.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Всички са срещу мен :((((

Трябва ми съвет, защото ситуацията стана прекалено гадна.

Скъсах с приятеля ми преди около 2 седмици, защото нямаше смисъл... поне за мен. Нямах чувства, просто ми беше празно и не исках да го залъгвам, както и да тормозя себе си. Кофти раздяла беше... Въпреки, че аз скъсах, доста плаках... доста се изтормозих.

Казах му, че късам с него, защото без чувства няма смисъл... Това беше връзка без бъдеще. От този миг всичко се преобърна наопаки. Приятелите му ми натякват колко много съм го наранила. Всяка вечер се прибирам със сълзи в очите, защото се чувствам ужасно.

Приятелите му... и моите също. Натякват ми как винаги се влюбвам в такива, които ми разбиват сърцето. Сега съм била попаднала на такъв, който наистина държи на мен. А чувствата ми? Докога да мисля за другите? Натякват ми, че ще съжалявам, че не знам какво искам... ХУбаво да съм си помислила какви ги върша... Сякаш всички застанаха против мене и съм съвсем сама.

Какво да направя? Нямам чувства и грам! На сила ли да се накарам? Опитах, не става. Предпочитам да съм сама, отколкото да залъгвам себе си и него. Няма смисъл... но защо никой не го разбира.
    Поставям се на него място,знам какво му е... но защо и другите трябва да се месят и да усложняват нещата! Просто ще изпадна в нервна криза.. Тези дни гледам да не излизам,защото не ми се слуша...

Съвети ?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Да не ти пука. Ебати приятелите дето имаш и ти...

Животът е адът описан в Библията!

Просто обясни на всички които ти натякват и наи-вече на него (отново),че няма смисъл от връзка без чувства и не искаш да нараняваш никого.Разбирам, че т е трудно,но не можеш вечно да се криеш.Успокой се всичко ще отмине скоро.
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Всички са срещу мен :((((

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb

Скъсах с приятеля ми преди около 2 седмици, защото нямаше смисъл... поне за мен. Нямах чувства, просто ми беше празно и не исках да го залъгвам, както и да тормозя себе си. Кофти раздяла беше... Въпреки, че аз скъсах, доста плаках... доста се изтормозих.

Казах му, че късам с него, защото без чувства няма смисъл... Това беше връзка без бъдеще. От този миг всичко се преобърна наопаки. Приятелите му ми натякват колко много съм го наранила. Всяка вечер се прибирам със сълзи в очите, защото се чувствам ужасно.

Приятелите му... и моите също. Натякват ми как винаги се влюбвам в такива, които ми разбиват сърцето. Сега съм била попаднала на такъв, който наистина държи на мен. А чувствата ми? Докога да мисля за другите? Натякват ми, че ще съжалявам, че не знам какво искам... ХУбаво да съм си помислила какви ги върша... Сякаш всички застанаха против мене и съм съвсем сама.

Какво да направя? Нямам чувства и грам! На сила ли да се накарам? Опитах, не става. Предпочитам да съм сама, отколкото да залъгвам себе си и него. Няма смисъл... но защо никой не го разбира.
    Поставям се на него място,знам какво му е... но защо и другите трябва да се месят и да усложняват нещата! Просто ще изпадна в нервна криза.. Тези дни гледам да не излизам,защото не ми се слуша...

Съвети ?
    Прати ги на майка им
    в долната част на корема
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

спокойно след време сичко ще отмине покажи им, че си щастлива така и приятелите ти ще те подкрепят

Най-важното е да ги накараш да разберат че живота си е твой и те не могат да го командват.....любовта не може да се насилва или я има или не и ако той наистина те обича и държи на теб ще те остави да си щастлива без него щом няма шанс да сте заедно
    Успех!!!
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от ^Amar te Duele^
    Най-важното е да ги накараш да разберат че живота си е твой и те не могат да го командват.....любовта не може да се насилва или я има или не и ако той наистина те обича и държи на теб ще те остави да си щастлива без него щом няма шанс да сте заедно
    Успех!!!
    +1
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Оооф,горката..И при мен беше така / е малко по-различно / .. Като скъсах с гаджето ми най-добрата ми фр постоянно ми натякваше колко греша,как съм могла,постоянно ми копваше чатове,в които той казва колко ме обича и т.н..И вечерта,в която скъсах с него тя вместо да е до мен / защото и аз плаках, тъй като ми стана мъчно за него /,тя ...Копваше ми постоянно и като и казах да не ми копва тя спря да ми пише въобще..Постоянно му даваше надежди и го успокояваше,а преди да тръгнем го зарибяваше..От което си правя изводи каква фр е .. Така че просто ги зарежи.Щом нямаш чувства просто няма смисъл,миличка.Знам какво е защото 5 месеца бях с него,без да изпитвам чувства..Сигурно са били най-ужасните в живота ми..Просто продължи напред.Излизай,но не с тях.Ако имаш приятели от бивши класове,или някакви други,с които не си се виждала от много време,или просто не си излизала с тях,давай излез сега е момента.Остави тези,които ти натякват,че грешиш.Разбери,това не са приятели!Знам го от личен опит.Дори и да не излизаш с приятели,ако имаш куче,разходи го.Разсейвай се.Ако стоиш в къщи ще стане още по-трудно,защото ще мислиш само за това.Кой знае сега къде е бившото ти гадже,с кой се смее,а ти да стоиш и да се измъчваш..Не!Излез дори и сама пак ще се разсееш.Остави тези "приятели",не им пиши , не им говори / само делово / и ще видиш,че ще има ефект!Успех!
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    Успех!!!
    +1
    -+2
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    +378487548765

