- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички са срещу мен :((((
mi, tva tvoite ne sa priqteli, spored mene e stanal nqk1f zagovor, pogovori s nqkoi negov fr i razberi kvo e stanalo
Постъпила си правилно. Щом нямаш чувства, наистина няма смисъл. По-добре сама, в търсене на някой друг, отколкото да се опитваш да лъжеш себе си и някой, който държи на теб. Бъди силна, след няколко седмици всички ще спрат да говорят за това, той ще се съвземе и всичко ще е наред.
еми мила обясни тфа на приятелите си както и на неожите а ако тряаи на самия него
Аз само не разбрах защо ти е гадно?нали той е зарязания?На него трябва да му е гадно, ама на теб що? И защо си позволяваш некфи външни лица да ти влиаят?Щом си решила КРАЙ.ТОЧКА.ЗАПЕТАЙКА или там кфото е ...щом ти го знаеш това и 10000000 човека да дойдат и да ти кажат НЕ е така..ти ще си знаеш и отстояваш твойто мнение?Къде е проблема да го ева..
Браво на математиците. Вие к'во неграмотни ли сте, та не можете да изразите мнение, а ми пишете тука нек'ви цифри хПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
Авторке...к'во да те пос1ветвам, душа..... Карай да в1рви п1к каквото ще да става...
Преди време и аз бях в тази ситуация... и на мен постоянно ми натякваха как се чуства той сега...как съм била постъпила....всеки ден неговите и мойте приятели ми го казваха....Но с времето и аз и той го преживяхме това и сега като се видим даже не си казваме зравей,но както и да е.Щом нямаш чуства няма да се караш насила да правиш нещо,което няма смисъл за теб...Продължавай напред и не им обръщай внимание...те просто не са ти приятели щом така ти говорят...успех![]()
Мислех да не давам мнение по тази тема,защото не те познавам нито теб,нито него,нито знам как е започнала връзката ви и с какви си излизала преди.Може дори да имаш право,живота си е твой и ти би трябвало да си най наясно какво изпитваш.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Но...този ти пост малко ме провокира.Искам просто да ти кажа:Някога когато ти бъдеш много наранена от момче се върни пак към този си пост или разгледай тази тема и си го прочети отново за да се върнеш към миналото.Тогава си спомни че "Всичко си има край", и не обвинявай момчето,което те е наранило че го е направило и не почвай да нареждаш всички момчета "под ножа".Ти сама го каза"Всичко си има край".
Мислиш, че не съм била наранена ли ? Била съм, и това ще ми остане за цял живот. Имаше един човек, който ми преобърна начина на мислене, защото това, което той ми причини, няма да го забравя. Този човек ми каза край, но дори не го направи очи в очи. А тогава за мен той беше всичко. Знам какво е да те оставят. Именно заради това аз исках да бъде различно. Казах му го очи в очи, изясних му това, което трябваше да знае, защото онзи човек не ми обясни нищо. Защото исках да постъпя както трябва. Но това не значи да остана с него от съжаление, нали? Това ли заслужава той? При положение, че връзката се е изчерпала, защо да продължаваме?Първоначално написано от Niakoitam
От поста ти личи, че ме осъждаш за постъпката ми. Може би за теб правилно би било да продължа да градя нещо, което всъщност е изгубено.
И да, прав си за това, че не ме познаваш. Изобщо не ме познаваш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не.Явно не си ме разбрала правилно .Осъдих този пост не теб.За добро или за лошо никога не съм могъл да осъждам хората,защото винаги гледам нещата от поне две три места.Това понякога доста ме обърква,но засега се справям.Разбирам те.Нямаш чувства,оставяш го,не те съдя.Не ти е готино вече с него и това е.Разбирам и него.Обича те и не може да го приеме.Достатъчно са хората,които те съдят и те може да имат право може и да нямат.Аз не искам да съм един от тях.Просто имаше някой мисли,които прокрадват в мен мисълта че той ти е бил само за успокоение,а за това наистина бих те осъдил въпреки че не те познавам.И затова където каза че са ти казвали че преди си попадала на разни незнам си какви,а сега на свестно момче.Може и да не съм го разтълкувал правилно,но не ми харесва мисълта че разни момичета тичат там по разни"ебачи",които им разбиват сърцата и после си го връщат на тези,които наистина ги обичат и след това им додъпяват.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Ако не е така.Извинявай
Ако съм те убидил с нещо извинявай.
Така че не бързай да си вадиш изводите че те критикувам.Аз най-много обикновенно критикувам себе си.
Според мен си постъпила правилно. Ако беше останала с него само щеше да го нараниш повече,когато раздялата евентуално дойде, защото ще е много кофти да разбере, че си била толкова време с него само от съжаление. Сега поне е наясно, че с теб няма бъдеще и може да си намери момиче, което да сподели чувствата му.
А за приятелитет ти - много е гадно това, което правят. Не трябва да те съдят за подобно нещо. Ако наистина са ти приятели няма да взимат ничия страна, а да се поставят на твоето място. Гадно е, че никой от компанията ти не те рабира! :///
愛 子供
Warning:
This user is unable to hate
И туй то едни приятели...Отстоявай си мнението: решила си да си без него и без него ще си останеш. Защо трябва да правиш това, което ти казват "приятелите" ти, след като смяташ че не е правилно и добро за теб?! Реши какво искаш, момиче, и всичко ще си дойде на мястото!
![]()
Според мен пък си постъпила правилно и те поэдравявам эа това.
Насила хубост не става.Щом нямаш чувства към него,правилно си направила,че сте се раэделили.И още по-важно според мен-тръпката,емоцията...ако тях ги няма,няма смисъл.А при теб не е имало такива усещания.Беэ тях не си струва според мен.Така че откъдето и да го погледнеш,си постъпила правилно.Може би е бил свестен,но все пак и на него няма да му е хубаво,ако се эадържите по-дълго и накрая схване как стоят нещата.А това,че хората около теб се месят и те осъждат эа това е много тъпо.Аэ много мраэя,когато другите си мислят,че те энаят кое е добре эа някого,какво е трябвало да направи,как е трябвало да го направи и т.н.Досадна работа.Всеки сам оправлява живота си.Щом така си решила,эначи това ще те накара да се чувстваш по-добре.3начи е правилно эа самата теб.Кофти е,че няма никого до теб,ама не се притеснявай толкова.Давай напред.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
+1 Da be,naistina,6to za priqteli ima6 puk ti?Първоначално написано от MiMcHeToOo
Ми и аз съм по същият начин..просто съм отчаяна..![]()
АЗ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ.Всички са срещу мен(((
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
МерсиПървоначално написано от мозък
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
не насилваи нещата след като нямаш чувства всичко ще премине с времето
![]()