- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко струва любовта ?
Колко струва любовта ? поздрав с песента на Nad Zakona - Kolko struva lybovta ? както се пее в песента " За някой жени любовта се измерва в пари , а за дуги в малкоте, но ценни неща от живота незнам за вас какво значи думата любов , но за мен значи да бъдеш с човека който искаш , а не с човека който те иска и е готов да плати всичко за това .... " За вас какво означава любовта и колко струва ... за мен ако трябва да съм с някой заради парите му , значи , че съм продала себе си и съм се превърнала във долна стока ...
1 стинка струва, повече не давам![]()
Животът е адът описан в Библията!
продадено!Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Аз такава музика не слушам,сори.![]()
Е ся, кво да го права тва лайно ?Първоначално написано от MartyParty
![]()
хм... аз друго лайно освен теб тука не виждам соркаПървоначално написано от MiMcHeToOo
По-точно "Продава ли се любовта" ,защото ако се продава,то тогава би имала някаква стойност,но .. ако има секс за пари,то любов за пари НЯМА.Значи момичетата,които тръгват с богати момчета и ги "заобичват" ,всъщност обичат парите им..не самите тях.Т.е. любовта не се продава.А и може би в един момент вече започват да се привързват към човека,не само към парите,защото той от една страна споделя с тях,това,което има ии това удоволетворява всяка млада дама.![]()
![]()
i got a little Secret for ya..
Ше видиш още много, спокойноПървоначално написано от beachy_bunny
![]()
Пък аз виждам едно заешко.Изцвъкано е чрез поста най-горе в темата ти.Първоначално написано от beachy_bunny
Mislq da propusna slsushaneto na pesenta i da ti otgovorq napravo na vyprosa.Liubovta ne moje da se izmeri s pari.Ako moje da se kupi znachi ne e istinska liubov,a prosto oblaga ot finansi.Loshtoto e,che poveheto jeni mislqt samo za tova da si namerqt nqkoi da im kupuva...Na losho vyrvi sveta chestno...![]()
Ейй това е една от любимите ми песни![]()
Много е яка наистина...
А отностно това колко струва..ми Любовта няма ценаНе може да се купи
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
xaxax къде трябваше да се смейм ?Първоначално написано от MartyParty
ако е истинска е безценна
![]()
То не е за смях тая работа,за плач си е.
+++Първоначално написано от snejana67
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Току що се регнала и вече почва с оборотите... Нали ти е ясно, че всеки си има мнение и като ни говориш банални глупости, не ни впечатляваш... У лево!Първоначално написано от beachy_bunny
Зависи колко "скъпа"
мацка си набелязал.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Любовта се ДАРЯВА, а не се продава.Можа да си купиш нощ,но не и чувства
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
Понякога си мислим, че е безценна, но се оказва, че не струва нищо![]()
Направи добро- яж л***о !
Любовта струва много жертви. Снощи не останах да пийна 1-2-3 малки, щото трябваше да му правя баница и след това да му обръсна главата.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Първоначално написано от soul1199
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Ето точно толкова струва любовта ...![]()
So free
Струва една салатка,бира,картофки,кюфт та и ПОБЕДА на националния отбор![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
тъкмо я слушах и видях тематамн яка песен просто нямам думи а до темата любовта няма цена както казаха някои тя е безценна стига да е истинска
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"