- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бяло течение?
Скъпи момичета, искам да ви попитам за някакви свещички за бяло течение, преди няколко месеца имах б.т. и ходих на гинеколог но ми казаха че не е нищо сериозно и аз неси ги купих.Сега пак ми се появи и искам този път да си ги взема, за съжаление съм изгубила рецептата...моля ви кажете ми някаква марка?
Посъветвай се с гинеколог отново.Ние как да преценим какви трябва да си вземеш?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Na men genekolojkata mi prepora4a parni bani s smradlika(parata da obhvashta 3kata ti no nishto pove4e) . le4enieto trae 7dni, malko po4ivka oklo 5 dni i tova se povtara, dokato nqma rezoltat, no vnimavai, vse pak se konsultirai s lekar.
moje6 da si napravi6 vaginalni promivki 2 ve4eri podred s edno prah4e Tantum Roza-s damski du6 se pravi i ako ne mine,togava da poseti6 ginekologa pak,ne si vzimai koi-da e sve6ti4ki,ima dosta vidove-Lomexin i o6te kvi li ne,no purvo moje6 da probva6 s vaginalnite promivki
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
kakvoto i da pravi6 otidi pri ginekolog.
az pieh hap4eta NIZORAL
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
аз като ходих за моето течение ми предписаха фла(д)жил, но не се тъпчи с таблетки, ако те не са предписани от лекар!
по добре се консултирай с гениколог ние едва ли ще ти бъдем полезни
![]()
To ne e li normalno bqloto te4enie?I az hodih na genekolog kogato za purvi put mi doide i toi mi predpisa edni prah4eta,koito vzimah godina i polovina,ama to ne sprq.Trqq li da se pritesnqvam?
Продавай го като сос за дюнери
пробвах го това прахче тантум роза ама никакъв ефект(7 прахчета)и отделно ми предписа някви хапове "фасиджин" и пак нищоПървоначално написано от darla_f
мн е упорито.
Първоначално написано от Nin4e_to
та значи само парата?някой май ми беше казал да се мия с него ,а ти казваш само парата..кое е "по-правилно"
Cruel Intentions
Първо не можем да ти помогнем защото не знаем каква е диагнозата ти. Гъбички...бактериална вагиноза...? Второ, това е много неправилно, да се лекуваш с каквото ти падне.
mmm_sweet Не - не е нормално
+++Първоначално написано от girl_in_black
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!