала,който сега тепърва навлиза в бг)вече е изчерпан и dj-ите опитват да се проявяват като иноватори,с цел да зарадват отегчената публика,което си е трудно...Та тея световно известни dj-i,които идват и в бг последните няколко години тука се чувстват като богове защото публиката се кефи на макс...Тва го казвам във връзка с тва,че стила тепърва ше претърпява развитие в бг...и имам предвид стила музика,а не тоя,който включва прическа с бритон,вървежна и в чалгаджийница и куп други неща,които явно характеризират house манЯците...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си