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    Успех!!!
    +1
    -+2
    +3
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    +1

Last.fm

I have so many anchors, far too many to be sailing on these seas.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    бахти и пичките майна ...като ви разбиват сърцата се сърдете на себе си!... като нямате чувства що сте били с него ? а и тва не се казва след 5 месеца или след 1 година... след една такава връзка едно момче как би започнало следващата ?! ?! ще си го изкара на друга и пак другата ще пише за помощ в форума...нарушава се любовния баланс :д ...приятелите ти не са виновни,защото наистина занапред може да искаш да си с момче като това ,но да няма такива... прави каквото иска сърцето ти ...но за напред бъди малко по-истинска
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Приятелите са за да те подкрепят в ситуации като тази.Щом не е било момче което да си харесвало,то дори и да е било влюбено до уши в теб просто няма смисъл

И на мен ми се случи почти същото Като скъсъх с приятеля ми всички ми натяквяха колко много ме обича (и най-вече той). И аз взех че се върнах при него, което беше много глупаво, защото след около 2 месеца той ме заряза Разбра, че нищо няма да стане и скъсахме Само дето си загубих времето
    Незнам дали и при теб би било същото, защото сигурно приятелят ти е по-сериозен (моят беше на 16)

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ма ти защо им мълчиш ? Като почнат да натякват им затвори устите на всичките с думите, че животът си е лично твой, връзката къщо е била твоя и ти си решила, че така е по-добре, да не се мешат дето не им е работа!!! В крайна сметка си направила добре - след като нямаш чувства наистина няма смисъл от залъгвания. Може момчето да е добро, най-доброто, но без чувства не става...А и си ицбрала добрият подход, за което евала-повечето не събират кураж. По-добре така да пострада малко момчето, отколкото след време да научи, че всичко е лъжа
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Повече от фен Аватара на Scarface_
    а той ся кво ще научи ?! че всичко е било ...кфо ?!
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ще се научи, че живота е гаден и трабвя да бъде силен. Ти какво ? Предпочиташ приятелката ти да те баламосва, че те обича или да ти каже истината ? По-приятно ли ще ти е да научиш след примерно 5 месеца, че тя е спряла да те обича преди тези 5 месеца, но не ти е казала от съжаление да не страдаш ? Кофти е, наистина, но пък в крайна сметка истината е най-доброто решение в повечето ситуации.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Scarface...
    а той ся кво ще научи ?! че всичко е било ...кфо ?!
    Каквото е било, било е! Вечни неща няма... Все аз ли да мисля за другите! Достатъчно време съм пропиляла така и ми е писнало. Защото, когато ми е било кофти е нямало кой да помисли за мен. Смятам, че съм му обяснила всичко по възможно най-добрия начин и никой не може да ме накара да бъда с него, за да не му е гадно.Е това ще бъде лъжата, за която ти говориш!

А и ми е чудно как ще постъпиш ти в моята ситуация ? Ще продължиш да я залъгваш ли ? Не вярвам.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Всички са срещу мен :((((

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb

Съвети ?
    Вале, след като нямаш чувства има ли смисъл да го измъчваш и него??Да,сигурно се чувства зле,да и ти се чувстваш така...Но след като ги няма чувствата и тези другите неща...не виждам грам смисъл....Ако беше няква друга на твоя място щеше да е с него ей така и да го лъже и да му върти номерца,НО ти не си такава...Именно заради това страдаш и ти си като мен...До болка ми е познато всичко...Обаче,пък и не е трябвало да тръгваш с него....ей така...Той сега се чувства предаден може би и до някаква степен наранен...Не можеш да направиш кой знае колко,просто го избягвай известно време...Докато всичко поне малко се позабрави,иначе не виждам друга алтернатива.... От разказа ти мисля,че ти още харесваш или обичаш някой и си се опитала да го забравиш с този,но не става, не всеки път става....

ПОстъпила си добре като си го оставила, поне не си го разигравала. Обясни на всички, че би било много по-кофти ако беше продължила да си с него и само да го лъжеш. Дано се поставят в твоето положение.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на koalka
    Приятелите ти са загрижени за теб, защото явно доста си страдала и просто са харесали момчето, имало е чувства и не могат да разберат как към него нямаш, а към други, които ти разбиват сърцето - имаш, ама...чувствата са сложно нещо.
    Това момче ги заслужава, ама това не си го избираш до голяма степен.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Правилно си постъпила!От връзка без чувства наистина няма смисъл.Освен това се съмнявам приятелите ти да са ти наистина такива,след като не те разбират.

До някаква степен и в теб е грешката, че правиш компромиси за другите. Включително когато си тръгнала с момче, което не харесваш. Не върви против себе си, показвай чувствата си, отстоявай ги и не прави компромиси, защото никой не ги прави с теб, нали?
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Велико Търново
    Мила не им обръщай внимание...Щом на теб ти е безразличен няма смисъл да измъчваш себе си и него...Него ще го боли много повече ако го лъжеш отколкото да сега...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си