.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    isperih

Предложение!!!

Проблемът ми е такъв-как по най-удобен начин да предложа на приятелката си да правим секс.Понеже тя с нищо не ми показва, че желае да го направи, доста се запъвам в това как да и предложа!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    А помислил ли си ,че може да няма желание?Виж дали е готова . . ако не е ,не я насилвай ,все пак надявам се не си с нея само за това.
    А ако знаеш ,че й се иска ,ама не го показва ,тогава вземи я във Вас или където ще го правите и почнете с целувки а-у ,френска и тн =)
    Успех!

Ти кво.. мислиш да отидеш и да я питаш"Абе ти.. искаш ли да правим секс?" Понатискайте се малко и ще си проличи иска ли не иска ли.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Амии..
    Понатискайте се, ти тръгни надоло.И ако иска ще те остави. Ако не иска ще те спре..
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

погушкайте се,понацункайте се и ще ти стане от ясно по ясно! ако няма реакция от нейна страна,но ти държиш да правите секс,просто някой ден повдигни темата. като например споменеш история,свързана с твои приятел или нещо подобно и така междудругото я подпитай какво и е мнението за секса и такам!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

tq ako ima jelanie 6te si proli4i be
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Натискане му е майката..ако не отговори на тва което правиш сам си прави изводите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си