.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Бяло течение?

Скъпи момичета, искам да ви попитам за някакви свещички за бяло течение, преди няколко месеца имах б.т. и ходих на гинеколог но ми казаха че не е нищо сериозно и аз неси ги купих.Сега пак ми се появи и искам този път да си ги взема, за съжаление съм изгубила рецептата...моля ви кажете ми някаква марка?

Град
    в мечтите ти
    Посъветвай се с гинеколог отново.Ние как да преценим какви трябва да си вземеш?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Na men genekolojkata mi prepora4a parni bani s smradlika(parata da obhvashta 3kata ti no nishto pove4e) . le4enieto trae 7dni, malko po4ivka oklo 5 dni i tova se povtara, dokato nqma rezoltat, no vnimavai, vse pak se konsultirai s lekar.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    moje6 da si napravi6 vaginalni promivki 2 ve4eri podred s edno prah4e Tantum Roza-s damski du6 se pravi i ako ne mine,togava da poseti6 ginekologa pak,ne si vzimai koi-da e sve6ti4ki,ima dosta vidove-Lomexin i o6te kvi li ne,no purvo moje6 da probva6 s vaginalnite promivki

kakvoto i da pravi6 otidi pri ginekolog.

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    az pieh hap4eta NIZORAL
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

аз като ходих за моето течение ми предписаха фла(д)жил, но не се тъпчи с таблетки, ако те не са предписани от лекар!

по добре се консултирай с гениколог ние едва ли ще ти бъдем полезни

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    To ne e li normalno bqloto te4enie?I az hodih na genekolog kogato za purvi put mi doide i toi mi predpisa edni prah4eta,koito vzimah godina i polovina,ama to ne sprq.Trqq li da se pritesnqvam?

SK0RP10N
    Guest
    Продавай го като сос за дюнери

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    moje6 da si napravi6 vaginalni promivki 2 ve4eri podred s edno prah4e Tantum Roza-s damski du6 se pravi i ako ne mine,togava da poseti6 ginekologa pak,ne si vzimai koi-da e sve6ti4ki,ima dosta vidove-Lomexin i o6te kvi li ne,no purvo moje6 da probva6 s vaginalnite promivki
    пробвах го това прахче тантум роза ама никакъв ефект(7 прахчета)и отделно ми предписа някви хапове "фасиджин" и пак нищо мн е упорито.

Цитирай Първоначално написано от Nin4e_to

Na men genekolojkata mi prepora4a parni bani s smradlika(parata da obhvashta 3kata ti no nishto pove4e) . le4enieto trae 7dni, malko po4ivka oklo 5 dni i tova se povtara, dokato nqma rezoltat, no vnimavai, vse pak se konsultirai s lekar.

та значи само парата?някой май ми беше казал да се мия с него ,а ти казваш само парата..кое е "по-правилно"

Cruel Intentions

hottie
    Guest
    Първо не можем да ти помогнем защото не знаем каква е диагнозата ти. Гъбички...бактериална вагиноза...? Второ, това е много неправилно, да се лекуваш с каквото ти падне.

mmm_sweet Не - не е нормално

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Посъветвай се с гинеколог отново.Ние как да преценим какви трябва да си вземеш?
    +++
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си